• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    YETI
    YETI --- ---

MRS_BRIGHTSIDE: právě že není.... nedávno jsem dokonce viděla nějaký pořad mýty a tak a tam bylo zrovna tohle.. a někdo tan vysvětloval že to není možný...
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    ...že mám v břichu šuplíky na jídlo a na rajčata mi tam schází
    ...že pod postelí je chlap s injekční stříkačkou a když vyndám jakoukoliv část těla z postele, tak mě tou jehlou bodne a zabije jedem
    ...že když si dám náplast na zdravou kůži, tak se mi tam udělá skutečný bebino
    a to že kojál není kojál jsem se dověděla až dneska tady :-)
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    No ještě jsem si vzpomněl, že když jsem byl hodně malý, myslel jsem si, že mě hlasatel z televize vidí. Takže jsem se před Hemalou odmítal převlíkat do pyžama, jednou z toho byl docela hysterický záchvat :c)
    JIRINKA
    JIRINKA --- ---
    ježíšek existuje, že lidi jsou na sebe jen hodní, že jednou budu opravdu šťastná, ... :-)
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    TOX_MAS: přečti si tracyho tygra ;)
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    POLARKA: něčím podobným mě strašila mamuška - potom co jsem si oholil (jakseto vezme, to chmejří) ruce, nohy a lehce hlavu.
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    MATEEJ: umim pod vodou vyfukovat bublinky očima. fakt.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    COPPY: muhehe to mi pripomina cernou pumu co se mi schovavala pod palandou))
    ale byl sem statecnej a spal pri zhasnutym svetle, a kdyz sem mel dobrej den tak sem se i koukl esli tam furt je (ale to pouze rano za svetla.) - vzdycky se dobre schovala ale))
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    POLARKA: Buď ráda, že se neřídil poučkou mojí babičky - zvenčí pomazat medem (protože táhne), zevnitř hovnem (protože tlačí).
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ze kdyz mi bratr napatla penu na holni na tvar, ze mi porostou fousy
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Klekanice je taky klasika:D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    SHMAIDA: to ted bylo v simpsnech:D
    COPPY
    COPPY --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem věřila tomu, že v noci přebývá pod postelí "černá ruka", která chňape děti za nohu a pak je pod postelí stáhne do hluboký díry a pak už je nikdo nikdy neuvidí. Ovšem horší byla "červená ruka", ta prý ty děti předtím ještě zmasakrovala. Kvůli tomu jsem v noci ani nechodila na záchod a nechtěla zhasínat jako poslední před spaním. A když už jsem teda musela sléz z palandy, tak jsem z toho žebříku seskočila hrozně daleko a utíkala, aby ta ruka neměla šanci.
    Ale pak prý ještě existovala zelená ruka a ta byla hodná.)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    skritkove a vily jsou (i na Nyxu :-) O skritcich mi taky vypravel deda, ten pracoval pod zemi, takze o nich musel vedet.

Kdyz nebudu spat s hlavou pod polstarem (perinou), pokousou me krysy (to jsem byl, prosim, v tu dobu docasne panelakovy tvor). Z vyrazne smutnejsiho duvodu mi spani s hlavou pod polstarem zustalo az na vyjimky dodnes :-/

Prvni trida: ze spenat roste v onech znamych kostkach - uz tehdy jsem dumal, jak je vyreseno "chlazeni", nakonec mi to docvaklo, kostky nerostou :-(

Skolka: ze kostky ve stenach domecku musi vazat, aby to cele nespadlo. To je sice pravda, ale ja o tom presvedcoval spoluvezne natolik, az tekla ruda :-D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WEN: jj, černá volha... taky si pamatuju :)))
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    že když je bouřka, tak to vlastěn není žádná bouřka, ale čerti hrajou kuželky
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    VASUCEK: EX___BO: DRAGON: a kdo bude spát dneska odvážně bez peřiny a zítra podá report?? :)
    ROMANY: vyzkoušeno ve škole v přírodě.. a nic :(
    WIREBORNE: jasně, že tam je záklopka, cos myslel? :)
    SARTH
    SARTH --- ---
    já jsem furt malej
    WEN
    WEN --- ---
    LUCYA: na černou volhu, co krade děti si taky vzpomínám..:)
    CHATROHILL
    CHATROHILL --- ---
    tak to me zase po detailnim zkoumani nekolika filmu bylo jasny, ze kdyz nekoho strelej a on umre, tak museli vzit odsouzence a fakt je zastrelit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam