• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    Live komentář závodů (a) formule 1 pro ty, kdo nemohou koukat na televizi

| NYX F1LIGA | Tipovačka | f1fanatic | formula1 livetiming | espnf1 | Formula 1 Live Streams
    |16.3.AUS|23.3.CHINA|6.4.JAPAN|13.4.SAUDI|4.5.MIAMI|18.5.ITA|25.5.MONAKO|1.6.ESP|13.6.CAN|29.6.AUSTRIA|6.7.GB|27.7.BEL|3.8.MAGYAR|31.8.NED|
    |7.9.ITA2|21.9.BAKU|5.10.SING|19.10.USA|26.10.MEX|9.11.BRA|9.11.VEGAS|30.11.KATAR|7.12.UAE|
    rozbalit záhlaví
    BATY
    BATY --- ---
    GREGI: Měl jsem to stejně. Akorát jsem tuhle konverzaci měl jen sám se sebou ;)
    GREGI
    GREGI --- ---
    Manzelka dneska nadsene "o vikendu se konecne jede formule ne?" ja: "ale jede se monako"... Meli ste videt ten zklamanej vyraz:D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PEPAZZ: to je jedno, asi sme se nepochopili, nejde o centrimetry, kde to prebyva nebo chybi, slo mi ciste o studii designu a to, co nahodil gregi, je uz vec, za kterou by se F stydet nemuseli.

limitka to bude rozhodne, kazdej sejk bude chtit mit nejhnusnejsi Ferrari, co kdy vyrobili :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Dobrý je že Ferrari už nikdy neudělá EV takhle hnusný , to si myslím je po té čočce co za to dostali už ted dost jasné. Takže tohle bude limitka nejen kvuli te šílené ceně ale kvůli tomu jak hnusny to je :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    co si budeme ale udelat lepší design než to s čím vyšli ven fakt neni težky , to co daval gregi (rozumnej to červene) se mi libí hodně
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRAGON: nonsense , zadny obyc ICE ferrari nema takhle kratkou a nizkou haubnu. Tohle je možné jen u EV
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: nejses ;) jen je to subjektivni
    ASLAN
    ASLAN --- ---
    Na první pohled sem se taky neposadil na zadek, ale je to prostě auto pro jinou cílovku než jsou ostatní Ferrari. Je to něco jiného. Celé to ovládání, které Ive vymyslel je perfektní a promyšlené do posledního detailu. Kdyby s tím přišel Apple nebo jiná automobilka, bude to přijaté jinak. Je to prostě něco jiného na co lidi nejsou od Ferrari zvyklí. Mluvil jsem s někým kdo už to viděl naživo na představení a prý je to jedno z nejvíce propracovaných aut které kdy viděl. Ten design předku je vlastně jedno velké přítlačné křídlo a spoustu detailů tam jsou dost unikátních. Jen to prostě není klasické Ferrari.

A ten pokles akcií je spíš hysterie, fundamentálně je Ferrari pořád dobře šlapající firma, takže za mě to byla super příležitost něco dokoupit.
    GREGI
    GREGI --- ---
    DRAGON: nevim teda to prvni je spis normalni ferrari to co sem daval ja mnohem vic drzi koncept. Nebo sem slepej?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GREGI: tohle je pekny koncept, ale uz to neni elektricka Luce, uz je to normalni "obycejny" Ferrari. To od ANDR3E rika "jsem lehce jinej, ale porad cervena staj", podle me :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    ANDR3E: Tohle jeste mensi zmena, vic to drzi koncept a vypada to skvele.

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    pro srovnani :))

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Navic by stacilo malo a bude z toho hezky auto :)

ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    me to auto navic v tom videu kde s nim jezdi panove Hamilton a Leclerc prijde hezci nez na fotkach
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: jak se to vezme, zbytečné to je to kazdopadně. Nicmene akcie Ferrari šly o 7% dolu, podle proto se záhy objevilo video s LH a Charlesem

Me na ton nejvíc vtipný prijde to jak ohromnej aerodynamickej odpor to EV má :)) 0.254 to daleko za Modelem Y což je SUV , lepsi hodnoty ma i porsche Macan nebo bmw iX :))
    KULA
    KULA --- ---
    TOFI: kdyby to udělala Honda, lidi budou říkat jůůůů, ale protože Ferrari, je to nejošklivější auto na zeměkouli. Je správný mít vlastní názor. Ranní mžourání do instagramu a přebírání myšlenek "influencerů" ale není názor.
    TOFI
    TOFI --- ---
    :-)
    Zrušení elektromobilu bylo správné, reagoval šéf Lamborghini na Ferrari Luce - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/auto-zruseni-elektromobilu-bylo-spravne-reagoval-sef-lamborghini-na-ferrari-luce-40580477
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Final Lap from the POV of Indy 500 Champion Felix Rosenqvist 🏎️ #indy500 #INDYCAR #felixrosenqvist
    https://youtube.com/shorts/FJokBXpPKMU?is=jAm5e49C7nzSRr0K
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOFI: zbytecna hysterie kvuli jednomu konceptu/modelu.. :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Alpine se bude od roku 2027 jmenovat Gucci Racing Alpine Formula 1 Team
    TOFI
    TOFI --- ---
    asi prestanu fandit ferrari, hnusnejsi auto jsem nevidel
    Hamilton and Leclerc unveiling the Ferrari Luce | Episode 4
    https://youtu.be/PuOwEuBnC_k?si=0NMSNZvKqdEwC6UB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam