• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    moje kamaradka verila (co ji nakukal jeji bracha), ze kdyz z mandarinky sloupe takovy ty bily zilky, ktery jsou na mandarince (kdyz se oloupe) a sni toho hodne, tak bude mit krasnou plet...
    musim podotknout, ze uz zas tak mala nebyla - bylo ji asi tak 13, pokud si vzpominam...
    Pak prisel domu, videl ji v kuchyni, jak pred sebou ma hromadu oloupanych mandarinek a loupe z nich to bily....a ja tam prisla taky a desne sme se tomu nasmali, ze tomu fakt verila :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TOMASEQ: to jsem udělala taky :-)
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    jo a jeste jsem si myslel ze to co je v dilkach pomerance, grepu, citronu atd. tak ze jsou jednotlivy bunky, proste nejvetsi bunky na svete mel grep
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    JIRI_CZEK: ja jsem do zasuvky srcil takovou tu hlinikovou sponku do vlasu (nebo k cemu byla, proste dva hlinikovy plisky a perko, to uz se snad ani dneska nedela nebo sem to nikde nevidel) - prisla mi idealni na zkoumani jak je to vlastne s tim elektrickym proudem, atomama atd. :)

a k zirafici krabici se taky hlasim ;-)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    SBDK: taky si to občas řikám někde v hospodě...

- jinak jsem ještě zapoměl na již zmiňovanej chaos v textech písní, s okybačou jsem teda problém neměl, ale na "hroznyzvy nic" si pamatuju :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    - že dospělí dokážou číst myšlenky jsem si taky myslel (do jisté míry to je pravda)

- že když spolknu pecku od třešně (...), že mi vyroste ze zadku strom

- někdo tu psal o "spoustě srandy" s elektrikou - já jsem si od otecka "půjčil" kus drátu s krokodýlkama... dál už si to můžete domyslet - naštěstí to bylo chvilku před tim, než jsme měli jít spát a do rána jsem byl okej

- bál jsem se, že když si sednu na záchod tak mě kousne do zadku obrovská krysa, nebo že mě stáhne ruka nějakýho bubáka :))

- že každej člověk mluví svojim jazykem (uplně jinym než ostatní) a nějakym způsobem si stejně navzájem rozumíme (něco na způsob babylonské rybky)

- že zemi studujou mimozemšťani jako nějakou plíseň na petriho miskách (nebo že se mi celej život všechno zdá a jednou se probudim a podobný myšlenky viz Matrix, 13. patro, ExistenZ, Simpsonovi...)

- když táta dotáhl první počítač a s nim na jedný velký disketě hru Prince of Persia, tak jsem u toho strávil dost času - byly tam takový dveře, který neopatrnýho hráče překously vejpůl - jako v tomhle videu:
    http://www.youtube.com/watch?v=IuZZaGGx0Xc
    ... no a já jsem si dost dlouho dával pozor ve všech dveřích, protože jsem se bál, že z vrchu a z prahu vyjede tadleta svině a přefikne mě vejpůl :)) ... bohužel autor toho videa vlastnil normální zvukovku - mě se linula "hudba" jenom ze speakeru, která vytvářela jinou (děsivější) atmosféru - ty dveře spíš jakoby kvákaly (jak když vyskočí chybová hláška ve windowsech) a když ho to překouslo tak to znělo asi tak, jako když vrazíte nůž do syrovýho masa... páni, co si člověk nevybaví po 17 letech :D
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    ehm, prave jsme tu resili jak je to s tou koroptvi a bazantem:-DDD
    SBDK
    SBDK --- ---
    MISERY: to chápu... já mam zase odmala permanentní podezření že máme kameru za zrcadlem:)
    POLINA
    POLINA --- ---
    ja si zas myslela,ze lidi slysej my myslenky,treba v tramvaji,kdyz jsem si v duchu rikala,treba,ze fuj,ta pani je voskliva a ona se treba na me podivala,tak jsem si v duchu rikala: nee,dyt je moc hezka,jo,pani,jste moc hezka. Ale fakt jsem myslela,ze dospelaci ctou myslenky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    jo a taky jsem si myslela, ze maj nasi schovany po baraku kamery a pak maj tajnou mistnost o ktery nevim, kde maj videa a muzou si to poustet a myslela jsem si to i kdyz jsem byla u nekoho na navsteve a proste jsem si myslela, ze me porad nekdo pozoruje....no malej paranoik :D
    A bohuzel to v omezenem mnozstvi pretrvalo do dneska :D
    YAMAJKA
    YAMAJKA --- ---
    ...ježiš... :D když sem napíšu co sem si nakou dobu myslela když sem byla mala tak mi to nebudete verit :D

ale tak budiš

když sem byla malá a myslela sem na neco, taxem myslela že mi to je vidět v očích, nevětší průser byl, když sem myslela na sprostarny.. radši sem se vyhýbala pohledu mejch rodičů :D (nevim kde sem k tomu prisla.. asi v nakejch kreslenejch pohadkach to bylo :D - malej fakan proste)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    se muzu naucit "videt" kde veci a lidi jsou i kdyz zavru oci :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    teroristi odpálej celou zemi atomovkou:) jednou sem vyděl fotku nakyho teroristy s raketou a pak sem rok nemohl klidne usnout:D:D
    BLACKSPIRIT
    BLACKSPIRIT --- ---
    ...svět je nacpanej ve velkym pytli i s hvězdama a vesmírem, kterej si nese na zádech obr, toho už sem neřešila:D
    WASSABI
    WASSABI --- ---
    ERED_MITHRIN: roztomile.)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CZTRASH, POLINA, LOSER_: :))

...ze kdyz nekdo prijde o vsechny zuby (ale opravdu o vsechny, do jednoho), tak zacne mluvit jinym jazykem
    akorat jsem nevedel, jakym

dodneska si pamatuju, jak jsem tuhle teorii rozvijel ve skolce pri hromadnem zavazovani bot a ucitelka se mi smala :(
    KAREN
    KAREN --- ---
    SBDK: vajecniky!;)
    SBDK
    SBDK --- ---
    jo a pak taky že vteřina je nejmenší část času
    - že v kyselině sírový se všechno rozpustí
    - že v pravěku bylo všechno hrozně velký, takže pračlověkovi bych nebyl ani po kotník
    SBDK
    SBDK --- ---
    že jedno varle má nějakou spojitost s čuránim a druhý s kakánim. Nevim jak sem to měl porichtovaný u holek, vzhledem k tomu že jsem věděl že holky koule nemaj a byl si naprosto jistej že čuraj i kakaj.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KATERINA: To ja myslel, ze je konsky salam PRO kone :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam