• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SIKY
    SIKY --- ---
    INSEQUI: temer presne to samy :))) my navic meli u panelaku takovou tu rozvodovou skrin, vedle niz byla vzdycky pikola pri schovce, a tam byl vyskyt certa upne jasne nejpravdepodobnejsi...
    hm, jak bolave bylo nekdy temer v dospelosti zjisteni pravdy...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak to ja, jakozto prazske dite, jsem vedela, ze elektrika je samozrejme tramvaj a strasne jsem se rozcilovala, kdyz jsem v nejake detske knizce videla certa vyletajiciho prave z elektricke zasuvky :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na čerty z elektriky jsem měl svojí teorii že ten čert se přesunuje drátama a u někoho z tý zásuvky občas vyletí a pokud tam ten člověk zrovna je tak ho uvidí což samo o sobě mi nahánělo hrůzu, a nebo ho dokonce může odnést do pekla... snažil jsem se vyhejbat místnostem ve kterejch byla vyditelně zásuvka, tam kde byla třeba za skříní tak to nevadilo, čert by narazil na skříň a já byh ho slyšel a v čas zdrhnul. A když bylo v místnosti víc lidí tak sem se taky nebál, jednak nebyl čas o tom přemejšlet a jednak bychom čerta přemohli:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    KATRINN: promin :/
    asi na mne dolehlo to, ze Lajka se nevratila z vesmiru...

jeste me napada: co takhle certi letajici z elektriky??? :)
    (prominte, drtim na statnice a v pauzach tak nejak zatezuju jiny oblasti mozku... tenhle klub je velmi inspirativni :)))
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    SIKY: hm, tak jsem zkoumala tu tvou žirafičí krabici...jako co je na tom divného a mytus dětských let byl probořen až teď...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Černá Okibača, co zatáčá ovečky. Jo jo, tu znám, tý jsme se s holkama bály, aby nás nezatáčila! :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    SIKY: jojo... taky mi liska nosila zavory :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY ,GAF: Přesně tak.... takový krutý zjištění
    GAF
    GAF --- ---
    SIKY: žejo :(
    SIKY
    SIKY --- ---
    Jé, vy jste mi sebrali všechny iluze... Lajka se navrátila?!

AALA23: Jo, ja taky netušila. Nejdřív jsem myslela, že nese pytel závor, že to jen říkaj nějak zastarale :) Pak jsem si myslela, že zázvor je něco jako hřebíček, to koření :)
    No a tak ještě jedna klasika. Kdo z vás teda věděl, co to je: žirafičí krabice, co??:) (Mach a Šebestová - ...podobu zajíce, žirafičí krabice...) já myslela, že to je nějaká speciální vysoká krabice :)

další úlovky z dětských písní pak taky: kamarádka netušila, co je to okibača (černo...okibača, ovečky zatáča) a já marně přemýšlela, co je to za vlastnost: být domalý (Ach synku, synku, domalý jsi :)) A jak jsem se přesvedčila během let, rozhodně jsem nebyla sama... :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Já zase dumala nad tím, co to nese liška v tom pytli ("Běží liška k Táboru, nese pytel zázvoru..."). Netušila jsem, co je to zázvor, každopádně to znělo tajemně a v mých představách to bylo něco s kouzelnou mocí... něco jako mandragora :))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ten pes se z toho vesmíru nevrátil??? to si děláte legraci...

Já porát přemejšlel co je to ten anástup:) a dumal nad tim jaktože púokaždý jedem se stejnym řidičem podle hlasu:)))
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Jeste k Lajce...
    Taky jsem si myslela, ze ve zname trampske pisnicce - hymne Vlajka se vlastne zpiva "Lajka vzhuru leti", a prislo mi to velmi pekne. A taky jsem samozrejme verila, ze se pejsek vratil na Zem...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že potkan může proplout do záchodové mísy, proto je třeba se pokaždé podívat
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že "Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají" hlásí řidič tramvaje do mikrofonu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    joj, takovej cipernej podvratakovitej lasičkoidní pejsek, chytrej a veselej... a oni ho vystrelili do vesmiru, usmažili ho:-// hajzli !

to mi pripomina, ze když jsem byla malá, tak jsem veřila, že se vratil. nejak me ani nenapadlo, ze ho tam vystrelili a VEDELI, ze uz nemuze dolů...
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    LALINA: roztomilej pejsek, dle obrázku na tý známce
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    ATTILAH: jo tak to sem ráda, něco na tom totiž bude
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    PETRA_CHATEAU: Tak to já nachlup to samý, i tu lasičkoidní podobu!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam