• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    POLARKA: Buď ráda, že se neřídil poučkou mojí babičky - zvenčí pomazat medem (protože táhne), zevnitř hovnem (protože tlačí).
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ze kdyz mi bratr napatla penu na holni na tvar, ze mi porostou fousy
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Klekanice je taky klasika:D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    SHMAIDA: to ted bylo v simpsnech:D
    COPPY
    COPPY --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem věřila tomu, že v noci přebývá pod postelí "černá ruka", která chňape děti za nohu a pak je pod postelí stáhne do hluboký díry a pak už je nikdo nikdy neuvidí. Ovšem horší byla "červená ruka", ta prý ty děti předtím ještě zmasakrovala. Kvůli tomu jsem v noci ani nechodila na záchod a nechtěla zhasínat jako poslední před spaním. A když už jsem teda musela sléz z palandy, tak jsem z toho žebříku seskočila hrozně daleko a utíkala, aby ta ruka neměla šanci.
    Ale pak prý ještě existovala zelená ruka a ta byla hodná.)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    skritkove a vily jsou (i na Nyxu :-) O skritcich mi taky vypravel deda, ten pracoval pod zemi, takze o nich musel vedet.

Kdyz nebudu spat s hlavou pod polstarem (perinou), pokousou me krysy (to jsem byl, prosim, v tu dobu docasne panelakovy tvor). Z vyrazne smutnejsiho duvodu mi spani s hlavou pod polstarem zustalo az na vyjimky dodnes :-/

Prvni trida: ze spenat roste v onech znamych kostkach - uz tehdy jsem dumal, jak je vyreseno "chlazeni", nakonec mi to docvaklo, kostky nerostou :-(

Skolka: ze kostky ve stenach domecku musi vazat, aby to cele nespadlo. To je sice pravda, ale ja o tom presvedcoval spoluvezne natolik, az tekla ruda :-D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WEN: jj, černá volha... taky si pamatuju :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    že když je bouřka, tak to vlastěn není žádná bouřka, ale čerti hrajou kuželky
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    VASUCEK: EX___BO: DRAGON: a kdo bude spát dneska odvážně bez peřiny a zítra podá report?? :)
    ROMANY: vyzkoušeno ve škole v přírodě.. a nic :(
    WIREBORNE: jasně, že tam je záklopka, cos myslel? :)
    SARTH
    SARTH --- ---
    já jsem furt malej
    WEN
    WEN --- ---
    LUCYA: na černou volhu, co krade děti si taky vzpomínám..:)
    CHATROHILL
    CHATROHILL --- ---
    tak to me zase po detailnim zkoumani nekolika filmu bylo jasny, ze kdyz nekoho strelej a on umre, tak museli vzit odsouzence a fakt je zastrelit
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    DRAGON: Lokomotina?
    Jak vypada lesni skritek?!:-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    .. kdyz se ji vajicka natvrdo tak se do nich zezdola musi udelat mala dirka, protoze v odpadech ziji zli skritci, kteri je pouzivaji jako lodicku a kdyz se to neudela, tak se objevi u nas a neco zlyho nam provedou. Taky sem veril, ze v odpadu ziji hodni skritci a tem sem nechaval na taliri vzdycky malinkaty kousek, aby neumreli.
    ..kdyz si clovek dobre stoupne a chytne tu vec poradne, tak uzvedne uplne cokoliv, ta lokomotiva na Smichovskym nadrazi mi uplne zmenila zivot :)
    ..se da chodit po mracich
    Veril sem v jeziska, lesni vily, lesni skritky (a ty odpadovy) a v obry. To ze neexistuji lesni skritci mi dodnes nikdo nevyvratil ba naopak; videl sem je na vlastni oci.

SUURJA: perina: ano :) srdce: myslel sem ze ma opravdu tvar srdicka.
    MAMAMIA: mne rikali ze kdyz jim meloun a polykam pecky, tak mi v brise vyrostou melouny. Schvalne sem je polykal, chtel sem to videt. Nikdy nic nevyrostlo, ale je fakt, ze po mnoha letech mam pocit, ze jeden se mi v brise usadil natrvalo :))
    LUCIANA: ano
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    VASUCEK:
    SUURJA:
    Koukám že nejsem jedinej:D

MORPHLER: Ta voda musí bejt vlažná a rej to funguje:D
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    to jsem slyšel s pětikorunou na pupíku ale tak zlomyslnej jsem nebyl
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LUCYA: ja jsem taky verila tomu kojalu :-)
    a jeden kamos mi nakukal, jako decku, ze jsou jsou dve planety, jtery az se srazi tak zeme vybuchne... a ty planety jsou uz 1 cm od sebe :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    .. a zkouseli jsem nekdy nekomu spicimu ponorit ruku do vody? taky stara znama povera, ze se pomoci... a pry to sem tam na nekoho opravdu funguje... ja mel dycky trochu strach at to nekdo nezkusi na me... spici clovek se prece jen spatne brani...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ROMANY: no jasně - to jsme na sobě s příbuznejma podobnýho věku zkoušeli navzájem. Nefungovalo to...
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    já bych do toho radši moc nešťoural,aby to potom člověka nemrzelo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam