• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MDFK
    MDFK --- ---
    MDFK
    MDFK --- ---
    STEA: :) Já mám černookijanka (z písničky beskyde, beskyde)
    LAADJA
    LAADJA --- ---
    jako malej jsem byl přesvědčenej, že v noci žije pod mou postelí celá civilaze různých strašidel a tak jsem se nikdy nepokoušel sebrat cokoliv co mě z postele spadlo, aby mě zpoza ní něco nečaplo za ruku a pod postel neodtáhlo.
    STEA
    STEA --- ---
    táta mi vždycky před spaním říkal "dobrou noc kopu blech na pomoc" a já furt přemýšlela, co je to ten kopublech, představovala jsem si to jako nějaký mlýnek, bůhvíproč...

a taky v básničce od Hrubína říká máma palečkovi "nemám už čím topit synku, dělej něco pro maminku" a já si to přeložila jako topicinku a myslela si, že se tak říká topince
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    taky mi babička nakukala, že když budu mít peřinu knoflíkama u hlavy, tak se mi bude zdát o židech (v tý době jsem ale samozřejmě nevěděl co to žid je :)
    EDJA
    EDJA --- ---
    ja jsem si myslela, že mi v břiše žijou žáby. Když mi kručelo v briše, myslela jsem si, že kuňkaj z hladu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Na základě otcova tvrzení jsem byla pevně přesvědčená, že po celém západním německu mají pohyblivé chodníky, jako v ruzyni na na letišti. (cca 4- 8 let)

Sestra mě infikovala pevnou vírou v černo sanitku unášející lidi + paranoiou ohledně nějakých aut co nás měla sledovat (dokonce si vedla statistiku SPZ) - sestra 10-13, já 5-9)

cca ve 4. třídě jsem měla období kdy jsem věděla jak vznikají děti, ale unikaly mi technické podrobnosti, takže jsem byla přesvědčená, že mohu otěhotnět, kdybye nějaký muž dotýkal mých kalhotek.

Pletla se mi cizí slova, a tak jsem se někdy tak ve druhé, či třetí třídě ( tj. 1987/88) strašlivě pohádala s kamarádkou, že komunisti už vymřeli. Rozdíl mezi kapitalisty a komunisty mi byl vážně egál.
    MDFK
    MDFK --- ---
    SUURJA: samosebou :) a škvor v uchu dodnes a ještě jsem si vzpoměla, že jsem taky věřila, že když si nafoukáš fénem do pusy, tak se zvětšíš jako balón a můžeš i prasknout!
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: taky myslím že na tom něco bude, česky lidově ušák
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    YETI: tahle paranoia mne nepresla doted. hlavne, musi byt nejaky dovod preco je to po slovensky "UCHOlak" (english EARwig). to nebude len tak.
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ja byla hluboce presvedcena, ze kdyz davali v televizi nejaky film o carovani (predevsim Saxana byla nejsilnejsim faktorem), tak pocas cele noci pak fungujou domaci kouzla. (mela sem kouli, ve kterem predtim byly takovy ty olejove kulicky do koupele a byly na ni barevny flitry.) a fakt se mi zdalo, ze ty zaklinadla zabiraj.
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    SUURJA: S tou peřinou to samé! Taky to dělám dodnes.
    LA_CHOUETTE: lol :-D
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    Taky mě starší bratr přesvědčil, že v noci mám pod postelí krokodýla... bylo to vždycky drama doskákat přes křeslo a jiný nábytek až ke dveřím, když jsem chtěla ven z pokoje a krokodýla jsem měla v patách :-)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MDFK: a když vypiješ hodně vody, bude ti v břiše bydlet žába :)
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    a já jsem věřila, že
    *když budu na sluníčku hodně otevírat oči, tak se mi ze zelených opálí na hnědé
    *až budu velká, budou moji rodiče mrňaví a já se o ně budu starat
    *že by se mi vážně ještě po mně mohl narodit starší brácha
    *že srdce je velký zlatý přívěšek, houpá se v těle a jak naráží zevnitř na břicho a záda, dělá hluk
    *že si musím před spaním ohnout peřinu pod nohy, protože když budou čouhat, něco mi je v noci ukousne... (což v podstatě přetrvalo dodnes)
    MDFK
    MDFK --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem věrila, že když sníš třešně s peckou, vyroste ti z hlavy strom (sem si představovala tokové jelení parohy trochu :)
    DEADCAT
    DEADCAT --- ---
    ze vztekly pejsek se pozna podle toho ze ma mnohobarevny kozisek zejmena fialove zeleny
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MATEEJ: televizní vysílač pro Blansko a okolí je na kopečku, co se jmenuje Kojál, takže spíš můj dětský omyl, z kterého mě ovšem někdo vyvedl až po dvaceti letech..nemohla jsem tomu uvěřit!
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Tak ja sem veril (dokonce sem to sam vydedukoval...), ze v letadlech maj zachody jako ve vlaku a ze kdyz je nekdo pouziva, tak to z nich leti vsechno ven. Pak jsem se snazil nestat nikdy pod leticim letadlem, protoze co kdyby...?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LUCYA: kdyz jsou teda ty reakce povolene... to s tou volhou asi nebylo uplne od veci... mozna kradla spise rodice, ale nevylucoval bych uplne existenci neceho podobneho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam