• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    AXTHEB: které pravidlo je blbě nastavené jsem tu už psal, ale že jsi to ty, tak to zopáknu - je povolené vytlačovat své protivníky z trati. Ve výsledku to znamená, že když nebudeš před zatáčkou brzdit, tak předjedeš v apexu pilota, co do zatáčky brzdí tak, aby ji projel a dostaneš tak povolenku ho vytlačit z trati. A dokonce ani nedostaneš postih, když sám tu zatáčku nevybereš. Dává ti to smysl?

Ale pokud chceš diskutovat o hodinách, pak by se dalo v klidu říct, že to bylo nebezpečné zapojení se do provozu po ztrátě ovládání vozidla. Také proti pravidlům. Jenže to bylo první kolo a Max má plot armor.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AVATAR: No já ti nevím, ty hodiny mi přijdou spíš jako následek nepříčetnýho riskování než blbě nastavených pravidel.
    GREGI: zrovna ty mu nemáš co vyčítat. Jsi asi tak stejně nezaujatej ve svých názorech, jako on, kiddo :)

S čím v tom, co ukazuje, nesouhlasíš? On svý argumenty podpořil takřka hodinovým rozborem zpomalených záběrů. Ty jsi dal zatím jen jeden protiargument - že tě to baví. Což je opravdu jak názor od dítěte.

Konkrétně mi řekni:
    - je proti pravidlům měnit stopu před zatáčkou více než jednou, notabene když není tvůj protivník za tebou, ale vedle tebe a je na kraji dráhy?
    - kdo má právo na výběr stopy, pokud těsně před apexem (v law případě za apexem) je jedno auto před druhým? Auto, co je vepředu nebo vzadu? Co je auto vzadu dle pravidel povinno udělat?
    - je dle tvého názoru prasárna, když do zatáčky vjedeš tak, že sám nemáš šanci zatáčku projet a vytlačuješ své protivníky z trati? Pokud ne, co bys za prasárnu považoval?
    GREGI
    GREGI --- ---
    AVATAR: takovej nezaujatej profesionalni pohled:) Jestli mu je 13 tak supr video, projev na to sedi.
    AXTHEB: souhlas, s jeho názorem, že by měli Ver z F1 vykopnout, nesouzním a předpokládám, že to dělá kvůli engagementu a clickbaitu. S jeho argumenty souhlasím ale na 100 %. Ukázal to moc hezky a nedá se s tím moc polemizovat.

Osobně bych se asi víc soustředil na blbě nastavený pravidla, který to Ver dovolují. Kdyby za to byl trestanej, tak to nedělá. Však předvedl za svou kariéru stovky fantastických předjetí, aniž by ohrozil zbytek roštu a je to úžasnej pilot, kterej že svýho auto vytáhne většinou maximum.

O to víc mě mrzí, že předvádí takovýhle prasárny, i když to nemá zapotřebí a sám si tím škodí.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    AVATAR: No, možná mohl trochu počkat a uklidní se, ten trochu nepříčetnej projev tomu dost ubírá.
    Tady to první kolo Ver rozebral týpek dost dopodrobna. Maxovy fandy varuju před prasklou žilkou. Radši na to neklikejte, nechci vás mít na svědomí :)

HOW MANY DRIVER'S DID MAX VERSTAPPEN IMPACT IN JUST 2 LAPS...#BanVerstappen #miamigp
    https://youtu.be/XVXzlpx6wqk?is=8jvpt5bUeOsFKlR-
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Audi oživilo rekordní vůz z roku 1935, potrápil by i dnešní sporťáky - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-audi-ozivilo-rekordni-vuz-z-roku-1935-potrapil-by-i-dnesni-sportaky-40577054
    AVATAR: wtf, pozdravil jsem tam boty, můj comment zmizel a začaly se mi zobrazovat ty od lidí :D

YouTube rulez...
    STRACENA: nejvtipnější mi přijdou komentáře. Všechno jsou to boti, nereagující na obsah videa. Internet je mrtvej.
    STRACENA
    STRACENA --- ---
    The story behind Verstappen/Lawson incident is uglier than you think
    https://youtu.be/4q5KdsXoMzc?is=2pOA5WgimhzILUj2
    FB-IMG-1777997782378
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    on ale picuje dal :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    ANDR3E: vzdyt to bylo pred touhle zmenou uplne otresny ten super clipping. Kdo jinej nez jezdci do toho maj kafrat? Ollie tu taky uz nemusel bejt kvuli debilnimu nastaveni pravidel.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    ja Maxe driv vubec nemusel, ale prijde mi za na nej ma pani Piquetova dobrej vliv a ze se dost zmenil :) jediny co mi vadi je jeho neustaly picovani do novejch pravidel a aut
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Treba o lujzovi ale to je snad nic nevypovidajici informace ne
    GREGI
    GREGI --- ---
    TOM_HOST: ukaz mi nekoho jineho o kom rookies (lonsky) mluvej tak hezky jako o Maxovi:)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GREGI: Ver hodnej 😂😂😂
    GREGI: Divný, že ani Ver to nepopisuje jako ty a uznává, že udělal chybu.

Lando měl lepší start a byl vedle ver. Ten ho chtěl pokrýt a začal mu zavírat cestu. Kdyby nor nešláp na brzdu, tak jsou v sobě. Naštěstí zná Ver dost dobře a předvídal to.

Ze záznamu režie to není dobře vidět, mrkni na pov Nor, úplně klidně se mohl vedle ver nacpat, ale není sebevrah.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam