• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    Když jsem byl malej, tak jsem věřil, že... (nebo Když jsem byla malá, tak jsem věřila, že...) Vzpomínky na naivitu, hloupost, fantazii, roztomilost, pohled na svět, kterého už nejsme schopni. (I když některým z těch věcí tak trochu věříme dodnes). Naše bible: http://iusedtobelieve.com/. Ale nerepastovat, přispívat vlastními kusy, zajímají mě hlavně reflexe z české kotliny a slovenských hor posledních 50 let, a to spíš vlastní nostalgické vzpomínky na dětství než žblebty současných dětí, na ty tu je jiný klub. Probírání jednotlivých utkvělých představ, vizí a omylů povoleno.
    rozbalit záhlaví
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    SHEALA: aaa Svratka - tenhle nazev me na zakladce desil ja jsem byla presvedcena ze tam lidi chodi zvracet...v houfech... fuj! :))
    ELS:
    ELLIE: dneska jsem na ne nostalgicky koukala v automatu ve skole :) a este co se rumvejch pralinek tyka...tak samozrejme ze tam je pravej rum a kdyz jich snim hodne budu opila! :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    yslela jsem si ze ulice Minska se jmenuje Hlavni... no ona je hlavni zejo :-) jinak v Brne existuje ulice Hlavni ale je jinde
    myslela jsem si ze znacce zakaz vjezdu se rika zakaz hvezdu
    a ze reka Svratka se jmenuje Smradka ... to vzniklo tak ze moje matka je strasne zelena a furt mluvila o znecisteni, a ze ta reka je tak znecistena ze smrdi
    ELS
    ELS --- ---
    JOKERKA: J, taky jsem dodnes nepochopila, proč zrovna kaštany, když to má s nima pramálo společného :P
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    JOKERKA: To jsem si myslela dost dlouho :) Později už jsem se jen domnívala, že jsou tam rozemletý a má to kaštanovou příchuť.
    JOKERKA
    JOKERKA --- ---
    v Ledovych kastanech jsou opravdicky kastany :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INSEQUI: :-D
    A že když si nebudeš čistit přední zuby, přerostou ti jako nutrii.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: No jasně a že ryzí zlato má matnější barvu a neni opracované, vypadá jak ohryzek kterej někdo ohryzal:) a protože je ryzí tak je nejlepší:) nikdo ho ještě nezkazil tim že by z něj něco dělal.
    FACELESS
    FACELESS --- ---
    SHEALA: proto koukam jenom na kvalitni filmy, kde vse delaji doopravdy ;-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    PETRA_CHATEAU: :) To já asi taky :">
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...že zlaté prasátko na Vánoce je poklad - kus ryzího zlata ve tvaru čuněte.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ELS: Uáááááá!!! Já to věděla! :)))
    MISERY
    MISERY --- ---
    PETRA_CHATEAU: :DDDDD
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    do nedávna sem si myslela, že obloukový lampě se tak řiká, protože je do oblouku
    ELS
    ELS --- ---
    ELLIE: hehe ;)

ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    SHEALA: a já zas, že když je zastřelí, tak jsou mrtví. strašně jsem se divil, že v tom filmu chtějí hrát, když vědí, že umřou
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LALINA: ja jsem verila ze pokud je ve filmu nafilmovan sex, ze herci spolu skutecne soulozi
    ASHRAK
    ASHRAK --- ---
    já si pamatuju, jak jsem vysypával československý koruny z pokladničky s tím, že se budou měnit. a pak jsem se ptal našich, kdy se už zase budou měnit - myslel jsem, že je to tak každej rok
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ... že ředkvičky jsou ve skutečnosti stažený myši, protože maj ocásek a jsou červený a tak křupou... Dneska při krájení jedné takové jsem si na to vzpomněla. Možná mi to nakecal děda - zahrádkář, to by mu bylo podobný!
    DIZZY23
    DIZZY23 --- ---
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    ...se děti nerodí, ale prostě vyskytnou. Když se rodiče mají rádi, přijdou domů a hele - je tu další dítě...
    WIWI
    WIWI --- ---
    ..že svět byl dříve (dle fotek) jenom černobílý..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam