• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    to mi pripomnelo pisen "Stanky" , jak se tam zpiva .....hrozny z vinic neposbiras... Tak jsem vzdycky zpivala ...rozmysly nic neposbiras... a premyslela o hlubsim vyznamu toho vyrazu :)
    ELS
    ELS --- ---
    QASHQAI: O tom nepochybuj ;) :P
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    ELS: chááá, no doufám, že to je tak, jak si myslím TEĎ:)))
    ELS
    ELS --- ---
    QASHQAI: Jéé, tak to jsem si doteď myslela taky :D :X
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    Ještě jsem si vzpomněla na jednu věc:) V jedné pohádce se zpívá: "Kdyby tak v komnatách, běhoun jak hrom natáhl" a já jsem si dlooouho myslela, že je to zpíváno takto: "Kdyby tak v komnatách, běhoun jak hromnatách..." Komnata-hromnata, rýmovalo se to, ne:) No poté došlo k vystřízlivění...:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    myslela sem si, že v sojovym suku a v margotce je alkohol, takže když sem to snědla, dělala sem větší kraviny než obvykle, protože sem byla "opilá"
    OLIII
    OLIII --- ---
    ...že když si člověk předplatí noviny, tak je dostane jednou týdně na týden dopředu (asi kvůli tomu, že se to jmenuje předplatný). A nedokázala jsem si vysvětlit, jak ti, co ty noviny píšou, můžou vidět do budoucnosti.
    KHARENDAEN
    KHARENDAEN --- ---
    .. všechny kosti krom rybích mají na každém konci 2 bambulky. Byla jsem pak v přírodopise hodně zklamaná :(
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Já měla po jistou dobu absolutně nezdravej respekt z policajtu - myslela jsem, ze me muzou zavrit uplne svevolne, jen kdyz si vzpomenou, kdyz se jim neco nebude libit. Pri kazdy kontrole papiru od auta jsem proto vzadu sedela jako pravitko a snazila se tvarit se naprosto vzorne, ale i tak sem se strasne bala!
    HARPER
    HARPER --- ---
    bobes me pusobil trauma prave smrti bratricka....co jsem nenavidel byla knizka Meluzinka minka, neb mym trestem, kdyz jsem neco vyvedl bylo z ni prepisovat text .... brr
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    QASHQAI: Na to si pamatuju... pžedstava tý sanitky s tim uřvanym modrym majakem a těch pochopů v bílejch pláštích mě taky docela děsila:)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    Nevím jak ostatní rodiče, ale zvlášť moje máma mi vždy při zlobení hrozila polepšovnou. Tudíž když jela kolem sanitka nebo policie, maják řval jak zběsilej, mě bušilo šíleně srdce s tím, že už pro mě jedou...:( Bylo to fakt šíleně působivý...uuu, do dnes si na to vzpomenu, když jede slyším majáček...To jsou následky...:)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    A já jsem jako malá věřila, že všecko, co se stalo v Malým Bobšovi, je pravda. Jelikož jsme to četly vždycky s mámou, muselo mi bejt tak pět, šest... hrůza, jak mu tam umřel ten malej bratříček, myslela jsem, že si oči vypláču. Já to teda svejm dětem coby pohádku číst nebudu, jen, když budou zlobit! :))
    Zanechalo to na mně následky, potom jsem vždycky na všech hřbitovech hledala hrobečky nekřtěňátek a představovala si tam ty jejich malý bílý rakvičky...
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    ELLIE: tak tak 1931
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ROMANY: To asi těžko, vzhledem k tomu, že vyšla tuším v roce 1931 ;)
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    je to sprosta komunisticka literatura.
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    ROMANY: to jsem asi jediní co si to mysli,jelikoz vetsina ho povazuje za velmi smutny pribeh....budu si ho muset znovu precist
    ROMANY
    ROMANY --- ---
    a mělas pravdu
    KIKOLKA
    KIKOLKA --- ---
    v mladsim skolnim veku jsem presvedcila sama sebe, ze kniha Maly Bobes je neuveritelne sprosta zalezitost
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    ja si vzdycky myslela, ze PIJAN v Malym Princovi se tak jmenoval proto, ze hral na piano (byl u toho obrazek typka jak hraje na piano a na nem ma sklenicku). Kdyz jsem pak zjistila pravdu, predstirala jsem, ze "to prece vim ne"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam