• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    FB-IMG-1777997782378
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    on ale picuje dal :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    ANDR3E: vzdyt to bylo pred touhle zmenou uplne otresny ten super clipping. Kdo jinej nez jezdci do toho maj kafrat? Ollie tu taky uz nemusel bejt kvuli debilnimu nastaveni pravidel.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ja Maxe driv vubec nemusel, ale prijde mi za na nej ma pani Piquetova dobrej vliv a ze se dost zmenil :) jediny co mi vadi je jeho neustaly picovani do novejch pravidel a aut
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Treba o lujzovi ale to je snad nic nevypovidajici informace ne
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOM_HOST: ukaz mi nekoho jineho o kom rookies (lonsky) mluvej tak hezky jako o Maxovi:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Ver hodnej 😂😂😂
    GREGI: Divný, že ani Ver to nepopisuje jako ty a uznává, že udělal chybu.

Lando měl lepší start a byl vedle ver. Ten ho chtěl pokrýt a začal mu zavírat cestu. Kdyby nor nešláp na brzdu, tak jsou v sobě. Naštěstí zná Ver dost dobře a předvídal to.

Ze záznamu režie to není dobře vidět, mrkni na pov Nor, úplně klidně se mohl vedle ver nacpat, ale není sebevrah.
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: dostal hodiny protoze je hodnej a uhnul lclercovi kterej mu tam nenechal misto. fer fight. furt jeste nechapu kde si prisel na to ze na rovince neco udelal landovi:)
    GREGI: evidentně jo. Neviděl jsem jinej důvod, proč by se roztočil. To víš, pokládám ho za skvělýho pilota a že by udělal hodiny bez kontaktu, tomu se mi nechtělo věřit :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: sem ti rikal ze mas oci v prdeli. K tomu si potreboval zpomalenej zaber?:D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Leclerc dostal penalizaci 20 sekund, Verstappen 5 sekund – F1sport.cz
    https://f1sport.auto.cz/clanek/gp-miami-2026-vysetrovani-po-zavode
    Koukal jsem na zpomalenej záběr těch hodin a Ver se Lec nedotkl, tak se mu tímto omlouvám ze škaredého nařčení :)

Ale nechápu co teda trefilo Hamiltona, říkal že trosky z těch Ver hodin.
    GREGI: jaký ty jsi dramatik. Píšu, že jezdí jak prasák a že to může s trochou smůly vést k neštěstí.
    VYWERN: nedostal, pokud vím. Je otázka, jestli by nějakou nedostal, kdyby mu ostatní neuhejbali.

A ano, celou dobu píšu svůj názor, fakta jsem ti konkrétně vypsal. Můj další názor je, že netrestat vytlačování ostatních pilotů ze silnice by mělo být na pentli a pokud tu zatáčku nevybere (což Ver dělá vskutku pravidelně, ve sprintu Hamiltona, včera lawsona), tak tuplem. Že musí pustit před sebe toho, koho vytlačil (když to sám nevybere), to mi přijde jako směšnej postih vzhledem k tomu, že může dojít k poškození auta protivníka nebo i hůř.
    GREGI
    GREGI --- ---
    VYWERN: to nema cenu, dle neho se tam Max akorat vsechny snazi zabit:)
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: a dostal Ver vcera teda penalizaci nebo je to jen tvuj nazor, ze jezdi blbe? :) Ja ze zminujes fakta a ja jsem zadnou penalizaci nevidel, jen za prejeti bile cary. A nemyslim si, ze by meli nejaky problem Ver trestat, kdyz neco vyvede :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRAGON: misto gay foceni radsi krouzi na Nordschleife :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam