- že dospělí dokážou číst myšlenky jsem si taky myslel (do jisté míry to je pravda)
- že když spolknu pecku od třešně (...), že mi vyroste ze zadku strom
- někdo tu psal o "spoustě srandy" s elektrikou - já jsem si od otecka "půjčil" kus drátu s krokodýlkama... dál už si to můžete domyslet - naštěstí to bylo chvilku před tim, než jsme měli jít spát a do rána jsem byl okej
- bál jsem se, že když si sednu na záchod tak mě kousne do zadku obrovská krysa, nebo že mě stáhne ruka nějakýho bubáka :))
- že každej člověk mluví svojim jazykem (uplně jinym než ostatní) a nějakym způsobem si stejně navzájem rozumíme (něco na způsob babylonské rybky)
- že zemi studujou mimozemšťani jako nějakou plíseň na petriho miskách (nebo že se mi celej život všechno zdá a jednou se probudim a podobný myšlenky viz Matrix, 13. patro, ExistenZ, Simpsonovi...)
- když táta dotáhl první počítač a s nim na jedný velký disketě hru Prince of Persia, tak jsem u toho strávil dost času - byly tam takový dveře, který neopatrnýho hráče překously vejpůl - jako v tomhle videu:
http://www.youtube.com/watch?v=IuZZaGGx0Xc
... no a já jsem si dost dlouho dával pozor ve všech dveřích, protože jsem se bál, že z vrchu a z prahu vyjede tadleta svině a přefikne mě vejpůl :)) ... bohužel autor toho videa vlastnil normální zvukovku - mě se linula "hudba" jenom ze speakeru, která vytvářela jinou (děsivější) atmosféru - ty dveře spíš jakoby kvákaly (jak když vyskočí chybová hláška ve windowsech) a když ho to překouslo tak to znělo asi tak, jako když vrazíte nůž do syrovýho masa... páni, co si člověk nevybaví po 17 letech :D