• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: tak proto vyhral driver of the day:))
    Jsem nechtěl Ver úplně křivdit, tak koukám on board a ty vole on to po těch hodinách narval ještě do lawsona a vystrčil ho z trati, čímž ho předjel albon, kterýho poslal z trati o zatáčku dál.

Udělat to kdokoli jinej, tak má tři pentle jen za první kolo a nejspíš s poškozeným autem. Je to profík ve vytlačování.
    TOFI: Lec to v tom závěru pěkně zlamil, no. Mohl být aspoň čtvrtej. Ham by měl jít do důchodu, mám ho rád, ale do Ferka nepatří a na Lec prostě nemá.
    GREGI: jezdit nebezpečně, vytlačovat lidi z tratě a ohrožovat životy ostatních ti přijde jako super nápad? No, to si nemáme co víc si říct. Já mám možná oči v prdeli, ale ty celou hlavu.

A co se týče těch očí, evidentně trefil levou zadní pneu lec a to ho roztočilo. A kdyby to nor nezašlápnul , tak skončí narvanej ve zdi a Ver v kontrmelcích v bariéře o nějakých 100 metrů dál. To samý včera s hamiltonem. Kdyby mu ostatní neuhejbali, tak dojede tak každej třetí závod. Vydobil si reputaci někoho, komu je lepší uhnout, protože jinak přijdou o závod.

Ještě bych rád konstatoval, že naposledy, když jsi tu měl tak silný řeči, tak v dalším závodě torpédoval Rus jen proto, že se mu chtělo a kvůli tomu nevyhrál wc.
    TOFI
    TOFI --- ---
    snad jednou uvidim itala v italskem aute na podiu, kazdopadne mam za Kimiho radost ale smutek za ferrari
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: Jedinej tam ma koule. S charlsem mu to uklouzlo protoze mu uhnul, kdyby na to sral tak mu zboura sidepod jako colapinto hamiltonovi. Neni to charitativni jizda vozickaru ale zavodeni. Kdyby tak jezdili vsichni je to 5x zabavnejsi. Neporusil pravidla behem zavodu ani jednou, mozna tak tu bilou caru v boxech.
    GREGI: a cos viděl ty? Fakt musíš být sprostej? Nikdo jinej než Ver tak na prasáka nejezdí. Ostatní mu uhejbaj jak můžou, jen aby je nesejmul.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak super zavod kimi je laska, doufam ze vyhraje sampionat:)
    TOM_HOST: hustý no, čekal jsem, že se složí a udělá chybu, kór s tím rádiem, kdy zněl chvílema, že panikaří... Nicméně mcl mu to daroval v boxech. Mohlo to probíhat v opačným gardu, kdyby to zas neposrali :)

Každopádně kudos merclu, kterej to zvládl perfektně a Totovi, že našel, zdá se, novýho versrappena :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: mas oci v prdeli nebo na co koukas?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pico ten kimi to je mega dream :)) jakoze v 19ti tohle zazit … holly molly to mu fakt preju kurva !
    Cywe ten Ver by měl dostal pořádně přes prsty. Zatáčí na rovince do nor, pak se snaží vytlačit leclerca a dostane pri tom hodiny, který jen zázrakem neskončí hromadnou bouračkou. Fuck, tohle není videohra...
    Závod se posouvá o tři hodiny kvůli počasí. Takže u nás na sedmou, jestli dobře počítám.
    Ant další pole
    Ver
    Lec
    Nor
    Rus
    Ham
    Pia

oba alipiny v top10
    Pia se dostal do q2 na 16 místě. Jako na starých pneu, ale uff teda:)
    AVATAR: ant dostal nakou pentlí a propadl se za ver
    A to je všechno... Cywe to bude zejtra nuda.
    Aspoň mcl zas frčí :)

Nor
    Pia
    Lec
    Ant
    Rus
    Ver
    Ham
    V 17/19 kole první reálný předjetí HAD -> COL
    A Hamilton si váží svýho zdraví vic, než jednoho bodu. Nedivím se mu :)
    Ver jezdí zas na prasáka. Whats new.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam