• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Sry za fb, ale je to zajimave :)

Albon on Verstappen 🤔 | Alex Albon reveals Max Verstappen's secret technique 🏎 Where does the latter rank amongst the all-time greats? A fascinating insight into the mindset... | By High Performance...
    https://www.facebook.com/share/v/179bUyo3Pa/
    ZDENDAK: jmeno a datum narozeni na overeni, ze jednaji s clovekem a ne botem. Zemi, aby vedeli ktery bande ajtaku to hodit na krk. Asi.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Tak jsem napsal na F1 support ohledně nefunkčních přenosů a přišel mejl že aby mi s tím mohli pomoct tak potřebují moje jméno, datum narození a domovskou zemi, wtf?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Ten andretti to dokázal. Od roku 26 bude cadillac 11. Tymem v f1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    nuda :)
    Merclu to dnes slapalo, ferrari odesly pneu po osmi kolech, mcl dnes az ctevrty team a je jasnej sampion (ne ze by predtim nebyl). Jinak se nic nestalo :)

Sainz si uzil podium, to me potesilo asi nejvic, protoze by jich zaslouzil vic.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Vegas baby! Gratz to M4X ;)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Simply lovely! Velka gratulace novemu 4th time world champion Max Verstapen!
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    Formula One’s most iconic race, the Monaco Grand Prix, will be staged in June from 2026 as part of a new six-year agreement to remain on the calendar.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Macau GP weekend
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWALLOW2: Narozdil od politiky, kde nejde o hovno jako tady, me prave bavi ten friendly banter... Je to jenom sport:) Takze lol je pekne nudny a neprinosny...
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GREGI: I kdyz s kolegou Kaltym, vetsinou nesouhlasim :) , protoze v jinem sportovnim tematu, stojime kazdy na jinem brehu (obrazne i doslovne), tak tady se ho musim zastat. Ona totiz hranice mezi tim “nenecha si srat na hlavu” a “je to arogantni zmrd” je asi trochu rozmazana, a my ji proste vidime jinde nez ty, a vysvetlit se to druhemu asi neda :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    KALTY: Teda uplne si me setrel takovym argumentem! Dekuji za prinosny prispevek do diskuze.
    KALTY
    KALTY --- ---
    GREGI: Lol
    GREGI
    GREGI --- ---
    Heh tohle me fakt dostalo
    Jiří Košta | Motorsport | Tututu du! - #f1 #f124 #f1meme #formule1 #redbull #verstappen #ocon #gasly | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DB8KxhoiUT3/?igsh=MWQyMHgwYW1qZTJp
    GREGI
    GREGI --- ---
    SWALLOW2: Jako chapu ze ho nekdo nema rad za jeho agresivni jezdeni (ktery je za me ok) ale ze by byl arogantni sem si nikdy nejak nevsiml:) Naopak mi prijde ze je nejmin salty a v pohode z celyho gridu... Rozhodne si nenecha srat na hlavu coz mi ale neprijde jako arogantni chovani
    Co si budem, jezdit za ne je tak trochu za trest :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    MERTLAS: pristi sezonu za ne budou jezdit Hulk a Bortoletto
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kick Sauber se zbavuje Bottasky a Zhouea
    JOHN_LENON: no, ja taky. V tv si pustim prohlizec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam