• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    MISERY: respektive co jsem delavala, ted uz u rodicu nebydlim....
    MISERY
    MISERY --- ---
    To ja mam zase stihy uz od malicka a to, ze vsude jsou kamery, ktery me nahravaj. I rodice maj doma kamery a pak nejakou tajnou mistnost o ktery nevim a tam se chodej potaji koukat, co delam. A takhle to maj skoro vsichni lidi :D Paneboze ja jsem magor :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ja jsem verila tomu, ze jsem opozdena v case. Ze v pritomnosti vnimam neco, co se vlastne stalo uz pred nekolika hodinami, a ze skutecnou pritomnost budu zase vnimat az za nekolik hodin. Mela jsem hroznou stihu z toho, ze kdyz si myslim, ze delam neco soukromyho, treba se prevlikam do pyzama, ve skutecnosti jsem uz ve skole a vsichni me videj, jak si myslim, ze se prevlikam do pyzama, a poslouchaj, jak rikam nejaky o nekolik hodin posunuty hovadiny. Bylo to dost strasny a jeden cas se me to hodne drzelo.
    MISERY
    MISERY --- ---
    taky jsem jako mala mela teorii o tom, ze kdyz spim, tak moje duse je v tu chvili v nejakym jinym tele nejakeho cloveka v Australii a sen, co se mi zda, tak ze to je vlastne to, co se deje tomu australanovi :-)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    FREELA: Přesně :)))
    FREELA
    FREELA --- ---
    MYS_USATA: a ze existuje dil, kde ho chytej
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že Fantomas žije
    HYPNOTICA
    HYPNOTICA --- ---
    Taky jem si myslela, že každý voják s knírem, kterého jsem potkala je můj tatínek....
    LALINA
    LALINA --- ---
    když jsem byla malá, věřila jsem, že děti nosí čáp...
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Tehdy jsem tomu už moc nevěřil, ale jako na nejpravděpodobnějším místě, odkud by mohl čert vyskočit, jsme se s kamarádama shodli na elektrický rozvodně, co byla na kraji našich řadovek. Byl to fakt docela velkej přístavek, žádná malá kaplička, mělo to plechový dveře normální velikosti, samozřejmě s takovým tím bleskem.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    JOKERKA: Když jsi nakousla to strkání věcí do zásuvky tak otec měl skousecku a ta byla udelaná ze starý baterky na svícení a mela takovou antenku, a nevim proč mě celou dobu napadalo že se ta antena strka do zasuvky. no jednou jsem to prubnul když byl otec nakoupit :(
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    INSEQUI: certi v elektrice! Ja jsem byla presvedcena ze ten cert je schovanej za tim bilym deklem (nebyla tam bezpecnostni pojistka pro deti, me stacilo rict ze tam je cert, kterej mi da strasnou ranu kdyz tam strcim vidlicku, tak jsem se bala!) Dycky jsem koukala do tech direk jestli tam opravdu je. A jelikoz tam bylo spatne videt tak to bylo jasny ze me pozoruje ze tmy...
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    AALA23: V mých představách zase byla liška co nese závoru.)Představa to byla opravdu divná...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY: nejhorší byl transformátor u parčíku za tunýlkem:) tam to byl minimálně vchod do pekla... ještě ty orezlý vrata tam, a starý dráty... a pak jsem to jednou uviděl, za hájem trafačka ze který vedli dráty (asi nějaké ukotvení) do země, a bylo jasno:)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: No mě tyhle moje iluze rozbila nějaká knížka nebo snad leporelo v ladovskym stylu kde byl čert znázorněn jako starý nerudný pán v obleku a klobouku s rohama co vypadaval ze stařičké tramvaje.... :( a já si vždy představoval takový ty chlupatý, černý plesnivý čerty... :(

SIKY: Já byl a ještě sem dítě s moooooc velkou fantazii... babička to zachranovala krytama do zásuvek ale v prolysu byli dve malý dirky, takže jsem hned vymyslel teorii která na celý čáře popírala použití antičertovskýho deklu:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    INSEQUI: temer presne to samy :))) my navic meli u panelaku takovou tu rozvodovou skrin, vedle niz byla vzdycky pikola pri schovce, a tam byl vyskyt certa upne jasne nejpravdepodobnejsi...
    hm, jak bolave bylo nekdy temer v dospelosti zjisteni pravdy...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak to ja, jakozto prazske dite, jsem vedela, ze elektrika je samozrejme tramvaj a strasne jsem se rozcilovala, kdyz jsem v nejake detske knizce videla certa vyletajiciho prave z elektricke zasuvky :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Na čerty z elektriky jsem měl svojí teorii že ten čert se přesunuje drátama a u někoho z tý zásuvky občas vyletí a pokud tam ten člověk zrovna je tak ho uvidí což samo o sobě mi nahánělo hrůzu, a nebo ho dokonce může odnést do pekla... snažil jsem se vyhejbat místnostem ve kterejch byla vyditelně zásuvka, tam kde byla třeba za skříní tak to nevadilo, čert by narazil na skříň a já byh ho slyšel a v čas zdrhnul. A když bylo v místnosti víc lidí tak sem se taky nebál, jednak nebyl čas o tom přemejšlet a jednak bychom čerta přemohli:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    KATRINN: promin :/
    asi na mne dolehlo to, ze Lajka se nevratila z vesmiru...

jeste me napada: co takhle certi letajici z elektriky??? :)
    (prominte, drtim na statnice a v pauzach tak nejak zatezuju jiny oblasti mozku... tenhle klub je velmi inspirativni :)))
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    SIKY: hm, tak jsem zkoumala tu tvou žirafičí krabici...jako co je na tom divného a mytus dětských let byl probořen až teď...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam