• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MERTLASKomentar k zavodum a F1
    ANDR3E: jo no, já ty emotivní kecy po závodě moc neřeším, to říkají různí lidi různý věci a média to pak nafouknou :)
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    AVATAR: to mohl, jen me proste prijde prehnany zpochybnovat Colapintovu ucast v F1, sam taky delal podobny chyby viz

McLarens Collide! Lando Norris and Oscar Piastri Come Together | 2025 Canadian Grand Prix
    https://youtu.be/GeCC2O8qsuU?is=IQssOvjXMQ4wX27K
    ANDR3E: Lando to měl rozjetý na čtvrtý/pátý místo, když ho colapinto sundal. Přezul čerstvé na červený a ti před nímeli žlutý.
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Norris po závodě brečel ze by Colapinto nemel byt v F1, posral to dobre, ale stejne tak Norris s Piastrim se uplne nepredvedli a oba si dojebali zavod predevsim sami
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Russel vcera zaslouzene, dobre ze ho Max nakonec uplne nedojel
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    AVATAR: Jako je mi toho colapinta lito ale posral to kolosalne :)
    No to byl zas bordel :)

Jako fanda mcl bych ho měl ignorovat, ale ten závěr byl epickej. Russel to uhájil o prsa vietnamské panny. Absolutně jsem nepochopil, jaktože je pustili do zatáčky s vybouráním autem bez upozornění. Wtf...

Colapinto to dnes dost posral. Hadjar se dnes velmi sympaticky držel Ver. Zasloužené podium.
    TOM_HOST: tohle měl dělat celou sezónu, teď už je trochu pozdě :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    PEPAZZ: Kazdopadne otazka jak by dojel kdyby nemel zlutou/kour kvuli chybe Lec.
    GREGI
    GREGI --- ---
    PEPAZZ: Naposled ho dal v ramci teamu Perez prave v Baku 2024:D Maxe miluju ale konecne se druhej jezdec neplaca nekde vzadu a je dobre ze to je pestrejsi! Ja Isacovi veril ze bude dobrej:)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Takze Hadjar nejel poslední tři závody /kvaldy /FP1-3 a sedne do auta a totalne v kvlade deklasuje Maxe , da fuck
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Pico 0.8s … kde to vzal??
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    TOM_HOST: 24 zavodu + 10 sprintu... podle me by uplne stacilo 16 zavodu a 0 sprintu :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    To je fakt vysmech toto
    ANDR3E: voni to snad dělaj naschvál :D
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    Sprint v Monaku formuli urcite ozivi :D

Formule 1 chystá velkou novinku v Monaku. Premiéru bude mít už příští rok - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/moto-formule-1-formule-1-chysta-velkou-novinku-v-monaku-premieru-bude-mit-uz-pristi-rok-5535306
    MAEQ
    MAEQ --- ---
    ANDR3E:Přesně. Já třeba nechápu jak jsou lidi zbláznění z Baku. Tři čtvrtiny okruhu se nic neděje, protože v těch uličkách nikoho nepředjedeš, pak dorazíš na rovinku, dvakrát se předjedeš tam a sem, a pak zase do ulic.
    Ty úzké městské okruhy jsou mor. Miami, Jeddah, Madrid, Vegas.. I když třeba i Barcelona pro mě bývala dost nuda, zvlášť v ty roky, kdy před cílovkou byla ta šikana.
    Já bych změnšil auta o metr, zúžil o 30 cm, ať se jich tam vejde víc, a poslal je na nějakou širokou trať typu Sepang.
    Fun fact: Formule E začínala jako městské závodění, ať jsou blíž divákům, aby z toho měli zážitek. Předměstí Paříže, Říma, New York City, zkrácené Monako. V příští sezóně jsou v kalendáři mj. Brands Hatch, Austin, Mexico City (Hermanos Rodriguez), Zandvoort a Šanghaj Int. Circuit. Závody v 90st. zatáčkách a ve stylu brzda-plyn bez předjíždění diváky nejspíš nepřitahuje..
    ANDR3E
    ANDR3E --- ---
    me skoro vsechny ty mestsky trate prijdou jako rychlejsi Monaka, zlaty Spa nebo Monza
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Rosberg je skvelej jak hned .. blame Carlos Sainz he was the ambasador : ))
    Člověk by řekl, že to není zas až taková věda, dát tam jednu rovinku pro boost tlačítko :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam