• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    pred tydnem jsem si vzpomnel na par svych naivnich predstav a trklo me, ze jsem nikde na to nevidel forum, vzdyt to preci musi byt strasne vtipny cist naivitu ostatnich. ted jsem si na to vzpomnel a jsem rad, ze uz to nekoho napadlo. pridam tedy svuj sizunk :)

bydlim v naprosto normalnim panelaku z 84. roku a jak tak vsechny panelaky maji ty maly domecky nahore (cti strojovny), celkem dlouho jsem se domnival, ze v kazdym domecku zije obr, ktery neco zlyho provedl, a za trest musi tahat vytah nahoru a dolu.
    nedokazal jsem ale vyresit 2 veci - 1) jak se obr dozvi, jake tlacitko jsem zmackl a 2) jakto, ze vytah jezdi stabilni rychlosti jak nahoru, tak dolu?
    STARDUST
    STARDUST --- ---
    KAREN: taky :D
    STARDUST
    STARDUST --- ---
    SAMARI: jo OKYBACA to je klasika :D
    ELS
    ELS --- ---
    CZTRASH: Přesně přesně :DD
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    CZTRASH: JO tak tohle jsem měl takovej haluz před pár lety. Nějaká písnička, kde je štastnej jako blecha, a že "za to ruku do vohnědám" a ne a ne přijít nato co je to vohnědání :o)
    SAMARI
    SAMARI --- ---
    CZTRASH: "okybacu" jsem taky moc nechapala, na spravnou verzi jsem prisla asi pred mesicem
    KAREN
    KAREN --- ---
    CZTRASH: a ja este "hroznyzvy nic neposbírá"

- pardon za ot;)
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    KAREN: No, já jsem zas myslel, že je písnička "Macej, komacej kooo ko kokoko, zahraj mi na cej kooo kokokoko", taky jsem to moc nechápal. A pak ještě "černó okybača, ovečky zatáča", to mi taky nedávalo smysl :c)
    REFLEXIS
    REFLEXIS --- ---
    KAREN: Pokud se dostáváme k nechápání věcí, tak já do dneška nechápu pohádku o pejskovi a kočičce jak prali a pak věšeli prádlo. Píše se tam jak nejdřív přemítají jak se oba pověsí. A pak na to pejsek kápne. Nejdřív pověsí kočičku, ta pak sleze a pověsí pejska. (?) "a tak tam viseli oba dva..." to končí. No tak to jsem z toho v pytli dodnes.
    KAREN
    KAREN --- ---
    LEPEK: a ja myslela, ze "dej mi jsou v komine", a vubec jsem to nechapala... doslo mi to nejak pred par lety;))
    LANTANA
    LANTANA --- ---
    že v potrubí pod vanou žije mik-au, co hrozně nadává a burácí, když se vypouští voda a občas zabublá něco zpátky..
    DJ_RIPPA
    DJ_RIPPA --- ---
    že když budu pracovat v bance, budu mit hodne penez =]
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    že když se budu dobře učit budu se mít dobře..
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    GRIZZLY89: To jen dokazuje, jak moc se z nás stávají dospělý - že se nám zdá fakt strašně nepravděpodobný to, čemu jsme dřív skálopevně věřili.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    a jako hodně malej jsem měl kouzelný představy o fungování fyziky - např. jsem věřil, že když budu dostatečně dlouho sedět a soustředěně silněji vdechovat vzduch, jednou se to sečte a nasaju si třeba jablko ze stolu rovnou do pusy. Když mi pak rodiče řekli, že až by se to sečetlo, nasál bych si celý města, skoro jsem se bál dýchat... :-D
    MINIK
    MINIK --- ---
    INSEQUI: jj, nekdy tam ti "daberi/komentatori" pridavali fakt zoufaly hlasky ... vzpomonam si na jednu situaci, kdy rambo vchazi do nejake chyse a zenska ho vita, nebo co - a do toho komentar: "tak pod, honem, polivka uz je na stole, je dobra, od Vitany ..." LOL
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    RIVEEK: křemeny jsem zkoušel taky a děsně se u toho praštil do prstu:)
    pozdějc jsem dělal flusačky z verzatilek, a bič co byl na pudě mi po shlednutí prvního indyho docela slušne naflakal.

Hele kdo vzpomíná na všechny ti honkongský filmy a Indiany a Ramba na VHS ve stopadesátý kopii a s jednohlasnym dabingem:)

Mě otec řekl že to tak dělají v tv aby to bylo levný, asi se bal že bych vykecal že to dabujou tajně na technice v divadle a meli by problemy.
    MINIK
    MINIK --- ---
    CZTRASH: ja se zase nechtel prevlikat pred televizi, kdyz tam byla zrovna hlasatelka LOL
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    REFLEXIS, DRAGON: Klasika, otec měl takovou zkoušečku, vypadala jak taková ta komunistická baterka, a mela antenku a svetlo který svitilo. No a já fur vyzvídal a otec mlzil k cemu to je, a pak se prokecl že zkousecka na proud. No a samo ze me napadlo ze ta antenka se strka do zasuvky... hezky to se mnou zacukalo, pak jsem se trochu motal a sel si lehnout a usnul a spal az me vecer rodice vzbudili a ptali se jestli mi je dobre, statecne jsem zapiral a od tý doby mel ze zasuvek opravdu rspekt.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    REFLEXIS: taky sem si to vyzkousel, musim rict, ze vic me bolel ten vyprask nez zasah el. proudem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam