• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Mmm kdyz mu pristal na hlave tak ani nesel zkontrolovat jestli mu neco neni … nebud tak zaslepeny … a to ze neco vyrkne horner tak co s tim … to je svate pismo? Ten kdyby vydal knihu vsech svych lzi tak je to sirsi nez vyssi i kdyby to byla a3ka ;) byla to chyba obou jako skoro vzdy … nebo jako byla chyba ze ham neuhnul nezabrzdil nedal mu prednost? To je chyba? Cmoon
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GREGI: nezabil protoze mu vzdycky radsi uhnuli ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOM_HOST: nope viz GREGI: byla to hamiltonova chyba, maxe mohl v klidu zabit. Jasny ze nikdo nic nedela schvalne nikdo se aspon ted v f1 nesnazi nikoho zamerne zabit nebo zranit ale taky v jedne z nejrychlejsich zatacek nemuzes udelat takovou chujovinu jako tam nastrcit kolo.... Max jeste nikdy nikoho malem nezabil co si pamatuju.... Nerikam ze nikdy neudelal neco spatne a prasacky ale aspon nikdy nikoho vyrazne neohrozil.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Verstappen and Hamilton Collide! | 2024 Hungarian Grand Prix
    https://youtu.be/2DxJwCy7OwY?si=nz1c_dgQjHLYWYT4

Verstappen & Hamilton Clash at Monza | 2021 Italian Grand Prix
    https://youtu.be/_VSwwZYDW94?si=wBUekpIY-xBnPoaH

Verstappen & Hamilton Collide At Silverstone | 2021 British Grand Prix
    https://youtu.be/oIKel6jVD3Q?si=zMm4KNpxNqw9fuNX

me teda spis prijde ze Max tam vzdycky sel jako drevak a crash byl predevsim kvuli tomu ze mu Ham neuhnul jako treba Lando a Oscar...
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: tady mas to opacko inteligente. Jedina vazna nehoda z celeho sestrihu

Hamilton had been given a time penalty after being found predominantly at fault for the crash but, in the absence of Verstappen, was able to overcome the penalty to win the race and close the gap significantly in the championship.

Red Bull team boss Christian Horner was particularly incensed, telling Formula1.com: “For me, it’s very clear: Lewis has stuck a wheel up the inside of one of the fastest corners on this world championship. He’s driven this circuit for years; you know you don’t do that here. The result – thank God we haven’t had a driver that’s been seriously injured or worse today.”

The Dutch driver could be heard moaning in pain and initially struggling to breathe over the team radio, having suffered a 51G sideways impact. Recovering sufficiently to be able to clamber out of the cockpit, he was taken to hospital for precautionary checks while the race continued.

“Since my Silverstone crash, I’ve struggled with visibility problems, especially on undulating circuits or those with lots of advertising boards on the side of the track,” he said.
    GREGI: a) ze nekoho ohrozi neznamena, ze chce nekoho zabit. Nikde jsem to nikdy nenapsal. Bojujes proti slamenymu panaku. Mas u me dalsi pentli :)
    b) tak to ho mohl pia taky vytlacit, protoze se tam ver nesmyslne nacpal, ze? Precti si muj comment k zavodu, kde pisu, ze to mel pia udelat. A verim, ze se poucil a priste si bude hlidat ver a ne rus.
    c) tohle video mi nabidl youtube a tak jsem se podelil. Ne vsechno musi byt argument. S argumentama jsem skoncil.
    d) ostatni piloti mu uhybaj, protoze si vydobyl (stejne jako schumi a treba vettel pred nim) povest, ze neuhne a nechtej skoncit zavod v prvnim kole. Viz video, jak si ji vydobyl.
    e) argument byl, ze je to nejnebezpecnejsi pilot v poli, ktery konstatne ohrozuje ostatni piloty a na jeho podporu jsem dokazal, ze tomu odpovidaji penalty. Neni to tedy hate, ale zcela opravnena kritika podporena daty. Pravda boli?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Aaa je to tady … opet jeden co veri tomu ze ve 300 (no to nebylo uplne 300) umi nekdo jeste v zatacce kde ma pul mozku zkrouceneho na bok tuknout do zadniho kola tak aby sam zustal na trati a druheho “poslal do zdi” … tyvole :) to nedokaze NIKDO … je to jenom souhra blbych nahod … to opravdu nikdo nedela umyslne … nemozne nejde to … tak jako svet neridi 4 lidi nebo kolik jich ma byt :) gregousku ja chapu tve nadseni pro maxe opravdu se naucil jezdit a dokonce zacina i myslet ale je treba videt trochu dal nez jenom ham ho poslal do zdi :))
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: to je jako argument na co? I Brundle rika ze se tam proste Montoya nesmyslne natlacil a Schumi jen zustal na racing line....
    Jinak to tvoje neustaly brebtani jak se Max nekoho snazi zabit.... Ani z jeden tech kontaktu co si posilal nikoho neposlalo do zdi narozdil od toho co mu udelal Hamilton ve 300kmh....
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max jednou vyhraje a hned je tu takova mela ..
    Kdyz uz jsi pripomel schumiho, to je fakt jak pres kopirak :)

Schumacher vs. Montoya - All The Angles | 2004 San Marino GP
    https://youtu.be/SOuw96-JHGo?si=3FwbnkWvNPatUBp_
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Avatar, co? von je jak koudy, ten vam proste nyx znici i kdyz ho mate v ignoru, uz sem jdu asi podesaty pocist si veci o F1 a vsechno skryty, ach jo :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    AVATAR: hahaha, ty ses fakt nejakej vyhrocenej… ani na teba nereagujem a musis odpovedat ze? ja mam k formulim hodne veci ale tebe se libit nebudou :D
    RIDDIMSURFER: argumenty po tobe stejkaj jak hovno po zdi a k formulim nic nemas? Tak to ahoooj :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KULA: myslim ze tady nema cenu mu nic napovidat, on si jede svoju haters jizdu… nema cenu myslim
    KULA: jasne, protoze ciste se predjizdet neda.

Akorat ze vubec. Ostatni zvladaj zavodit i bez toho, aby pravidelne vytlacovali vozy ze silnice. Dokonce jim k tomu fia dala nastroj v podobe drs a pristi rok to bude jeste snazsi diky vetsimu podilu baterky / motoru.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: To si můžou na začátku hodit korunou a nebo střihnout kámen nůžky papír
    KULA: asi videl. Ja jsem uplne klidnej. Chapu, ze si me predstavujes jak nakyho certika, ale ja lidi umim poslat do prdele, aniz by se mi zvysila tepovka :)

Rikal bych (jsem) to same. Jsem team Lauda a pokud nekdo zbytecne ohrozuje ostatni, pak to nepovazuju za klad. Zazil jsem teda jen Schumiho a i kdyz jeho jezdecky kvality nezpochybnuju, fandit jsem mu nikdy nedokazal.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: když si mě dáš do ignoru, pořád uvidím Tvůj text viď?
    Jediný co se ti tu snažíme říct, že by Ti pomohlo to vidět trochu s klidnější hlavou. Mě by zajímalo, co by jsi tu psal o Schumacherovi, Prostovi, Huntovi, protože Max svým stylem zapadá mezi ně.
    KULA: mne pripadaj precitlivele id, ktere maji potrebu nazyvat nejlepsi piloty planety looserama (pun intended), malyma deckama atd i kdyz si to vubec nezaslouzi. Toho je dost na fb. Porad doufam, ze se nam tu podari udrzet vyssi uroven. Mit radost z neciho neuspechu je proste trapne a hloupe.

Mas neco k formulim nebo te muzu strcit do ignoru? :)
    DRSH: ja bych na nej teda ztim nesazel, jeste nas tuhle sezonu ceka dost zavodu. Nesazel bych teda ani na mcl :)
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    DRSH: Hlaska ktorou sa snazil zakryt to, ze naschval zostrelil Prosta v Suzuke :))
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: aha... TLDR:) ..imo bohužel ale i přes "fbbingo" je to vlastnost, která (a klidně to zvopáknu) z něj dělá šampiona a z Norrise ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam