• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    SHMAIDA: to ted bylo v simpsnech:D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    že když je bouřka, tak to vlastěn není žádná bouřka, ale čerti hrajou kuželky
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    VASUCEK: EX___BO: DRAGON: a kdo bude spát dneska odvážně bez peřiny a zítra podá report?? :)
    ROMANY: vyzkoušeno ve škole v přírodě.. a nic :(
    WIREBORNE: jasně, že tam je záklopka, cos myslel? :)
    SARTH
    SARTH --- ---
    já jsem furt malej
    WEN
    WEN --- ---
    LUCYA: na černou volhu, co krade děti si taky vzpomínám..:)
    CHATROHILL
    CHATROHILL --- ---
    tak to me zase po detailnim zkoumani nekolika filmu bylo jasny, ze kdyz nekoho strelej a on umre, tak museli vzit odsouzence a fakt je zastrelit
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    DRAGON: Lokomotina?
    Jak vypada lesni skritek?!:-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    .. kdyz se ji vajicka natvrdo tak se do nich zezdola musi udelat mala dirka, protoze v odpadech ziji zli skritci, kteri je pouzivaji jako lodicku a kdyz se to neudela, tak se objevi u nas a neco zlyho nam provedou. Taky sem veril, ze v odpadu ziji hodni skritci a tem sem nechaval na taliri vzdycky malinkaty kousek, aby neumreli.
    ..kdyz si clovek dobre stoupne a chytne tu vec poradne, tak uzvedne uplne cokoliv, ta lokomotiva na Smichovskym nadrazi mi uplne zmenila zivot :)
    ..se da chodit po mracich
    Veril sem v jeziska, lesni vily, lesni skritky (a ty odpadovy) a v obry. To ze neexistuji lesni skritci mi dodnes nikdo nevyvratil ba naopak; videl sem je na vlastni oci.

SUURJA: perina: ano :) srdce: myslel sem ze ma opravdu tvar srdicka.
    MAMAMIA: mne rikali ze kdyz jim meloun a polykam pecky, tak mi v brise vyrostou melouny. Schvalne sem je polykal, chtel sem to videt. Nikdy nic nevyrostlo, ale je fakt, ze po mnoha letech mam pocit, ze jeden se mi v brise usadil natrvalo :))
    LUCIANA: ano
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    VASUCEK:
    SUURJA:
    Koukám že nejsem jedinej:D

MORPHLER: Ta voda musí bejt vlažná a rej to funguje:D
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    to jsem slyšel s pětikorunou na pupíku ale tak zlomyslnej jsem nebyl
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LUCYA: ja jsem taky verila tomu kojalu :-)
    a jeden kamos mi nakukal, jako decku, ze jsou jsou dve planety, jtery az se srazi tak zeme vybuchne... a ty planety jsou uz 1 cm od sebe :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    .. a zkouseli jsem nekdy nekomu spicimu ponorit ruku do vody? taky stara znama povera, ze se pomoci... a pry to sem tam na nekoho opravdu funguje... ja mel dycky trochu strach at to nekdo nezkusi na me... spici clovek se prece jen spatne brani...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ROMANY: no jasně - to jsme na sobě s příbuznejma podobnýho věku zkoušeli navzájem. Nefungovalo to...
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    já bych do toho radši moc nešťoural,aby to potom člověka nemrzelo...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ROMANY: neznam, vyzkousim
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    a s tím mýdlem ve spánku to znáte?/když dáte přičichnout spícímu člověku k mýdlu tak začne pravdivě odpovídat na otázky které mu položíte/ jak že to tady máte LOL? :-)
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    SYRDARIA: to ja mam tri velky jizvy tak ruzne po hlave (5-7 let), nebyla jsem az tak odvazna, spis jsem hrozne nesikovny tele (doted, padani na rovny plose a tak, nepochopitelny urazy a permanentne rozmlaceny kolena, kdyz mne treba zmlati podlaha a vysavac). ale porad verim, ze se to jednou povede :)

a kdyz jsem byla mala, bydleli sme na kraji mesta, moje okno smerem k rece, za kterou byla vesnice a v ty vesnici velka vesnicka diskoteka s reflektorem na strese. a kdyz o patecni a sobotni noci pousteli ten reflektor, ktery krouzil po okoli a svitila az do mych oken a pres zaluzie vytvarek desive obrazce na zdi, tak jsem byla presvedcena, ze komunikujou a pristavaj ufoni. vydrzelo mi to hodne dlouho, protoze jsem o tom nikomu nerekla - bala jsem se, ze kdyz mne tim reflektorem vidi, tak by vedeli, ze jsem je bonzla a pak...
    SARRI
    SARRI --- ---
    nakecali mi, ze kamen ve tvaru fazole, 20cm velky, je opravdova, ale jen zkamenela fazole a ze kdyz ji hodim do reky tak casem vyroste velka fazole, po ktery budu moct lozit do nebe .. tak jsem ji hodila do reky a pravidelne asi pul roku jsem k ni chodila a kontrolovala jeslit uz nahodou nevyklicila ;))
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Jakou frází jste jako malý vyvolávali duchy?? Já si pamatuju na: "Vyvoláváme prapředka pradědka prabáby Becherovky, duchu -toho a onoho člověka-, jestli jsi s námi, ozvi se nám." Samozřejmě to fungovalo!!;)
    SYRDARIA
    SYRDARIA --- ---
    Samožřejmě jsem se taky učila lítat, převážně skokem z nejrůznějších vyvýšených prostor. Bez trvalých následků, byla jsem celkem srab:)
    MAMAMIA
    MAMAMIA --- ---
    Mne moje starsi sestra nakukala, ze kdyz spolknu pecku od citronu v caji, tak mi ze zadku poleze vetev. Pak jsem mela dost problem chodit na zachod. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam