můžu se zeptat, jesli opravdu všichni myslíte to, co tu píšete vážně? mě u některých příspěvků (nechci nikoho jmenovat, nechci šířit nepřátelskou atmosféru) přijde, že to je pouze vycucaný ted najednou narychlo z prstu abyste něco napsali (obzvlast kdyz se tu objevil i uryvek ze Samotářů), ačkoli by se nic nestalo, kdybyste nic nenapsali. kdo zná web iusedtobelieve.com tak ví, o čem mluvim, tam je kvalita nebo spíše forma příspěvků jiná. no to je ale jedno. docela mě zaujalo, že je u dětí celkem obvyklý strach z větve/rostliny rostoucí z břicha po spolknutí semínka atd., já myslel ze muj strach z polknutí "padáčku" z odkvetlé pampelišky bylo něco nenormálního, je fajn, že ste to zažili i vy ostatní, at už se semínkem z melounu nebo čímkoliv jiným. Cca do pěti let jsem myslel že všechny porody fungují jako "císařský řez", ačkoli jsem jeste nevedel, že se tomu říká císařský řez. No a se smíchem vzpomínám, jak jsem si myslel, že mi narostou vousy, když se namažu tátovým mýdlem na holení (nebo jak se jmenovalo "to", co se dá nazvat jako předchůdce pěny na holení), dělal jsem to tajně, tátovi to vadilo, to mi jen dokazovalo to, že to asi bude pravda, to že zbytečně plýtvám mě nenapadlo.