• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    TOM_HOST: hele on je spis vydrzovanej. Networth geri je $390 milionu, jeho "jen" 50 :D
    KALTY
    KALTY --- ---
    TOM_HOST: No fuj.
    Jen ať kokot zůstane mimo F1 😎
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: To nevim uplne … velke prijmy znamenaji velke vydaje … a vis co spolkne normalni zenska … ted si predstav co spolkne z rodinneho rozpoctu geri … co polyka doma neresim :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ovsem z tohohle je mi jako lujzfanboyovi hodne soufl 🤮🤢😵‍💫😵

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DRAGON: No jako dost toho vyved ale proc tak rychle se nevi :)) nebo ja teda to nechapu furt
    TOM_HOST: hrozna tragedie. Tak jeste, ze nemusi do konce zivota pracovat a stejne bude zit v blahobytu na svym ranci se spice girl :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOM_HOST: a co že tedy provedl, že ho vyrazili na hodinu? :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    No hlavne ze je pryc :))

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    navic se nekdy pred par lety osobne obohatil na nejakych sponzorskych smlouvach, podrzel ho tenkrat Marko, nebyt jeho vyhodil ho Mateschitz uz tenkrát, o to horsi ze se on sam se chtel nedavno Marka zbavit

jasne mel uspechy, ale lidsky to podle me nebude uplne clovek na urovni, ja jsem rad za Mekiese, to je pravej opak Hornera a drzim RB palce aby jim to sedlo
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    VYWERN: on ale mel dost skraloupu, navic se po smrti Mateschitze zacal chovat dost nemozne a soutredil veskerou moc u sebe a kvuli nemu odeslo dost dulezitejch lidi vcetne Neweyho, kdyby to bylo jen na mladym Mateschitzovi a Mintzlaffovi balil kufry uz davno, ale drzeli nad nim ochrannou ruku Thajci... takze bych nerekl ze to bylo ze dne na den, spis se tam drzel zuby nehty uz rok a pul a prislo co prijit muselo, pripadne co melo prijit uz daleko driv
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    No po 20 letech, 8 titulech a 6 poharu konstrukteru dostat padaka ze dne na den je fakt ulet. Vubec by mi nevadil jeste odchod Maxe.
    GREGI: myslel jsem jr :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: Stroll to prodava? Nebo pro bez strolla? Myslis jr nebo sr?
    GREGI: no, bude to nekterej z bohatych teamu. Mozna aston s newyeim bude dost vysoko. Doufejme, ze bez strolla :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    ANDR3E: jako letost je mcl docela jasnej... Ale pristi rok je to dost velka kristalova koule kdyz budou uplne novy auta a jedna z nejvetsich tech zmen za dekady. To muze bejt klidne dominantni williams:)
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    Já bych byl nejradši, kdybych o něm už nikdy neslyšel.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Christian do Ferrari by se hodil
    Krysa ke krysám
    Jen chudák Lewis
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOFI: A co kombo fred a Christian?

Jako jean totd a ross brawn. :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Tyve max do merglu horner do ferrari jdete nekam … se na to neprestanu snad divat ne :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Buongiorno
    Začne se teď Christian Horner učit italsky? – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/zacne-se-ted-christian-horner-ucit-italsky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam