• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    GREGI
    GREGI --- ---
    Okruhy muzou bejt super zabavny, staci ho preplnit a udelat traffic hell :D Tohle jeden z nejzabavnejsich zavodu co sem kdy videl
    We Raced 76 Altimas at Once!
    https://youtu.be/jhb7XjNOZvg
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: me to bavi, i kdyz jen na okruhy bych koukat nechtel :)
    ANDR3E: je to rychly, predjizdi se, ale jezdit po okruhu je vetsi nuda, nez monako :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    https://x.com/stevoeisele/status/1927260075065745839?s=46

To by bylo zajímavý kombo. Nejspíš by začal tím, že by vyházel všechny Italy na manažerských pozicích.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    doufam ze zavod kde se predjizdi tu ted neni OT :)

2025 Indy 500 Highlights 🏁 🥛 🧱 | NTT INDYCAR SERIES on FOX
    https://www.youtube.com/watch?v=w4ErLMFAsXM
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOM_HOST: úplně slyším Vasseura, jak by řval na FIA, že Ferrari nikdy nepůjde cestou zpět! :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    A Ferrari by zase bylo v prdeli :)))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    chudák Max... :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Konecne by Sauber zase neco vyhral, v zavode zpatecky by startovali z pole position:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DRAGON: no prave!! :)
    BATY
    BATY --- ---
    DRAGON: Vyhraje ten, komu se povede vůbec zařadit ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOM_HOST: to jo, protože F1 káry jsou na zpátečku jako dělaný, co :))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    V gran turismu jsme jezdili zelene peklo na zpatecku v motokarach … to by v monacu taky mozna slo :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jen aby to nedopadlo tak, že do těch monopostů pro Monaco začnou dávat dieslový litrový motory :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDR3E: souhlas.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRAGON: ono by stacilo v Monaku jezdit treba vytrvalostni zavod...kdo dojede nejdal na jednu nadrz, nebo nejaky jiny kriterium kdyz se tam neda predjizdet a jet normalni zavod
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDR3E: přesně. Vyřaďte Monaco nebo přidejte banány! :)

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    AVATAR: jj predpokladam, ze to bylo litany inspirem (objektiv odhaduju bud 24mm nebo mozna 35mm, ale to uz by museli byt celkem vysoko... ale koordinace s vrtulema predpokladam probihala... na 18mm objektiv to netipuju, anzto jsem tam nevidel zadnou distorzi obrazu... ale pravda, zas az tak jsem na to nekoukal a z bezpecnostniho hlediska by to davalo smysl, protoze by dronem nemuseli byt az tak vysoko, aby zabrali takovou plochu) a ten je velmi stabilni plus ma kvalitni gimbal... ze zacatku jsem premyslel, jestli to je z dronu nbeo v vrtule, ale pak to nekd y vprubehu zavodu rikali, ze to je dronovej zaber... ale samozrejme, ze i tak jsem se snazil najit sebemensi pohyb, kterej by mi to potvrdil :)
    Kazdopadne tohle bude v blizky dobe standard... plus tady v Monaku to meaji o to jednodussi, ze ta trat je docela uzoucka, takze vrtulema muzou litat jednak dost vysoko, protoze na tom maj kameru, kterou si to krasne pritahnou, a druhak vlastne jen po obvodu, takze koordinace s dronem, kterej jednak lital nizko u zeme v pristavu (odhaduju, ze se dostal do cca max 30m vysky) respektive visel nekde bud nad casinem, operou mozna v tom parku za casinem (ale odhaduju nekde uprostred mezi timhle), s odhadovanou vyskou od 50m do 120m (podle toho, co tam mel za objektiv) a tedy vrtule se jednak nemuseli s nim potkat prostorove a predpokladam, ze koordinace byla takova, ze dostali echo, ze dron jde do vzduchu tam a tam a vrtule si vzali jinej prostor... na to standardne byva jednak nekolik safety a koordinacnich meetingu a druhak obhlidek, kde si piloti reknou co a jak :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max :D

“You can’t race here anyway so it doesn’t matter what you do. One stop, 10 stops. Even at the end I was in the lead, but my tyres were completely gone, and you still can’t pass. We were almost doing Mario Kart. Then we have to install bits on the car – maybe you can throw bananas around? I don’t know, slippery surface?”
    MERTLAS: mne prisel hustej ten zaber trate shora, jak uzasne stabilni byl. Vsak tam musi foukat. To ma tak kvalitni gyro, nebo jak to delaj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam