• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SIKY
    SIKY --- ---
    super článek :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    ELLIE, JOKERKA: a to si najděte tu písničku z buena vista social club... kombajn a veverka jsou dokonalý! Ale švédský hlodavec nemá chybu, to uznávám:o)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    XMARGE: Já tu taky řvu smíchy :))))) Zajíček Sven Janssen :D
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    XMARGE: :D to je vyborny! Taky jsem si pobrecela :D
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    Když tu debatujeme nad zkomolenýma slovama z písniček a básniček, házím jeden článek, u kterého jsem se právě lámala smíchy:o)) Je přesně na tohle téma..

http://www.lidovky.cz/zautobusak-c8b-/ln_noviny.asp?c=A090520_000066_ln_noviny_sko&klic=231616&mes=090520_0
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    ...ježíšek je malej žlutej pichlavej pán:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE: tak tak :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JOKERKA: Cha chá, na gypmlu jsme se museli učit báseň, jež začíná slovy Na břehu řeky Svratky. Tak často jsme si z toho dělali srandu, že Na břehu řeky - zvratky, kvete rozrazil, na břehu řeky - zvratky, kde roste nízká tráva, já chodil jsem tam denně, koupal se a blil..., že to už nikdo z nás nebyl schopen recitovat bez poulení očí, prskání a kuckání. A taková to byla hezká básnička.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    SHEALA: aaa Svratka - tenhle nazev me na zakladce desil ja jsem byla presvedcena ze tam lidi chodi zvracet...v houfech... fuj! :))
    ELS:
    ELLIE: dneska jsem na ne nostalgicky koukala v automatu ve skole :) a este co se rumvejch pralinek tyka...tak samozrejme ze tam je pravej rum a kdyz jich snim hodne budu opila! :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    yslela jsem si ze ulice Minska se jmenuje Hlavni... no ona je hlavni zejo :-) jinak v Brne existuje ulice Hlavni ale je jinde
    myslela jsem si ze znacce zakaz vjezdu se rika zakaz hvezdu
    a ze reka Svratka se jmenuje Smradka ... to vzniklo tak ze moje matka je strasne zelena a furt mluvila o znecisteni, a ze ta reka je tak znecistena ze smrdi
    ELS
    ELS --- ---
    JOKERKA: J, taky jsem dodnes nepochopila, proč zrovna kaštany, když to má s nima pramálo společného :P
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JOKERKA: To jsem si myslela dost dlouho :) Později už jsem se jen domnívala, že jsou tam rozemletý a má to kaštanovou příchuť.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    v Ledovych kastanech jsou opravdicky kastany :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INSEQUI: :-D
    A že když si nebudeš čistit přední zuby, přerostou ti jako nutrii.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: No jasně a že ryzí zlato má matnější barvu a neni opracované, vypadá jak ohryzek kterej někdo ohryzal:) a protože je ryzí tak je nejlepší:) nikdo ho ještě nezkazil tim že by z něj něco dělal.
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    SHEALA: proto koukam jenom na kvalitni filmy, kde vse delaji doopravdy ;-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    PETRA_CHATEAU: :) To já asi taky :">
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...že zlaté prasátko na Vánoce je poklad - kus ryzího zlata ve tvaru čuněte.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ELS: Uáááááá!!! Já to věděla! :)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    PETRA_CHATEAU: :DDDDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam