• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    já bych do toho radši moc nešťoural,aby to potom člověka nemrzelo...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ROMANY: neznam, vyzkousim
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    a s tím mýdlem ve spánku to znáte?/když dáte přičichnout spícímu člověku k mýdlu tak začne pravdivě odpovídat na otázky které mu položíte/ jak že to tady máte LOL? :-)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    SYRDARIA: to ja mam tri velky jizvy tak ruzne po hlave (5-7 let), nebyla jsem az tak odvazna, spis jsem hrozne nesikovny tele (doted, padani na rovny plose a tak, nepochopitelny urazy a permanentne rozmlaceny kolena, kdyz mne treba zmlati podlaha a vysavac). ale porad verim, ze se to jednou povede :)

a kdyz jsem byla mala, bydleli sme na kraji mesta, moje okno smerem k rece, za kterou byla vesnice a v ty vesnici velka vesnicka diskoteka s reflektorem na strese. a kdyz o patecni a sobotni noci pousteli ten reflektor, ktery krouzil po okoli a svitila az do mych oken a pres zaluzie vytvarek desive obrazce na zdi, tak jsem byla presvedcena, ze komunikujou a pristavaj ufoni. vydrzelo mi to hodne dlouho, protoze jsem o tom nikomu nerekla - bala jsem se, ze kdyz mne tim reflektorem vidi, tak by vedeli, ze jsem je bonzla a pak...
    SARRI
    SARRI --- ---
    nakecali mi, ze kamen ve tvaru fazole, 20cm velky, je opravdova, ale jen zkamenela fazole a ze kdyz ji hodim do reky tak casem vyroste velka fazole, po ktery budu moct lozit do nebe .. tak jsem ji hodila do reky a pravidelne asi pul roku jsem k ni chodila a kontrolovala jeslit uz nahodou nevyklicila ;))
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Jakou frází jste jako malý vyvolávali duchy?? Já si pamatuju na: "Vyvoláváme prapředka pradědka prabáby Becherovky, duchu -toho a onoho člověka-, jestli jsi s námi, ozvi se nám." Samozřejmě to fungovalo!!;)
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Samožřejmě jsem se taky učila lítat, převážně skokem z nejrůznějších vyvýšených prostor. Bez trvalých následků, byla jsem celkem srab:)
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    Mne moje starsi sestra nakukala, ze kdyz spolknu pecku od citronu v caji, tak mi ze zadku poleze vetev. Pak jsem mela dost problem chodit na zachod. :o)
    BALETKAXXX
    BALETKAXXX --- ---
    Jako asi každý jsem nenáviděla kamaše... Nenáviděla jsem je tak, že jsem v noci viděla (a né jednou) bubáka v kamaších. Seděl tam a smál se...
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Jo a taky za vesnicí, kde byslí táta se nachází takovej celkem velkej kanál v příkopu u cesty, s dětma jsme tomu kdysi říkali čertí díra a měli tudy údajně na Mikuláše vylejzat čerti z pekla. Pobavilo mě, když jsem tudy šla nedávno s malýma nevlastníma segrama a když jsme se přiblížily k onomu místu, segry nečekaně zmlkly a šeptají mi: "Pššt, tady je čertí díra, tudy vylejzaj čerti!!"
    WIREBORNE
    WIREBORNE --- ---
    Nakukáno mi s úspěchem bylo, že když budu polykat žvejkačky, tak se mi z nich bude v žaludku tvořit velká koule.

Naopak zcela samostatně jsem přišel na to, že někde v břiše musí být nějaká záklopka co oděluje tuhou stravu od nápojů.
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Já se párkrát jako malá pokoušela vlézt do velké nůše a vlastníma silama se za ucha tý nůše uzvednout do vzduchu. Ještě si časem na něco určitě vzpomenu..
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    a taky jsem verila tomu, ze kdyz vlak stal na mezi (tzn. mimo stanici) tak je to proto, ze indiani vytrhali koleje.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    ja jsem si zas Usti nad Labem prekladala jako Usti Nadlabem, myslela jsem si, ze se tam jako usty dobre nadlabnem :-)
    MDFK
    MDFK --- ---
    MDFK
    MDFK --- ---
    STEA: :) Já mám černookijanka (z písničky beskyde, beskyde)
    LAADJA
    LAADJA --- ---
    jako malej jsem byl přesvědčenej, že v noci žije pod mou postelí celá civilaze různých strašidel a tak jsem se nikdy nepokoušel sebrat cokoliv co mě z postele spadlo, aby mě zpoza ní něco nečaplo za ruku a pod postel neodtáhlo.
    STEA
    STEA --- ---
    táta mi vždycky před spaním říkal "dobrou noc kopu blech na pomoc" a já furt přemýšlela, co je to ten kopublech, představovala jsem si to jako nějaký mlýnek, bůhvíproč...

a taky v básničce od Hrubína říká máma palečkovi "nemám už čím topit synku, dělej něco pro maminku" a já si to přeložila jako topicinku a myslela si, že se tak říká topince
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    taky mi babička nakukala, že když budu mít peřinu knoflíkama u hlavy, tak se mi bude zdát o židech (v tý době jsem ale samozřejmě nevěděl co to žid je :)
    EDJA
    EDJA --- ---
    ja jsem si myslela, že mi v břiše žijou žáby. Když mi kručelo v briše, myslela jsem si, že kuňkaj z hladu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam