• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    SAMARI: také jsem si sedala jen na červené a ségra na šedé :)
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    ze sede sedacky v tramvaji kousou a proto si musim sedat jenom na cervene
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    že když si budu kousat nehty, tak budu mít prsty jako žába...s těma bambulkama
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    že mi rohlíky k snídani nosí veveruška a ty s tupým koncem jí spadly ze stromu na zem
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Že na zhasnutém záchodě je bubák záchoďák, žije v míse, a jakmile si sednu, kousne mě do zadku.
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    ...že mi lahvičku s dudlíkem odnesl krakonoš...
    ...že když zmáčknu to nouzový tlačítko v metru, že mi zčervená nehet...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    já jsem věřil (asi do druhé třídy), že mi tůtá nos. znáte to, jak vám ho někdo zmáčkne a zatůtá při tom? - tak já jsem byl asi tak blbé dítě, že jsem věřil tomu, že mi opravdu tůtá.
    (ale samozřejmě pouze, když mi ho zmáčkne někdo jiný)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    EX___BO: já to mám z nějaký český knížky o kluvoi, kterej jede na hory se svejma bláznivejma strejdama, dostane tam strašnou angínu a strejdové se u něj střídaj a vyprávěj mu různý storky, mimojiné o těch čertech... a sněžení je způsoběný tím, že čert manžel přišel pozdě domu a čertice mu vynadala a začali po sobě házet polštáře, až je roztrhli a proto sněží :)))
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    HARPER: To jsme dva...
    NETHE
    NETHE --- ---
    ...existuje jezisek :D
    8227_T
    8227_T --- ---
    ...ze az budu dospelej tak to bude vsechno lepsi:-DDD
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    ze na zachode ceka vetrelec...
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    ... že když budeme dlouho svítit tak do chalupy skočí oknem vlci
    ... že dědeček umřel ve druhé světové válce
    ... že táta opravdu chodí na hrochy
    ... že to pomalovaný poleno mluvilo
    ZEROMICKEY
    ZEROMICKEY --- ---
    CLOJSTER: ja se je bojim polykat doted .)
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    Vzdycky kdyz mi dospelaci rikali "Nepolykej zvykacky, budes mit zalepeny krk", tak jsem si to predstavoval tak, ze mi tu zvykacku budou muset doktori nejak brutalne vytahovat a pak mi proste naplasti zalepi vevnitr krk a nebudu moct jist, pit ani dychat. Tak sem radeji zvykacky nepolykal :D
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    CARNAQE: Ta ikona mi připomněla, že sem taky věřila že na mě Karel Gott počká a vezme si mě za ženu až budu velká :-D
    RUSSIANBLUE
    RUSSIANBLUE --- ---
    ...ze kdyz budu jist tresne/japka s peckama tak me vyroste v brisku strom
    ...ze se zemekoule toci doleva, protoze mraky jedou doprava (uz od mala sem byl vedator)
    ...ze ve zpravach mluvi pravdu

SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    jediny, na co sem si vzpomela je, ze jezisek je velkej jezek a proto ma bodliny, aby moh nosit darky.. jo a chodil po zadnich normalne...
    KAREN
    KAREN --- ---
    POLARKA: nas kdyz mazali indulonou a nemeli sme to radi, tak nam namluvili, ze nam po tom porostou chlupy - nevimproc sme po tom s bratrama strasne touzili;))
    KAREN
    KAREN --- ---
    kdyz sem asi v 5 zacla chodit na plavani, tak sem skoro rok verila, ze ty cerny pruhy na dne sou fakt zraloci
    TUILE
    TUILE --- ---
    YETI: nemecky se skvor rekne usni cerv/brouk, tak ono na tom neco asi bude :)

jinak ja verila ze:
    * az pudu do druhy tridy tak budu chodit s druhakama a svy blby spoluzaky opustim (jako ze vsichni ostatni zustanou v ty samy tride asi)
    * az vyrostu, tak si budu moc vzit tatu za muze, protoze se nase veky srovnaj
    * ze rodice verej, ze to fakt rozbil madarskej zajicek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam