• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ELLIE: No jasně :-) Z batolete přes žáčka rovnou k opožděné pubertě, třídění zkušeností, krátkému výkřiku zralosti, jenž je okamžitě pošlapán obdobím vzdoru. Následuje druhá míza, genitální meliorace a stařecká demence. Fázový posun patrný ve všech životních cyklech.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Já jsem dokonce přesně věděla o kolik. O dva roky. A říkala jsem jim to. "Buď zticha, Červinko, seš o dva roky vopožděnej ve vývoji." :))
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...věřila jsem, že kluci jsou ve svém vývoji opoždění. A život mě z toho nevyléčil. :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    KING_JOHN_KILL: Eh, věřil jsem, že holky jsou trapný - z toho už mne taky život vyléčil ;)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    věřila jsem, že když se budu často xichtit, šilhat, vyblbovat apod., tak mi to zůstane :-D
    LALINA
    LALINA --- ---
    věřila jsem, že ve filmech a pohádkách je to všechno opravdu... pak mi řekli, že to hrajou herci...divila jsem se, že ti herci se klidne nechají zastřelit či zamordovat a kde ti filmaři porád berou nové a nové herce.-)
    WERENZIE
    WERENZIE --- ---
    mě máma koupila jako meloun na tržišti a když ho rozkrojila byla sem tam já:DDJak nelogické vždyť by mě zabila jak by to krájela!
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    ARCAK: No tak hlavně, žes nechtěl zkusit bejt taky holčička :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MYS_USATA: Jo, taky jsem to tak brala, dyt se tam taky zpivalo skutecnou anglictinou! :))
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    PREVIT: Když jsem to viděla poprvé, coby dítko, tak jsem to opravdu považovala za normální kovbojku, kde hodný Joe bojuje proti zlým pijákům alkoholu :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MYS_USATA: Limonádový Joe není parodie??? :o)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ... Limonádový Joe není parodie a líbil se mi Joe jako kladný hrdina, který nepije a ovoce jí až po obědě.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    LALINA: presvedcila jsem se, az kdyz sem si jedno nechala odstranit :)
    JEBAK
    JEBAK --- ---
    že půjdu za úplně jakýkoliv přestupek do vězení.
    A když jsem se dozvěděl, že by mě už v patnácti větech dali za mříže, tak jsem začal šílet, že to je tak brzo a měl jsem strašný strach.
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    že dvojčata od sebe nerozezná vlastní máma, protože jsou úplně identická
    LALINA
    LALINA --- ---
    to taky nesnáším...na pupik nikdo sahat nesmí:-)

s tím znamínkem si to taky myslím doted:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: No to mi říkali taky, o to víc mě to láká:)
    MISERY
    MISERY --- ---
    ze kdyz si budu sahat do pupiku, tak ze do nej dostanu zanet nebo dokonce snet...a porad si to myslim a kdyz si ho meju, tak strasne opatrne a hlavne nedovolim nikomu mi do nej sahat :D
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ...kdyz si utrhnu nebo rozskrabu znaminko, tak umru :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam