TOM_HOST: Za mě asi kombinace více faktorů. Jako jezdec je dobrý, to každopádně, když mu Toto nebo inženýr řekne, aby teď jel 20 kvalifikačních kol, tak je tam dá, udělá overcut nebo undercut a je vpředu. Ale nelíbí se mi, že a) jak zmínil níže Vywern, "dvojí metr", všechno co dělají ostatní je nebezpečné, ale když sám udělá botu a zničí někomu závod (Albon, Rosberg a nevím kolik ještě dalších) tím, že neudrží nervy, tak dostane trest 5 sekund (které mezitím už dávno najel do náskoku), tedy totálně malý, a je hotovo. S tím se pojí b) status nedotknutelné celebrity, ty tresty co dostává za chování na trati, jsou směšné. A ano, jsem pro tresty pro kohokoliv, kdo se chová nebezpečně, je jedno jak se jmenuje, nemám vyhraněného oblíbence. c) haluz, štěstí, nevím jak to nazvat. Jakýkoliv SC vyjede nebo je vyhlášené full course yellow, pomůže to Lujzovi :-) ale tady uznávám, už jsem biased. No a - což asi zní divně - ještě d) Richtr a jeho téměř nekritické velebení Lujzových úspěchů. Ale to se od letoška vyřešilo samo.