• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    já jsem se vždycky bála do sklepa - myslela jsem, že tam je něco, co mě stáhne dolů a sežere. nejhorší bylo v tý tmě dosáhnout na vypínač a rozsvítit. no a teď díky knížce od Kinga "TO" se mi moje poserství znovu po letech vrátilo..
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    QASHQAI: právě sem se dozvěděla něco novýho... já si to myslela do teď
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    MRAVENECEK: No já si je ani ve snu neumím představit, ty dva bratry s jointem...:)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    QASHQAI: no tak koho by napadlo, ze Nedvedi fetujou ?! :))
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    MRAVENECEK: Tak to je vtipný :)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    LUNII: hehe, tak to sem si myslela, ze zpivaj "stravy" jako stravovat se :))
    ELS
    ELS --- ---
    LUNII: :)))
    LUNII
    LUNII --- ---
    MRAVENECEK: a taky 'cigaret par a par tahu z travy, utece den..' - jsem strasne porad zkousel kourit seno s tim ze mi pak budou rychlejc utikat dny a neslo mi do hlavy jakto ze to nefunguje..nez jsem narazil na tu spravnou travu :-)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    to mi pripomnelo pisen "Stanky" , jak se tam zpiva .....hrozny z vinic neposbiras... Tak jsem vzdycky zpivala ...rozmysly nic neposbiras... a premyslela o hlubsim vyznamu toho vyrazu :)
    ELS
    ELS --- ---
    QASHQAI: O tom nepochybuj ;) :P
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    ELS: chááá, no doufám, že to je tak, jak si myslím TEĎ:)))
    ELS
    ELS --- ---
    QASHQAI: Jéé, tak to jsem si doteď myslela taky :D :X
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    Ještě jsem si vzpomněla na jednu věc:) V jedné pohádce se zpívá: "Kdyby tak v komnatách, běhoun jak hrom natáhl" a já jsem si dlooouho myslela, že je to zpíváno takto: "Kdyby tak v komnatách, běhoun jak hromnatách..." Komnata-hromnata, rýmovalo se to, ne:) No poté došlo k vystřízlivění...:)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    myslela sem si, že v sojovym suku a v margotce je alkohol, takže když sem to snědla, dělala sem větší kraviny než obvykle, protože sem byla "opilá"
    OLIII
    OLIII --- ---
    ...že když si člověk předplatí noviny, tak je dostane jednou týdně na týden dopředu (asi kvůli tomu, že se to jmenuje předplatný). A nedokázala jsem si vysvětlit, jak ti, co ty noviny píšou, můžou vidět do budoucnosti.
    KHARENDAEN
    KHARENDAEN --- ---
    .. všechny kosti krom rybích mají na každém konci 2 bambulky. Byla jsem pak v přírodopise hodně zklamaná :(
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Já měla po jistou dobu absolutně nezdravej respekt z policajtu - myslela jsem, ze me muzou zavrit uplne svevolne, jen kdyz si vzpomenou, kdyz se jim neco nebude libit. Pri kazdy kontrole papiru od auta jsem proto vzadu sedela jako pravitko a snazila se tvarit se naprosto vzorne, ale i tak sem se strasne bala!
    HARPER
    HARPER --- ---
    bobes me pusobil trauma prave smrti bratricka....co jsem nenavidel byla knizka Meluzinka minka, neb mym trestem, kdyz jsem neco vyvedl bylo z ni prepisovat text .... brr
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    QASHQAI: Na to si pamatuju... pžedstava tý sanitky s tim uřvanym modrym majakem a těch pochopů v bílejch pláštích mě taky docela děsila:)
    QASHQAI
    QASHQAI --- ---
    Nevím jak ostatní rodiče, ale zvlášť moje máma mi vždy při zlobení hrozila polepšovnou. Tudíž když jela kolem sanitka nebo policie, maják řval jak zběsilej, mě bušilo šíleně srdce s tím, že už pro mě jedou...:( Bylo to fakt šíleně působivý...uuu, do dnes si na to vzpomenu, když jede slyším majáček...To jsou následky...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam