• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    AVATAR: Já bych mu to nepočítal ale.
    Ver zas pole, ach jo :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    ZDENDAK: pro Maroko porad krasne pouzitelny :D tam takle jezdi uplne bezne :D
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Q3 Norris ve zdi...
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: Přední pneu návěsu trpí nejvíc, není tolik zatížená vahou jako ta třetí pneu návěsu, ale dostává nejvíc smyku.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    DRAGON: Odmotanej protektor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZDENDAK: jasný:) ja uz si rikal, ze se svet uplne zblaznil, ta pneu vypadá děsivě;))
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    DRAGON: Je to můj místný vtip.

Prostě jsem někam přijel a tam zjistil, že se mi cestou z části rozpadla jedna z dvanácti pneumatik. Jak jinak bych to zjistil, než že bych někde zastavil a podíval se? Další možnost jak to zjistit je mnoho jisker a smradu a drátů rozhozených po silnici.

Už jsem viděl i pneumatiky lítající přes středové svodidlo do protisměru. Mno a třeba tohle se zrovna teď nestalo.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ZDENDAK: a to ti přijde vtipný, že ohrožuješ ostatní účastníky provozu špatným technickým stavem svýho vozidla a nebo je to jen z tvé strany nějaký nemístný vtip?
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    ZDENDAK: #56 Scuderia Praha dojela dnešní část dělené dvanáctihodinovky GT na Spa na P4

#7 Yamaha s Karlem Hanikou byla Marvinem Friztem po excelentím startu v mokrých podmínkách položena v poslední zatáčce prvního kola okruhu v Le Mans, ale složité podmínky nadále panují, motorky padají jako kuželky, a tak je #7 po třech hodinách čtyřiadvácy znovu na P1

Formule mi zatím unikaj, jen české hokejistky si v opravdu srdnatém výkonu velmi těsně neporadily s hokejistkama USA v semifinále domácího MS a zítra se počtvrté v řadě utkají o světový bronz
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    AVATAR: Nj, někde na dálnici se válí asi tak tři a půl metru protektoru, nic co by nebylo běžný :D
    P3 ovladly mcl s vic jak pul vterinovym naskokem. Snad se do kvaldy nic nezmeni :)
    ZDENDAK: hned je na silnicich bezpecneji :)
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Nevím jak vy, já dnes obul slicky.

ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    EWC Le Mans na Eurosportu 2 durch, jen v neděli před polednem se to začíná krýt s WEC 6h Imola. Start WEC i dojezd EWC by v přenosu měly být živě, jen se to překrývá mno

No a mimo to zítra veličenstvo Pepa ve 12h Spa v GT3 z poleposition ve třídě pro-am

https://www.youtube.com/live/5XFCKIpTm54?si=FVrXnOSQNorHWf11
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Yamaha sedmička týmu YART s Karlem Hanikou v posádce zítra v 15:00 odstartuje do čtyřiadvácy superbajků v Le Mans z poleposition
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: mullet rullez
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    radsi nez V10 bych v F1 uvital vic poradnejch ucesu :D
    ANDR3E: cywe lewis je vzorem vsech tech uhlazenejch slusnaku :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    tohle mi uniklo, je dobre ze tam je po odchodu Bottase nekdo kdo ma styl a neni uhlazenej slusnak jako zbytek startovniho pole :))

Lewis Hamilton má účes jako Jágr v devadesátkách! Před nedělním závodem šokoval celý paddock - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/zajimavosti-lewis-hamilton-ma-uces-jako-jagr-v-devadesatkach-pred-nedelnim-zavodem-sokoval-cely-paddock-21014635

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam