• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: já ti věřím, já to taky zažil :-)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    já jsem viděl couvat tramvaj. tím se mi rozpadlo vše, čemu jsem jako dítě věřil. je to takový spíš smutný pocit, než radost z toho, že můžu poučovat...
    a navíc mi to nikdo nevěří!
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Já jsme věřila, že VRAH (který mě zajímali hodně a byla o tom většina našich her) se pozná tak, že nosí prsten otočený kamenem do dlaně. Vzniklo to tak, že mi dovolili dívat se Síť na bludičku, kde policejní inspektor utěšuje nějalou slečnu co měla podezření na konkrétní osobu vraha řádícího v nějakém šantánu: "Ten to není, vrah nosí prsten s otočeným kamenem do dlaně." Vzala jsem to jako obecnou pravdu, jak poznat jakéhokoli vraha a doteď si pamatuju, když mi řekli, že vrah se nedá poznat nijak - tu hrůzu, jak je ten svět nebezpečnej a nevypočitatelnej.
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    YETI: my se o tom učili na biologii (přednesla jsem zas jeden ze svých typických dotazů...) a prý se to stát může, když člověkspí,aleasi stejně pravděpodobně, že tam vleze jiný hmyz (kupříkladu pavouk,což už se taky lidem stalo)
    MDFK
    MDFK --- ---
    :) pěkně se to čte, hnedka se mi vybavují další ... např. že když si našetříme na nejméně sto balónku z pouti, poletíme nebo sranda byli úhoři a mrtvoly uprostřed přehrady (při koupání)
    KATULINKA
    KATULINKA --- ---
    ze jednou prijede krasny princ a budem spolu mit deti, velkej dum a psa...
    az jistou dobou jsem poznala, ze prijede princezna..
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    Jooo, a ještě jedna věc...když jsem jako malý jezdil autobusem, a jeli jsme přes les, tak stromy prosvítala světla z vesnice. No a otec nám vždycky říkal, že to v lese žijou světýlka a blikají na nás. Z toho jsem byl vždycky úplně hin, škoda, že člověk ztrácí iluze :c)
    ILYA
    ILYA --- ---
    COPPY: ty jo to je schyza,
    ja jsem se bal chodit do tmavych mistnosti (vecer kde se nesvitilo) pritom postel mi pripadala jako bezpecne misto, v pripade ze jsem pod perinou... a taky jsem se bal keru v noci, porad jsem si rikal ze tam nekdo je... no a trochu mi to zustalo, citim se nervozne vecer v lese, kde nikdo neni... (treba ale tam opravdu nekdo je a kouka... .)
    YETI
    YETI --- ---

MRS_BRIGHTSIDE: právě že není.... nedávno jsem dokonce viděla nějaký pořad mýty a tak a tam bylo zrovna tohle.. a někdo tan vysvětloval že to není možný...
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    ...že mám v břichu šuplíky na jídlo a na rajčata mi tam schází
    ...že pod postelí je chlap s injekční stříkačkou a když vyndám jakoukoliv část těla z postele, tak mě tou jehlou bodne a zabije jedem
    ...že když si dám náplast na zdravou kůži, tak se mi tam udělá skutečný bebino
    a to že kojál není kojál jsem se dověděla až dneska tady :-)
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    No ještě jsem si vzpomněl, že když jsem byl hodně malý, myslel jsem si, že mě hlasatel z televize vidí. Takže jsem se před Hemalou odmítal převlíkat do pyžama, jednou z toho byl docela hysterický záchvat :c)
    JIRINKA
    JIRINKA --- ---
    ježíšek existuje, že lidi jsou na sebe jen hodní, že jednou budu opravdu šťastná, ... :-)
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    TOX_MAS: přečti si tracyho tygra ;)
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    POLARKA: něčím podobným mě strašila mamuška - potom co jsem si oholil (jakseto vezme, to chmejří) ruce, nohy a lehce hlavu.
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    MATEEJ: umim pod vodou vyfukovat bublinky očima. fakt.
    TOX_MAS
    TOX_MAS --- ---
    COPPY: muhehe to mi pripomina cernou pumu co se mi schovavala pod palandou))
    ale byl sem statecnej a spal pri zhasnutym svetle, a kdyz sem mel dobrej den tak sem se i koukl esli tam furt je (ale to pouze rano za svetla.) - vzdycky se dobre schovala ale))
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    POLARKA: Buď ráda, že se neřídil poučkou mojí babičky - zvenčí pomazat medem (protože táhne), zevnitř hovnem (protože tlačí).
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    ze kdyz mi bratr napatla penu na holni na tvar, ze mi porostou fousy
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Klekanice je taky klasika:D
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    SHMAIDA: to ted bylo v simpsnech:D
    COPPY
    COPPY --- ---
    když jsem byla malá, tak jsem věřila tomu, že v noci přebývá pod postelí "černá ruka", která chňape děti za nohu a pak je pod postelí stáhne do hluboký díry a pak už je nikdo nikdy neuvidí. Ovšem horší byla "červená ruka", ta prý ty děti předtím ještě zmasakrovala. Kvůli tomu jsem v noci ani nechodila na záchod a nechtěla zhasínat jako poslední před spaním. A když už jsem teda musela sléz z palandy, tak jsem z toho žebříku seskočila hrozně daleko a utíkala, aby ta ruka neměla šanci.
    Ale pak prý ještě existovala zelená ruka a ta byla hodná.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam