MARMESS: Ja musim rict co uz me dlouho trapi … a to je to nadavani na komentatory …
Ja richtra nemusim a zezacatku jsem ho az nesnasel … ale postupem casu se stal takovy maskot ceske f1 … ano casto komentoval uplne neco jineho nez se jelo ano pocital po prvnim kole 150 ruznych scenaru jak to dopadne ano casto si pletl jmena i staje ano obcas mlel uplne sracky … ale co je na tom vsem dulezite je si rict ze je to profesor matematiky a neni to studovany moderator … a pro takoveho cloveka mluvit 2h v kuse spravne cesky artikulacne a mit to hlavu a patu je proste narocna prace … ja jsem se moderovanim par let zivil a fakt to neni pro kazdeho … navic sledovat u toho live timing co se kde deje radia apod dejte pokoj … ja po 16ti letech smekam ze to dokazal … je to kokot urcite stopro … ale dal to
A to same stevo s kralem … stevo je tez nejaky ucitel nebo co ale je to fanda f1 ne moderator … kral je jezdec coz je verbalne uplne spatne ale naucil se tu reholi moderovani a patri mu moje ucta … rozumi tomu zavodeni nejvic diky tomu ze jezdi ale jak to umi prodat do mikrofonu aby to pochopilo i 6ti lete dite je dar … takovy enge je uplne verbalni trotl … a to chvalabohu ze se kimi nechtel stat moderatorem :)))
Jen jsem chtel rict “trochu ucty” k tem lidem … to fakt neni prdel kuci