• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    HEDIS: Ano, asi to chtej delat napinavy az do konce
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    RIDDIMSURFER: Nechápu, jak se to stalo (viděl jsem jen highlights). Je to důvodu, že McLaren nezajel do boxu za žluté vlajky (Max jo) a tím pádem ztratili výhodu?
    GREGI
    GREGI --- ---
    Prekvapive jeden z nejlepsich zavodu sezony!:) Vivala Max vivala Sainz!
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    dnes si to zas mclaren prehral sam… :D ako oscar si to druhe miesto aspon vyjazdil v undercute ale to bolo zas velka chyba za team. aspon sa mame na co tesit buduci tyzden :D 12 bodou Lando -> Max… to znamena ze ak Norris skonci p4 a horsie a Max vyhra tak je ma titul v kapse, na druhu starnu p1-p3 znamena pre landa automaticky titul :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    nooo tak nakonec docela slusnej finis :D sice jsem ho nevidel, protoze jsem na poslednich par kol musel jit do vzduchu, ale vysledek docela zajimavej :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    to je nuda....
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    AVATAR: ta trat prej byla stavena na moto GP a ani na to není dobrá;)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Zitra Oscar z prvniho, Lando z druhyho mista a Max z tretiho do zavodu...tvl hlavne at se kluci oranzovy nesestrelej, to by Max po ty diskvalifikaci v LA prisel k pripadnymu titulu jak slepej k houslim
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GREGI: zas na druhou stranu co cekal?ze tam prijde a hned bude jezdit o titul v aute ktery je az treti nebo ctvrty nejsilnejsi?
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Ono je celkove super jezdit zavody na trati kde se neda predjizdet
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ten sprint bylo dobry krouzeni. U toho zitra usnu :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    GREGI: A jako bonus vedle nej sedi Sainz a vyraz mluvi za vse... :D
    GREGI
    GREGI --- ---
    Reporter: How do you look back at your first season at Ferrari? H: I dont....

To uz si z toho ani nejde delat srandu. Ted je mi ho full lito.

Drivers Look Ahead To Race Weekend | 2025 Qatar Grand Prix
    https://www.youtube.com/watch?v=u0dXq24w_6Y
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    MERTLAS: to jsem na ně příští sezónu zvědav. Me vždy přišlo že A N nikdy takovou roli nechtěl, tak uvidíme jak jim to bude fungovat ..
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Adrian novym sefem astonu

Adrian Newey to become Aston Martin Team Principal from 2026 as Andy Cowell takes on new role

Adrian Newey to become Aston Martin Team Principal from 2026 as Andy Cowell takes on new role
    https://www.formula1.com/en/latest/article/adrian-newey-to-become-aston-martin-team-principal-from-2026-as-andy-cowell.72VRUpQWazORbiImZ4sJKx
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ted jsem dokoukal sennu na netflixu … aj slzu jsem zamack … dobre to je
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI
    GREGI --- ---
    PROCKOOP: true:))
    Ja jsem rad, aspon to bude napinavejsi. Kolik za to drive to survive asi zaplatil? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam