• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    JIRI_CZEK: jo, ségry přítel tvrdil to samý, tak to bude teda asi pravda
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    JOKERKA: no spíš aby dotyčnej nespal na zádech, v týhle poloze totiž chrápe většina lidí, který chrápou...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak me treba chrapani jen tak nevzbudi, ale osvedcila se mi metoda "dej chrapajicimu pusinku" :-)
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    Este prej je proti chrapani zasit koule do pyzama. Koulema mysleny treba hopik nebo cinenku. Ale asi to bude fungovat na principu: kdo nespi nechrape. :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JIRI_CZEK: No to já se právě v polospánku netrefím a dloubnu ho jinam ;)
    POLINA: Chudák já! On o tom ani neví! :))
    POLINA
    POLINA --- ---
    ELLIE: chudák muž ,))))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    zmáčknout nos taky pomůže :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ano, tak nějak to bude. A protože můj muž spí hrozně tvrdě, musím ho praštit a nebo ho šťouchnout do oka.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    POLINA: podle me se na chrapajiciho mlaska za ucelem ho lehce probudit, chrapajici pak prestane chrapat (aspon na chvili).
    MASOO
    MASOO --- ---
    POLINA: ale to mlaskani ti nevysvetlim
    POLINA
    POLINA --- ---
    MASOO:
    TRISSIE: já jsem si říkala, že to určitě existuje ,)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TRISSIE: v parizi maj v kazdy drogerce spesl oddeleni, sem na to koukala jak vyjevena pred 8mi lety a v berline taky maji, treba spesl shop na dready a copanky a veci okolo
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    POLINA: speciální pro afroameričanky, v USA je docela výběr, tady je na to málo zákazníků :-)

jinak ale máme s pudrem pro černošky dobrou rodinnou story. Máti jako tlumočnice kdysi vyfasovala skupinu Ghaňanek, co do Prahy přijely na konferenci k MDŽ. A protože MDŽ je v březnu a Ghaňanky měly tak akorát ty jejich hábity a sandály, tak dostaly od svazu žen taky kabáty a hnusné odrané kozačky.
    Tak dámy vyrazily na nákup, máti s nima, a první do drogerie, pro krém na boty. Jednu tu Ghaňanku napadlo, že si koupí i make up, tak si nechala nosit pořád tmavší a tmavší odstíny, a když jí řekli, že nic tmavšího nemají, povídá "tak mi dejte aspoň černý krém na boty". Prodavačka absolutně lehla smíchy...
    POLINA
    POLINA --- ---
    Hele, mě odmalička vrtá hlavou, jaký používaj černošky pudr a make up ,)))) A ještě jsem na to nepřišla ,)

a dál taky doteď nechápu, proč na utlumení chrápání pomáhá mlaskání ,))))

tak doufám, že mi něco z toho KONEČNĚ někdo odtajní... ,)
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    JOKERKA: JIRI_CZEK: :D hezké
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    JIRI_CZEK: to mi rikala sestrenka taky, ze slysim proudeni krve..
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Á, modří už vědí!
    Ď:-))
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    já mám za to, že slyšíš jak proudí krev...
    TOMASEQ
    TOMASEQ --- ---
    ATTILAH: mala napoveda: zkus to samy se sklenickou u ucha, more tam bude taky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam