• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ELS: Uáááááá!!! Já to věděla! :)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    PETRA_CHATEAU: :DDDDD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    do nedávna sem si myslela, že obloukový lampě se tak řiká, protože je do oblouku
    ELS
    ELS --- ---
    ELLIE: hehe ;)

ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    SHEALA: a já zas, že když je zastřelí, tak jsou mrtví. strašně jsem se divil, že v tom filmu chtějí hrát, když vědí, že umřou
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LALINA: ja jsem verila ze pokud je ve filmu nafilmovan sex, ze herci spolu skutecne soulozi
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    já si pamatuju, jak jsem vysypával československý koruny z pokladničky s tím, že se budou měnit. a pak jsem se ptal našich, kdy se už zase budou měnit - myslel jsem, že je to tak každej rok
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ... že ředkvičky jsou ve skutečnosti stažený myši, protože maj ocásek a jsou červený a tak křupou... Dneska při krájení jedné takové jsem si na to vzpomněla. Možná mi to nakecal děda - zahrádkář, to by mu bylo podobný!
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...se děti nerodí, ale prostě vyskytnou. Když se rodiče mají rádi, přijdou domů a hele - je tu další dítě...
    WIWI
    WIWI --- ---
    ..že svět byl dříve (dle fotek) jenom černobílý..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    KING_JOHN_KILL: ...tomu spousta lidi veri doted :-D hlavne zenske, kdyz vidi nadherne pevnou plet na modelce po pouziti noveho skveleho ultraliftingoveho kremu apod. cipoviny...
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Já si zas myslel, že lidi, co hrajou v nějaký reklamě byli tak spokojeni s nabízenym produktem, že se prostě z vlastní vůle rozhodli udělat na něj reklamu.
    Třeba taková rodinka u stolu, co krásně zlehoučka roztírá Ramu... :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    INSEQUI: nojono:-))) ale az to přijde, nebudu se tomu ani divit...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LALINA: Tak tenhle nápad mě spíš děsí
    LALINA
    LALINA --- ---
    OLIII: tyjo..investigativní filmy!!! to je žánr budoucnosti:-))
    btw: videli jste film Zvlastni dny? taky dobrej nápad.-)))
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Já jsem si myslela, že ti filmaři si vždycky na ulici náhodně vyberou nějakýho člověka, a tomu se pak pověsí na paty a sledujou ho. A podle toho, co ten člověk dělá, pak vznikne třeba detektivka nebo něco dramatickýho:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Zas tak dobre anglicky neumim ale pokud by ho měl někdo česky tak můžu vyměnit za Dva roky prázdnin a nebo za Gora :)

Omlouvam se za OT
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    //OT: Kdo by chtěl ten seriál o Robinu Hoodovi a umí anglicky, tak jsem si ho asi před rokem někde stahovala - je na torrentech, dá se najít, dá se stáhnout - a i po dvaceti letech je furt stejně dobrej :)) V originále Robin of Sherwood.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SEDNA: Já zase věřil že když mam horečku tak se obrazce na zácloně měněj v auta a pohybujou se a já jim dával zvláštní jména:)
    SIKY: Na to si pamatuju bezvadnej seriál, a rodiče vysvětlovali že je to vše jen film a tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam