• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    CRHA
    CRHA --- ---
    že když budu jíst holuby a žvejkačky, tak se mi ucpe slepák...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: jo tomu sme taky ve skolce verili, proste ze ty co zlobi, odvezou v sanitce do polepsovny.
    OLIN_CLUSIV
    OLIN_CLUSIV --- ---
    ja myslel,a nedelam si srandu,ze pica (nejsem vulgarni:) ) znamena takovy ten vyelky batoh,krosnu myslim :)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Já věřila, že takový ty dlouhonohý pavouci co se občas prochází po koupelně, když se spláchnou, že se jim nic nestane, že jsou to takový vodní pavouci, co v tom kanálku pod vanou žijou. Z omylu mě vyvedl teprve před dvěma lety kamarád, co pavouky chová :)
    MDFK
    MDFK --- ---
    můj ježíšek byl chlapeček se zlatým, blískajícím kožíškem - dneska by šel asi vykreslit nějakým glitters efektem :D, který se spouští po zlaté šnůrce z nebe. Tak mi to prosím doma říkali :)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ze kdyz budu ve skolce zlobit tak me pani ucitelka da do polepsovny
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Já věřila,
    – že opice rostou na stromech :) (na platanech - že se vyklubou z těch malých ostnatých kuliček, co na něm visej)...
    – že Ježíšek vypadá jako malej červenej čert, co je nakreslenej na jedom esu v kartách na "Prší"...
    – že "Socha svobody" je "Socha Svobody" (ztn. že je to socha nějakého Čecha, který se jmenuje Svoboda)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    CZTRASH: "...Takže jsem se před Hemalou odmítal převlíkat do pyžama..." :-D Vynikající!!!:-DDD
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    SAMARI: také jsem si sedala jen na červené a ségra na šedé :)
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    že v písničce se zpívá: "Zajíčes své jánce sedí sám, sedí sám..."
    ...a dlouho mi ta slova nedávala smysl..
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LEPEK: Hm, zajímavé...
    DZEJNY
    DZEJNY --- ---
    že ježíšek vypadá jako velký ježek ...
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    ze sede sedacky v tramvaji kousou a proto si musim sedat jenom na cervene
    LEPEK
    LEPEK --- ---
    že když si budu kousat nehty, tak budu mít prsty jako žába...s těma bambulkama
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    že mi rohlíky k snídani nosí veveruška a ty s tupým koncem jí spadly ze stromu na zem
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    Že na zhasnutém záchodě je bubák záchoďák, žije v míse, a jakmile si sednu, kousne mě do zadku.
    KAATCHE
    KAATCHE --- ---
    ...že mi lahvičku s dudlíkem odnesl krakonoš...
    ...že když zmáčknu to nouzový tlačítko v metru, že mi zčervená nehet...
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    já jsem věřil (asi do druhé třídy), že mi tůtá nos. znáte to, jak vám ho někdo zmáčkne a zatůtá při tom? - tak já jsem byl asi tak blbé dítě, že jsem věřil tomu, že mi opravdu tůtá.
    (ale samozřejmě pouze, když mi ho zmáčkne někdo jiný)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    EX___BO: já to mám z nějaký český knížky o kluvoi, kterej jede na hory se svejma bláznivejma strejdama, dostane tam strašnou angínu a strejdové se u něj střídaj a vyprávěj mu různý storky, mimojiné o těch čertech... a sněžení je způsoběný tím, že čert manžel přišel pozdě domu a čertice mu vynadala a začali po sobě házet polštáře, až je roztrhli a proto sněží :)))
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    HARPER: To jsme dva...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam