• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max se dneska zase prozmenu vztekal kvuli prevodovce :))
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: nevim kolik mu nabidli v McL, 100 mega stoji Max ted se vsim vsudy Red Bull
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: navíc Lando je jeho kámoš takže tam by měl idealní podmínky dalo by se rici
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: husty 100Mega mu nenabidl ani mercedes ,tam šli s tím ze chteji 50m pokud vim ..
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Podle nekolika f1 podcastu co jsem poslouchal neni Maxuv presun do McL uplne nepravdepodobnej, v RB uz tak maji pomalu dost jeho neustalyho vztekani, navic je nastvalo ze odmitl vykoupeni ty klauzule ze muze odejit kdyz nebude aspon 2., pry mu nabizeli 8 mega....a tak celkove je pro ne drahej kdyz ani diky jemu neziskaji tituly, stoji je kolem 100 mega rocne, pro McL by ta castka nebyla problem vzhledem k jejich arabskejm majitelum, ktery na angazovani Maxe pry docela tlaci
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Kdo by chtel teorwticky potkat Maxe v Praze… tak by tu mel byt v utery a mel by se pohybovat v Arcade fun parku na Chodove… 🤓

Inkognito volove 😎
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    urcite by ho chteli i v Astonu misto Alika, ale tam Max asi ted nebude chtit jit :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: na druhou stranu by bylo videt primy srovnani jeho a Landa, a je to teoreticky jedina moznost kam muze jit
    Uvidíme. Proslýchá se, že Pia má zaječí úmysly a to by mohlo rozhejbat další přestupy. Ale v mcl si Maxe fakt představit nedokážu.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: podle me ne, souperi ted jen se svym autem :)
    Jako je to takový divný. Kdyby chtěl odejít z RB, tak mu stačí trochu zvolnit, aby mohl použít tu svoji klauzuli ve smlouvě o odchodu. Ale on to drtí furt jak o život :D

IMO ho nejvíc nasralo, že ho had pojel v kvaldě :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: na muj vkus se taky vzteka az moc, minimalne s tim kridlem ho ale celkem chapu
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: za mě at jde verstappen klidně do hajzlu jezdit treba v indycar
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GREGI: ale to nikdo nezpochybnuje že jejich auto ma nejaky problémy, asi jako v každé stáji mají problémy, jde mi o jeho pristup když se tyhle veci dejou. Ten se mi nelíbí.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    PEPAZZ: tak kdyz ses zvyklej nekolik let jezdit nedostizne na 1.miste a pak nestihas, navic se musis bat ze ti kazdou chvili ustreli zadek....ja se nedivim. jen si myslim ze ted nema moc alternativu kam jit, v Mercedesu ted maji Kimiho a v McL si nijak nepolepsi, a ve Ferku maji oba jezdci pevnou pozici imho... me by se libilo kdyby sel do Indycar a ukazal tam jak je (nebo neni) dobrej jezdec
    GREGI
    GREGI --- ---
    PEPAZZ: eee koho jinyho poslalo auto tuhle sezonu dvakrat do zdi? nevim co muze byt horsiho nez tohle... predstav si v tom jet a netusit kdy te znovu posere
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ANDR3E: prej šrot ty ve ... co maji rikat všichni ktere redbull zajede ty voe coz je vic jak polovina startovniho pole .. ja ho tak nemam rad toho kluka.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Dusno v Red Bullu, frustrovaný Verstappen vulgárně nadával. To mizerné auto je šrot, zuřil - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-dusno-v-red-bullu-frustrovany-verstappen-vulgarne-nadaval-to-mizerne-auto-je-srot-zuril-5500399
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Max taky vcera chtel pred zavodem vymenit motor a zmenit setup, a startovat z pit lane, tym mu to ale nedovolil
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    GREGI: jsem zvedavej jak dlouho s tim bude chtit jeste jezdit, tohle je fakt nebezpecny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam