• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    tak další pecka na kterou jsem si vzpoměl - můj táta spravuje všemožnou elektrotechniku a tak jsem mu kdysi zabavil takovej malej jednoduchej přepínač - páčku, která se dala dát nahoru nebo dolu... no a já sem měl za to, že to je malej detonátor, kterej při každym přepnutí zničí jednu loď nějaký mimozemský civilizace. tak jsem vždycky klikal z nudy, pak jsem si řekl, že už jich muselo zbýt fakt málo, tak jsem to někam skoval, a po určitym čase, když jsem to našel, tak jsem postup opakoval... preventivně... co kdyby si mě chtěli najít :) (byl bych odsouzen za genocidu miliard emzáků... a jeden člověk by jim nemusel stačit)

celkem věrohodný obrázek zde: http://www.e-conrad.cz/Foto/id7/obr/6/6500282_01_obr.jpg
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    TEREZZZKA: no co? Chtela vam sprijemnit stresovou situaci a jeste byla pri tom uzitecna a ty si stezujes. Co by za to nekteri zaci ze Zizkovskejch specialek dali..
    jinak kdyz sem byl malej, tak sem veril, ze v zasuvce je cert(byl tam) a ze Uvalskej deda ma metro ve sklepe..
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MISERY: že? :) toluen zní divně.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MISERY: HH, neodpustim si jednu OT - nase profesorka matiky na gymplu nejenze rikala toulen, ale navic s nim drhla nejruznejsi skvrny na podlaze - predevsim behem ruznych pisemek. Ona byla (a stale je) hrozny pes na poradek a zakaldala si na tom, ze ma nejcistsi tridu. Ale ten opar, co se mezi nami vznasel.. nemyslim, ze by to prispivalo k nejakymu zlepseni mozkovy aktivity :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    VASUCEK: POCKEJ! On se fakt nerika toulen??? SAKRA!!! NEEE!!! :D Ja chci zpatky svuj toulen!!!!
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    JIRI_CZEK: taky taky:-) ale ze kdyz propadnu v první, tak půjdu zpatky do školky:DD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    myslela sem si, že moje oblíbený oblečení poroste se nou, protože jeden svetr to skutečně dělal
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    JIRI_CZEK: tak to je fakt super....
    ale ja si taky nedokazala tenkrat nejak moc predstavit, jak bych se mela propadavat do nizsiho rocniku...a tak jsem se radeji snazila, abych se nepropadla :-D
    GREGI
    GREGI --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: hm drogy...to zeleny nevim jak se tomu rika to je strasliva droga a lidi co si ji pichaj do zil bydlej s pernikarema a tak....
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    GREGI: to samý o drogách,protože lidi co brali drogy byli hloupí a neužiteční a kdekdo je chtěl zabít
    GREGI
    GREGI --- ---
    že nebudu kouřit:(
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    že když propadnu ve škole, tak se při předávání vysvědčení propadnu podlahou do nižšího ročníku
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    že nikdy nebudu dělat reparát
    PAJOVA
    PAJOVA --- ---
    RANGDROL: tak to vidim uplne stejne:-)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    VASUCEK: to mi řikáme toulen pořád.... sťoukanej foulenem
    SYRDARIA: a tohle mi připomíná, že jsme se sestřenkou "vařili beruškovej guláš" - jako kotlik nám sloužila mezera mezi trubkama, ze kterejch byla na zahradě taková lávka a ingredience byly bahno, listí, a - samozřejmě - co největší počet berušek + tak nějak co dům dal :)
    PEGGUSHKA
    PEGGUSHKA --- ---
    kulovej blesk má nožičky a když začne bouřka musím pelášit domů, jinak mne sežere.)
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    MISERY: .)
    STEA
    STEA --- ---
    můj děda neměl kus palce a když nám máma říkala, že ho strčil do nějakýho stroje ve fabrice, my věděli, že kecá, protože děda nám několikrát říkal, že o něj přišel v souboji na život a na smrt...
    Já si vždycky představovala souboj na meče, asi kvůli tomu useknutýmu prstu, i když to nedávalo moc smysl.
    MDFK
    MDFK --- ---
    VASUCEK: tak to nás máma naučila říkat [grapefrujt] a to říkám dodnes :D
    MDFK
    MDFK --- ---
    KENNYY: lol!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam