• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    GREGI
    GREGI --- ---
    STEA: asi te zklamu ale ty pasky na celo se stale delaj:)
    TRUEL
    TRUEL --- ---
    babicka mi jednou rekla ze sirky se vyrabej tak, ze se osakava jeden strom tak dlouho nez zbyde jedna sirka..jsem ji to docela dlouho verila a prislo mi zajimavy ze v jedny krabicce je kus lesa :).. mi mohlo bejt tak pet..
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    BARBUCHAFREE: a verila? :D
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    BARBUCHAFREE
    BARBUCHAFREE --- ---
    Kdyz jsem byla mala, otec mi rikaval, ze kdyz budu pit tonik, budu mit chlupata zada..
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    maminka meho spoluzaka mi vnukla asi v 7letech, ze existuje Varšula, coz je baba,co lita a nepotrebuje koste..ma pytel a z neho nabizi hracky detem...vzdycky sedi na okne a laka na neco...(samozrejme jen ty zlobive)Dokonce mi ukazala nejakou hracku od ni.. Ale ja se bala jeste dalsi 2roky a potila se pod perinou, aby Varšula nevidela,ze jsem doma
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    PREVIT: Vždycky ho ovšem můžeš předběhnout ;)
    CZTRASH
    CZTRASH --- ---
    SUURJA: Já jsem si zase i se ségrou myslel, že cizí jazyky jsou čeština čtená pozpátku...nevim, kde jsme na to přišli.
    ELS
    ELS --- ---
    STEA: tj hezký :)
    STEA
    STEA --- ---
    jednou jsme byli s tatou na chalupe a ja mela ctyricitky horecky. V mistnosti byla obrovska tma a tata mi prikladal na celo teplomer (ted uz se nevyrabi, byl to jenom takovy pasek,kde se rozsvitily jen cele stupne). To mi tata vypravel az po letech. Ja jsem mu tvrdila, ze mel mezi prsty natazene svetelne lanko, na kterem tancila malicka svetelna tanecnice s destnickem... asi zapracovala horecka.
    Ale to, ze tata umi carovat, jsem si myslela asi sedm let a pokladala jsem to za uplnou samozrejmost.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    myslela sem si, že krtek je asi tak přibližně stejně velkej jako zajíc, takže když sem ho pak viděla, bylo to neskutečný zklamamání
    MISERY
    MISERY --- ---
    JIRI_CZEK: presne ten zvuk dveri ze speakru si taky pamatuju....byl fakt zlej :D

Jinak nemela jsem okybaču ani žirafičí krabici, ale mela jsem statistiku nudaje a TO jsem nevedela....co je to ta nudaj?

A jinak se taky dodneska bojim nemit nekdy nohu prikrytou dekou, ze by mi ji neco mohlo ukousnout....no i kdyz ted nekdy se spis bojim v lete komara, ze me stipne...nebo nechat viset ruku z postele....pche! Ani napad!!!
    KAREN
    KAREN --- ---
    jednu dobu sem verila, ze nekde dole pod zachodem zije Caryfuk... a proto sem v tu dobu vykonavala potrebu hodne hodne rychle, aby mi neco neproved ;D
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    JIRI_CZEK: to mi připomíná, že jsem dlouho žila v domnění, že všichni od narození mluví česky a do dalších jazyků si všechno překládají.
    teď si přijdu jako malý nacionalista, ale zřejmě to bylo tím, jak jsem se od bratránka učila francouzsky... doufám :D
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    moje kamaradka verila (co ji nakukal jeji bracha), ze kdyz z mandarinky sloupe takovy ty bily zilky, ktery jsou na mandarince (kdyz se oloupe) a sni toho hodne, tak bude mit krasnou plet...
    musim podotknout, ze uz zas tak mala nebyla - bylo ji asi tak 13, pokud si vzpominam...
    Pak prisel domu, videl ji v kuchyni, jak pred sebou ma hromadu oloupanych mandarinek a loupe z nich to bily....a ja tam prisla taky a desne sme se tomu nasmali, ze tomu fakt verila :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TOMASEQ: to jsem udělala taky :-)
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    jo a jeste jsem si myslel ze to co je v dilkach pomerance, grepu, citronu atd. tak ze jsou jednotlivy bunky, proste nejvetsi bunky na svete mel grep
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    JIRI_CZEK: ja jsem do zasuvky srcil takovou tu hlinikovou sponku do vlasu (nebo k cemu byla, proste dva hlinikovy plisky a perko, to uz se snad ani dneska nedela nebo sem to nikde nevidel) - prisla mi idealni na zkoumani jak je to vlastne s tim elektrickym proudem, atomama atd. :)

a k zirafici krabici se taky hlasim ;-)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    SBDK: taky si to občas řikám někde v hospodě...

- jinak jsem ještě zapoměl na již zmiňovanej chaos v textech písní, s okybačou jsem teda problém neměl, ale na "hroznyzvy nic" si pamatuju :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    - že dospělí dokážou číst myšlenky jsem si taky myslel (do jisté míry to je pravda)

- že když spolknu pecku od třešně (...), že mi vyroste ze zadku strom

- někdo tu psal o "spoustě srandy" s elektrikou - já jsem si od otecka "půjčil" kus drátu s krokodýlkama... dál už si to můžete domyslet - naštěstí to bylo chvilku před tim, než jsme měli jít spát a do rána jsem byl okej

- bál jsem se, že když si sednu na záchod tak mě kousne do zadku obrovská krysa, nebo že mě stáhne ruka nějakýho bubáka :))

- že každej člověk mluví svojim jazykem (uplně jinym než ostatní) a nějakym způsobem si stejně navzájem rozumíme (něco na způsob babylonské rybky)

- že zemi studujou mimozemšťani jako nějakou plíseň na petriho miskách (nebo že se mi celej život všechno zdá a jednou se probudim a podobný myšlenky viz Matrix, 13. patro, ExistenZ, Simpsonovi...)

- když táta dotáhl první počítač a s nim na jedný velký disketě hru Prince of Persia, tak jsem u toho strávil dost času - byly tam takový dveře, který neopatrnýho hráče překously vejpůl - jako v tomhle videu:
    http://www.youtube.com/watch?v=IuZZaGGx0Xc
    ... no a já jsem si dost dlouho dával pozor ve všech dveřích, protože jsem se bál, že z vrchu a z prahu vyjede tadleta svině a přefikne mě vejpůl :)) ... bohužel autor toho videa vlastnil normální zvukovku - mě se linula "hudba" jenom ze speakeru, která vytvářela jinou (děsivější) atmosféru - ty dveře spíš jakoby kvákaly (jak když vyskočí chybová hláška ve windowsech) a když ho to překouslo tak to znělo asi tak, jako když vrazíte nůž do syrovýho masa... páni, co si člověk nevybaví po 17 letech :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam