• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    JOHN_LENON: no, ja taky. V tv si pustim prohlizec.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: řešim iOS, ne prohlížeč. Streamuju to přes televizi.

Na chromu problémy nemám snad vůbec.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    AVATAR: Já se dorefreshoval jen k boční nabídce, ale hlásila stejnou chybu. Když jsem sledoval se zpožděním stále běžící stream tak to nejelo, když stream skončil tak jsem mohl vidět jeho záznam.

Ale na Androidu mi to fungovalo i live.

Jako já jsem přestal platit pojebanou N@vu abych si platil originál jako dřív a páč je better a při tom stejně asi pudu lovit kostičkovaný zavirovaný streamy jako když jsem neměl na originál.

Ne tak to jim chce dát znepokojený feedback jakože ať si nemyslej že jim budu platit za čurdu co vyhraje z posledního místa ze záznamu.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Lewis Hamilton Drives Senna Car - 2024 F1 GP
    https://youtu.be/Fq9ZDNtSjSk?si=M1mfKl46N4bKffaq
    JOHN_LENON: hele mne stacilo refreshnout stranku a imo to bylo tim, ze zrovna skoncil live prenos (sledoval jsem se spozdenim).

Jinak vsechny practice sprint i kvaldy bezely bez problemu. Ale chapu, ze kdyz to nefacha, nebudes jim posilat prachy :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JOHN_LENON: Mě napadlo jestli to není tím že jsem zaplnil všech šest povolenejch zařízení, páč Mexiko jsem sledoval odjinud. Ale zjistil jsem, že zabírám jen čtyři. Stejně jsem to promazal, ale nemyslim že by to pomohlo, navíc to zjistím až příště, páč nefungovalo jen lajvko, záznamy jedou komplet 🤷
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    SWALLOW2: Dtto … musim priznat ze vcera to vyhral jak rb tak max … good work
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    PEPAZZ: fakt ho nemam rad, kluka jednoho arogantního, ale včera si ten titul zasloužil
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    17 nejrychlesich kol, 19 sec naskok pred Occonem, neuvěřitelný výkon Maxe.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    AVATAR: já jsem zrušil sub. Do konce sezóny to vydřžim s novou.

Na tyhle osery nemám náladu.
    P.s. f1tv mi chcipla v poslednim kole :)
    Ver paradni vykon hodnej sampiona, gz alpinu, obcas jim to vyjde a dobre jim tak. Mcl dneska nak netahly a nemely vykon na predjizdeni. A kdyz uz se povedlo, bylo to k nicelu, respektive je to stalo 4 pozice. Jediny stesti, ze sainz nedojel, jinak by to v konstruktorech bolelo.

What a mess :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    MERTLAS: To je úžasný, úžasný jak tvoje věta popisuje to co mám uplně přesně obráceně.

Nicméně – třeba Emil jednou taky začne jezdit u Ferrari a pak přestane jezdit u Ferrari a pak ho začnu mít rád :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ZDENDAK: jezdil za MCL :D

Ja vsechny jezdce, ktery jsme nemusel (sportovne) vzal na milost bud kdyz prestali jezdit (Hakkinen, Coulthard,...) nebo kdyz zacali jezdit za Ferrari :) (Kimi, Alik, Seb... a asi vemu na milost i Lujze no...). U Emila nevim nevim... :D
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    JOHN_LENON: Já kdysi nesnášel i Kimiho. Ani nevim jak se to to stalo :D
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---
    takovy vlajky jsem jeste na jednom podiu nevidel
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    A takhle jezdi mistri :))
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ZDENDAK: neviem osobne sa nepozname, myslim ze ani ty nie tak o picach sa tu bavit nemusime, dnes vsetkym ukazal preco je majster sveta. cely gridom si vytrel zadok :D dokonala jizda!
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    JOHN_LENON: ja to beru tak, ze ho neznam osobne a vyvozuju to jen z toho, co vidim pri zavodech a tak... je mozny, ze jako clovek mimo zavodni okruh bude v pohode... to neumim rict. Za zivot jsem poznal mnohe zname osobnosti, ktere jsou v eteru uplne nekym jinym, nez jsou v osobnim zivote, takze hodnotit charakter takle proste ndokazu... ale je to picus 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam