• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    DRAGON: misto gay foceni radsi krouzi na Nordschleife :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDR3E: on umí všechno líp, kromě focení lehce gay fashion focení, to Maxe nezajímá:)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    pro me je nejdulezitejsi poznatek ze zavodu ze Max umi lepsi otocku o 360 stupnu s naslednym pokracovanim v zavode jako by se nic nestalo nez Charles :)
    VYWERN: kdo fňuká? Když se mi něco nelíbí, tak to napíšu. Kdyby Gregi nezačal diskutovat (a teď ty), tak bych o tom nenapsal už ani čárku.

Líbit se ti může ledacos, ale fakta jsou fakta. Ver má historicky nejvíc PP a zrovna minulou sezonu byl čtyři závody jednu chybu od banu.

Že se ti líbí agresivní chování na trati je holt tvůj názor. Mě se líbí čistý předjetí, protože F1 nepovažuji za destruction derby.
    VYWERN
    VYWERN --- ---
    AVATAR: tak ze Ver jezdi agresivne vi vsichni, je to jeho styl. Nekdy mu to vyjde lepe, nekdy hure. Muzeme tu najit x pripadu, kteri jezdili v rukavickach a titul jim diky tomu proklouzl mezi prsty. Treba sam Lando se musel naucit byt agresivnejsi. Nevidel jsem ale, ze by se nekdy Ver vybodoval a to treba min sezonu dostaval tresty stejne jako ostatni. No a jezdcu jak Ver tam je vicero, takze se neda rict, ze by on sam jezdil agresivne a ostatni ne. A ultra prasarnu jednou za cas umi udelat kazdy, Ham, Leclerk, Stroll atd.
    Trochu s tim fnukanim okolo Ver nesouznim. Kdyz to prehnal, uznal jsem to, ale mne se jeho styl rizeni libi. A vcera jsem teda nevidel, ze by neco prehnal.
    ANDR3E: jo, byl to pěknej závod. Po tom nemastným neslaným sprintu až překvapivě.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Pro me neni ani tak prekvapeni ze to nejde RUS, ale spis jak to jde mladymu :)). A je dobry ze to začíná byt pekne vyrovnany, kdyby se kazdej zavod pretahovaly 3 nebo 4 staje o vitezstvi bude to super
    ANDR3E: mě to neříkej, imo si dnes zasloužil leda po papuli :)

Já nad Rus ještě hůl nezlomil, sezóna teprv začala, ale prostě jsem čekal víc a zklamal mě zatím každej závod. Že bude Had zápasit s druhým autem redbullu bylo očekavatelný, že Rus pro mě nikoli :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: prekvapeni asi jo, ale jeste neni vsem dnum konec, neodepsioval bych ho, na druhou stranu nikdy nebyl supertalent jako Max nebo prave Kimi
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: driver of the day nic neznamena...
    ANDR3E: driver of the day...

Ale teda největší zklamaní sezóny je za mě teda Russel. Čekal jsem, že tahle sezóna bude jeho, ale on prostě a jednoduše nestíhá. V nejrychlejším autě končí jak loni v čtvrtým nejlepším. Měl by zabrat :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    A myslel jsem jak si tu prectu jak se zavod libil i vam, a tech skoro 20 novejch je jen o jezdci na 5.miste :/
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Uff to byl zavod :)
    GREGI: jestli to nebude tím, že šel v šestým kole do boxů a předjížděl o třídu horší auta. Po prvních pitstopech už nikoho nepředjel (až na vysekanyho lec v poslední zatáčce) a naopak ho předjížděli ostatní, protože mu odešly pneu.

Kdyby neposral první kolo, tak skončí na stupních vítězů. Udělal několik chyb, propadl se z prvního/druhýho místa na devátý, předjel na prasáka Williamsy a Racing Bull a pak jel radši do boxů, aby se nezasekl za Rus. Víc to posral jen hadjar a linblad.

Prosimtě radši toho nech. To je až trapný, jak ignoruješ fakta v zájmu fandovství. Trochu kritického pohledu by to chtělo, čéče.
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: ty furt delas jak kdyby tam behal s gunem a strilel po nich. kontakty sou soucasti zavodeni v kazdy serii kde je vic aut na trati. Jasny mel jich vic nez jini ale taky mel 12 predjizdecich manevru a zbylejch 23 aut dohromady 36. Coz znamena ze vsech 25% predjeti byl Max. Vetsina zavodu kde mu to nejede nebo vypadne je nudna. On tu zabavu drzi jako jedinej nahore a bylo by super kdyby vsichni byli vic agresivni a jezdili jako on.
    GREGI: panečku, to je argument.

Jako jestli ti přijde normální, že během prvního kola měl kontakt s lcl, law, sai a závod by pro něj skončil, kdyby mu nor neuhnul, pak mu fandi dál. Já to nedokážu. Fakt nikdo jinej tak prasácky nejezdí.
    AVATAR: sry byl to sainz, koho vytlačil, ne albon. Dobrá byla Sainzova rekce: "What the fuck, Max!"
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: tak proto vyhral driver of the day:))
    Jsem nechtěl Ver úplně křivdit, tak koukám on board a ty vole on to po těch hodinách narval ještě do lawsona a vystrčil ho z trati, čímž ho předjel albon, kterýho poslal z trati o zatáčku dál.

Udělat to kdokoli jinej, tak má tři pentle jen za první kolo a nejspíš s poškozeným autem. Je to profík ve vytlačování.
    TOFI: Lec to v tom závěru pěkně zlamil, no. Mohl být aspoň čtvrtej. Ham by měl jít do důchodu, mám ho rád, ale do Ferka nepatří a na Lec prostě nemá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam