• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    TRYSKOMYSKA
    TRYSKOMYSKA --- ---
    TRISSIE: ja tomu stale verim... ) ikdyz nespravedlnost urcite existeje a je ji mnoho... ale i tak, verim, ze kdyz se clovek uprimne snazi a jde si za svym, dosahne toho.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TRYSKOMYSKA: no, nějak ne. Pár let práce pod a s lidma, jejichž jedinou devizou je, že jsou známý známého, případně něčí příbuzný, mě odnaučilo.
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    INSEQUI: :D my meli zase stafle pod posteli... taky neco :) ale andrejko neblazni, dyt to sou jenom stafle... nene!!!! di se tam podivat!
    no vidis to??? jenom stafle... nooo jenze voni vedej ze ses velka, tak ti nebudou nic delat :)
    TRYSKOMYSKA
    TRYSKOMYSKA --- ---
    TRISSIE: a ted uz tomu neveris? )
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    EX___BO: ja sem si zase myslela, nebo spis sem nedokazala pochopit, PROC kdyz se nahnu pri koukani na nakej porad a chci toho cloveka videt ze strany, proc to jako nefunkuje...
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: :DDDDDD

kdyz tady tak ctu o ty zasuvce, tak sem fakt dlouho nevedele, ze kdyz nekdo mluvi o elektricky zasuvce, ze nemysli suplik... :D ehm
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ještě me ted napadlo jak mě mamina strašila v zimě (tenkrát to byly ještě fakt zimy) že když nebudu pravidelně používat kapesník že mi to v nose zamrzne a budou mi to doktoři odsekavat majzlíkem... Já se pak bál k doktorovi a rano kontroloval jestli nahodou nemam zamrzlo:)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CRHA: to sem verila ze se mi ucpe kdyz snim pecku ze svestky
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    INSEQUI: jo, to mě taky strašili, s tramvají... ale tam to mělo základ v tom, že dítě nemusí úplně přesně udržet rovnováhu a na přecpaném nástupišti klidně pod tu tramvaj spadne - a protože u nás došlo ke dvěma smrťákům na zastávce (oboje teda staré babky, co buď vlezly pod tramvaj, nebo spadly do kolejí), tak jsem stála tak daleko od kolejí, že jsem málem přepadávala do silnice na druhé straně ostrůvku :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    spíš mě strašila abych nelezl ke trati a snížilo se nebezpečí pádu pod vlak z demence
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    BLAF: jasně, přecejen něco vážíme i jako děti
    BLASTER
    BLASTER --- ---
    ze v kazdy elektricky zasuvce bydli zlej skřítek a jak se clovek priblíží, tak ho kopne
    BLAF
    BLAF --- ---
    INSEQUI: Mnoo, to dle zakonu aerodynamiky neni uplny nesmysl, jen by clovek musel byt o neco lehci :)
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    KOCKA_SKLIBA: Jen sem dicky taky desne resil kde je ten anomovanej svet kde zijou ty co nikdy neumiraj:D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HYPNOTICA: Tak jo, pak se mi koukenš pod postel:)
    Mě zase mamina strašila že když budu chodit ke trati moc blízko tak až pojede vlak tam mě vcucne pod sebe a přejede, fakt jsem tomu věřil
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    EX___BO: To znám... Tolik mrtvých zvířátek jsem obrečela. Ale zajímavé je, že lidí mi tolik líto nebylo ;-)
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    INSEQUI: Ale oni tam žijou.
    A vlastně taky mi říkali, jestli si budu prstama roztahovat hubu, že mi to zůstane jako Škubánkovi.
    JUNGLERKA
    JUNGLERKA --- ---
    že se domy stavějí od střechy a ta střecha jen tak visí ve vzduchu, dokud se nepostaví i spodní část. vlasní zkušenost mi pak ukázala (když sem si hodila cihlu na hlavu při stavbě vlastního domu), že tomu tak není...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    Taky sem si myslel ze filmy v televizi se hrajou na zivo...
    KOCKA_SKLIBA
    KOCKA_SKLIBA --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE: Taky jsem sledovala, jak mimozemšťani vysílají signály :-DD
    SARRI: Asi uplavala :-)
    EDJA: To říkám doteď ;-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Dokonalý to tu je.
    Tak černá ruka byla klasická, těch skoků z postele, jednou jsem přelejzal po židli na stůl a pak rychle ke dveřím, a když jsem dostal svou první kolečkovou židli (ještě za komunistu) tak jsem na ni jel až do chodby aby na mě ruka nedosahla:) HYPNOTICA se ted bude asi hodně smát:)) ale věřil jsem že pod postelí a v kytkach co jsme meli odjakživa v chodbě žijou zlý hadi.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam