• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    PEJR
    PEJR --- ---
    ANDR3E: vsak si o Maxe teochu kridlo dojebal
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    spravne to mel najebat do Maxe, ulomit si kridlo a propichnout mu zadni kolo :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Drama at McLaren! Piastri and Norris Collide in Singapore!
    https://www.youtube.com/shorts/yty2Jmy4vk4

podle tech zaberu se Maxovi vyhybal..
    ANDR3E: on se od maxe odrazil. V tom fakt nebyl umysl :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: imho mu vadilo predevsim to ze misto toho aby riskoval srazku s Maxem tak malem poslal Oscara do zdi... z pohledu Norrise to smysl i dava, z pohledu tymu vubec
    Imho je to nesmysl. Fama, kterych se vyroji dvanact do mesice. Kazdopadne je videt, jak nervy pochoduji a pracuji a ani ten oscar neni tak odolnej, jak si o nem lidi mysleli. Kolikrat on predjel v prvnim kole Landa a pozici nevratil? Ja si pamatuju minimalne tri takovy predjeti letos a lando ani jednou nefnukal. S tim, ze necha lando z prvniho mista jet do boxu oscara jako prvniho za podminky, ze ho to nebude stat pozici, se to imo neda srovnavat.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    držím mu palec! :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: tak at kouka ziskat titul do ty doby, ve Ferrari uz zadnej neprida :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    To by dělat neměl;)
    PEJR
    PEJR --- ---
    Rozjel se nejakej rumor, ze Piastry prej planuje odejit do Ferrari od 2027. To jsem zvedavej jak si Ferrko pristi rok povede
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    BATY: jj, ale poslal to tam asi jako Max kdyz se spoleha na to ze ten druhej radsi uhne
    BATY
    BATY --- ---
    ANDR3E: Pokud máš alespoň jedno kolo pořád za čárou na trati, tak je to v pořádku podle mě.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ANDR3E: btw co rikate na to predjeti po trave....mel za to byt trest nebo to bylo v poradku?
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    Upřímně řečeno nechápu proč to ta rejže nezvládá.
    Během závodu jsem měl otevřené v F1 TV to jejich oficiální multiview. V druhé půlce závodu jsem stihnul všechny souboje. Nejen všechna předjetí co po pitstopech dělali Lewis, Ferda, a Carlos, ale třeba i souboj Stroll-Albon, když první jmenovaný konečně dojel jezdce co pitovali dřív a druhý byl na ještě čerstvějších gumách... k výměně pořadí nakonec nedošlo, ale souboj to byl.
    Není to tak těžké, když máš k dispozici jak plánek okruhu kde kdo je, tak live timing kde jsou rozestupy a časy na kolo/sektor.
    Rejže bude raději zabírat, jak Lando nepostupuje v souboji s Maxem, kde mezera mezi nimi je 1.5 s a rozdíl na kolo 0.1 s. Mezitím v live timingu jsou vidět jezdci, kteří mezi sebou mají 3 s, ale protože ten zadní je na červstvých gumách, rozdíl v času na kolo je 4 s.
    Když já tohle stíhám zaznamenat zatímco poslouchám komentář, vysvětluju tátovi co se děje, přepojuju myš mezi dvěma počítači a překlikávám mezi dvěma Discord servery, kde diskutujeme závody s kamarády, mohl by to tým lidí dedikovaných k výběru kamer zvládnout taky, smh my head.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Güven vs Wittmann FINAL LAP BATTLE | Hockenheimring Race 2 | DTM Finale 2025
    https://youtu.be/Cm9f4bBwers?si=bLn_jUR_ad2br8n8

posledni zavod DTM, vitez tohohle duelu stal i celkovym vitezem za letosek
    GREGI
    GREGI --- ---
    These battles in 2025 Singapore were totally ignored on live broadcast
    https://youtu.be/GeDPIKZq0eg
    BATY
    BATY --- ---
    ANDR3E: Já to myslím poslouchal celý, ale 50 jsem "jen hověl očím", jak říkávala moje babička :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: ja koukal ze zaznamu a posouval dal dopredu kdyz jsem videl ze poradi na prvnich mistech se nezmenilo, celej zavod jsem zvladnul za 10 minut :)
    PEJR: bearman mel taky hezky momenty. Nejvtipnejsi byl asi russel, kteryho si rezie vsimla az po zavode :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam