• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    HUZBA: Hahá.. pobavilo :)))
    HUZBA
    HUZBA --- ---
    dobry auditko :) takze zaprve ja sem kdyz byla revoluce a volil se prezident (byly mi 4 roky, pamatuju si OF a na bunde sem nosila placku s havlem) no tak pro me bylo pak hrozny zjisteni ze ten náš cerstve zvolenej prezident jak o nem furt rodice mluvili neni jako JENOM NÁŠ (jako nasi rodiny)

no apak si pamatuju jak sem resila /dle tenkrat dodanych informaci/ jasnou detskou logikou, pri pohledu na cizi lidi na ulici, ktery z nich se teda narodili mamince a vyrostli z deti a ktery sou teda vyvinuty ztech opic :)))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    KEEP_SMILE: fajn, ... kvuli tý poslední větě jsem taky málem nechal vyprsknutý bebečka přez fullscreen... ale to jen tak na okraj :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    noo na skritky jsem verila taky...kdyz jsem byla mensi jezdili jsme s nasima a se znamyma na hory vzdycky v zime a kdyz jsme chodily nakoupit s mamkou a segrou tak jsme se vzdycky zastavily na jednom miste...byl to trosku kopec se stromama...no a mamka nam vzdycky rikala ze tam bydli skritkove tak jsme jim postavily domecek z mechu a vzdycky jsme jim tam nechavaly bebecka...:o)
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    Ale vlastně na skřítky věřím pořád... nejvíc na ty, co schovávají propisky, gumičky do vlasů a podobné drobnosti a přendavají mi věci na místa, kam jsem je ale určitě nedávala... :)
    PIDALA
    PIDALA --- ---
    Tak to mě strašila prababička sama.. vzpomínám si na ni jako na typickou uhlazenou babičku v šátku, takovou tu pohádkovou.. Byla švadlenou a vyšívačkou a tak měla dům plný všelijakých zajímavostí, na které byla dost háklivá. A já byla zase zvědavá, takže na mě používala různé zlé hlídací skřítky, strašidla v komoře a na půdě. Nesměla jsem k potoku, protože tam bydlí jeden zlý skřet a jeden vodník a oba moc rádi stahují malé děti do ledové vody.. byly mi asi 3 roky. Prababička už dávno nežije, ale když jsem ten potok.. co potok, strouhu viděla po letech, musema jsem se opravdu smát, protože je v ní vody po kotníky.
    MERINO_GIRL
    MERINO_GIRL --- ---
    Myslela sem že z babčiný skříně lezou strašidla.....něco jako brána do pekla....nejhorší bylo že sem ji měla naproti posteli když sem u babči spala a nešla dovřít....takže byla permanentně pootevřená....což v noci dávalo prostor neuvěřitelnejm představám....
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    EX___BO: no ze by to nemelo prskat vubec tvrdim ja...:oD
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    KEEP_SMILE: No tak prska to o hodne min nez bez poklepani. A to ze to neprska vubec jsem nerekl:D
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    EX___BO: ne praveze to nema prskat vubec...:o)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Vlastne jsem si ty kresby i pojmenovaval:) ale to si uz moc nepamatuju...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PETJULE: Tohle mi připomíná, taky takový výjevy kdež jsem byl hodně malej, pamatuju si že jsem mel nejakou desnou nemoc (s horečkama asi tochu vetsima), no a byl jsem uloženej u rodicu (resp u mamky, protože otec byl s divadlem v nemecku), meli tam hnedy zavesy a kdyz skrs dvere svitilo svetlo tak osvdcovalo ty bilý kresby na zavesech... já je pozoroval a když sem mel horecku zado se mi ze se priblizujou, fakt jsem tomu veril:)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    klika u dveří je obličej čarodějnice, co se pořád dívá :) (šrouby nahoře=oči, klika=nos, klíčová dírka=pusa)
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    JIRI_CZEK: To zkus...zakarbuj dve plechovky a jednu otevri normalne a druhou poklepanim:-) 20kč zato stoji:D
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    EX___BO: no myslim si, že to je docela dobrej námět pro mythbusters... já jsem se tohle dozvěděl od kámoše teprv asi před rokem, pak mi zase někdo tvrdil, že to je blbost, a teď zas nevim...
    EX___BO
    EX___BO --- ---
    KEEP_SMILE: Tak ono to tak ale funguje ze..poklepanim uvolnis bublinky vsude po stranach..ty se nahromadi a vytvori na hore bublinu ktera jen vyprskne neco male a ne celej obsah:-)
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    SUURJA, EDJA: Děkuji, je mi ctí.
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    hm tak ja jsem jeste donedavna verila ze kdyz piju neco splechovky tak ze kdyz se na to vicko nahore poklepe nez se otevre tak nehrozi ze by vypenila...:o)
    ale je fakt ze na plechovky klepu stejne dal..:oD
    EDJA
    EDJA --- ---
    já jsem taky pořádně nevěděla, co je křížala, ale nikdy jsem si to moc nepřestavovala. Věděla jsem, že je k jídlu, ale první, co mě při vyslovení toho slova napadlo, byla taky žížala nebo ještěrka. asi že obě slova dost podbně znějí. Nikdy jsem však nekřížovala žížalky!
    EDJA
    EDJA --- ---
    SUURJA: já taky, fakt výborný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam