• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    BERULINKA24
    BERULINKA24 --- ---
    ELLIE: tak s tou postou si me fakt pobavila.... :-D :-D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Vyhození na hodinu :))) Tak to mi osvětlili až na nástavbě, do tý doby jsem si to taky myslela a něco mě teda nutí představovat si to pod tím dodnes, že je to prostě jen hodina, kdy tě vykopnou ven a ty se nesmíš vrátit, něco jako když tě pošlou na hanbu...

Moje kamarádka, musím ji prásknout, si myslela, že veškerá pošta v republice chodí přes hlavní poštu na Jindřišský. Do osmnácti.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    GAVINMAGNUS: Ano! Tuhle představu jsem měl taky! Za to může Fík!
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Já jsem si myslela, že se dá z první třídy propadnout zpátky do školky....
    GAVINMAGNUS
    GAVINMAGNUS --- ---
    Vzpomínám si, ze jsem měla hrůzu z toho, že až budu chodit do školy, tak propadnu. Netušila jsem, že propadnout znamená opakovat třídu, myslela jsem, že třeba z páté třídy se dá propadnout klidně do první, v závislosti na tom, jak moc velký je člověk debil.
    Možná za to může Maxipes Fík.
    TOY_BOX
    TOY_BOX --- ---
    KEKEL: ja bych se ani nedivila tomu, ze by to detem rikali rodice - vzhledem k tomu, ze moji kamosce na zakladce nakecali, ze prezervativy pod polstarem jsou nebezpecny bily bojovy balonky, ktery kdyz se jich dotkne dite, vybuchnou ,) btw zaklad nemaly sprckofobie.
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    nene, oni to říkali správně, jenom já sem asi ještě neznal slovo "vjezd", zato hvězdu už sem znal, tak mi tam tak nějak sedla.. "co to je? zákaz hvězdu!" asi tak nějak :P
    KEKEL
    KEKEL --- ---
    JACQUES157: já jsem se tedy o tom, že eistuje něco jako Zákazu Hvězdu, dozvěděl až tady.

Oni vám to říkali rodiče???
    JACQUES157
    JACQUES157 --- ---
    já se hlásim zase k zákaz-hvězdařům.. podle mě si to myslela půlka všech dětí kterejm to rodiče řikali :]
    VIPERA_AMMO
    VIPERA_AMMO --- ---
    MISERY: hehe, souhlas :)
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    Ja jsem taky hodinar, dodneska.
    (nikdy jsem nepracoval v "poradny" praci, vzdycky jen na zivnostak... a tak jsem si to ani nikdy nevyhledal...)
    POLINA
    POLINA --- ---
    MISERY: jo, tak to naše brigádnice v práci myslela taky. Šéf jí říká: Tohle kdybys udělala, tak letíš na hodinu. A ona mu na to říká: No, tak co? Zašla bych si na kafe za za hodku se vrátím ,) A myslela to uplně vážně, my na ni hleděli ,))))
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    MISERY: pripojuju se k hodinarum :D presne taky mi to bylo divny ze jsou z toho lidi schliply, dyt je to jenom na hodinu ne? :))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    MISERY: ono to tak neni? O_O
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    MISERY: jop, měla jsem to přesně tak :)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    MISERY: Jo! Tak to ja taky presne tak chapala :))
    KASHLU
    KASHLU --- ---
    MISERY: hehe to me rozesmalo tedka
    MISERY
    MISERY --- ---
    jo a taky jsem si myslela jako mala, nebo vlastne i jako trochu starsi, ze "vyhodit nekoho na hodinu" znamena, ze proste na hodinu musi odejit z prace a tu mu nezaplatej, procez mi bylo divny, proc tim tak strasne strasej, vzdyt alespon si muze clovek v klidu dojit na obed :D
    CAPOVA
    CAPOVA --- ---
    KAATHA:
    KEEP_SMILE:
    KASHLU:
    ELLIE:
    tak to uz skoro vypada, ze kdyz jsme byly deti, tak se ta znacka tak opravdu jmenovala:-)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    Myslela jsem si, ze pisnicka "Árie Měsíce" znamena neco jako "Zpevak roku" a ne toho Mesice na nebi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam