• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    KULA: co kdybyste si podobny kydy psali v poste a neotravovali tim ostatni?
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: používej nyx víc k řešení svých exekucí a méně ke komentování závodů, zabiješ tak dvě mouchy jednou ranou.
    KULA: ja mam pro hlupaky na soc sitich nulovou toleranci, uz jsem moc starej, abych je resil. Pokud jsou v tematu, pak jim vysvetlim, proc pisou hlouposti. Pokud nejsou schopni reagovat na argumenty a jen prudej, jdou do ignoru.

Budu tak hodnej, ze ti vysvetlim hloupost, kterou jsi prave napsal. Pokud si te dam do ignoru, stale me posty uvidis a budou te triggerovat a nevyresi to tvuj problem. Muj ano. Tve prani je ale splneno.
    KULA
    KULA --- ---
    AVATAR: prosím, vyřeš to za mě! Tvoje trapný komentáře jsou mi nesympatický. Udělej si z toho svůj despotický kroužek ty bábovko.
    KULA: easy, dej si me do ignoru. Nebo mi tu pis jeste neco, co se netyka f1 a vyresim to za tebe.
    KULA
    KULA --- ---
    Pro někoho studenej ručník na čelo a jezdcům doporučit se před závodem obejmout a potřást si rukama. Zvítězí ten, kdo má nejvíc nemocného sourozence nebo tetu. Jedině tak bude vesmír zase v rovnováze. Avatare, tyhle tvoje vykroucený analýzy, to je strašný.
    BATY: aha, takze neznas pravidla a nesledujes ani tohle auditko a pises hlouposti. To je snad lepsi byt ten fanboy :)

Tvoje teorie ma totiz jednu velkou trhlinu - v pripade pusteni protivnika pred sebe nestaci, aby byl o cumak vepredu - znovu na nej zautocit muzes nejdriv po dvou zatackach. A telemetrie jasne ukazala, ze Ver nemel v planu zatacku projet, tak nejak "zapomel" zatocit.
    BATY
    BATY --- ---
    JOHNEYSVK: Tak jo
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    BATY: vies co, ser na to :)
    BATY
    BATY --- ---
    JOHNEYSVK: A co přesně?
    JOHNEYSVK
    JOHNEYSVK --- ---
    BATY: sry, ale co je toto za fantazmagoriu lol :D
    BATY
    BATY --- ---
    AVATAR: Já nejsem Verstappenuv fanboy, já fanndim skoro všem.
    BATY: chces to prelozit? ANDR3E

Mame telemetrii, zabery z kamer, sam Ver napise, ze frustrace vedla k tomu, ze si zahral na mario kart, ale jeho fanboys maji viru, kterou ani tohle nenahloda. Facepalm.
    BATY
    BATY --- ---
    BATY: I když, Russella možná naboural schválně :D
    Kdo ví...;)
    BATY
    BATY --- ---
    PEPAZZ: A co je tam černé na bílém?

Dostal vysílačkou, že má Rusella pustit. Tak ubral, aby ho pustil a když ho pustil, tak hned přidal, aby byl první v zatáčce a měl na ni právo. Ale s těma hardama mu to asi moc nevyšlo a vrazil do něho. Nemyslím si, že by na něj čekal aby ho schválně neboural. Nebo co má být jako ta pointa toho, co měl udělat jakože naschvál a máme to černé na bílém?
    Tady to pekne rozebrali i s tema predchozima incidentama.

Breakdown Of Verstappen & Russell's Collision In Spain | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis
    https://youtu.be/xUvhBp580kQ?si=zRmF_h9QziZgEFC_
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Schumacherovi za neco podobnyho vzali vsechny body a anulovali sezonu...

1997 European GP (Jerez) - Schumacher/Villeneuve crash
    https://youtu.be/0AhNs_W5OQU?si=hsXZZxopik3XrxaS
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    krasne černé na bílém ...
    He really did it deliberately: Verstappen's front-facing onboard analysis of the Spain incident
    https://www.youtube.com/watch?v=LTO9Ogk32QQ&ab_channel=yelistener
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRSH: We had an exciting strategy and good race in Barcelona, till the safety car came out. Our tyre choice to the end and some moves after the safety car restart fuelled my frustration, leading to a move that was not right and shouldn't have happened.
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    ANDR3E: prosim te mluv za sebe, dekuji…
    DRSH
    DRSH --- ---
    AVATAR: v rychlosti jsem mrkl a vetšina motorsport webů o tom píše jako o "APOLOGY", ale přesný přepis té jeho omluvy jsem nečetl... nemáš ji náhodou k dispozici?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam