• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    KJGHME: Ne. Ale bála jsem se stopaře s kosou.
    KJGHME
    KJGHME --- ---
    Když jsem jako malej jezdil autem, díval jsem se z okna a přemýšlel že auto velkou kosou za jízdy usekává celou okolní krajinu, stromy, kopce, chmelnice, auta a lidi, všechno. Našel jsem tu část i v knížce "na cestě" od Jacka Kerouaca, šíleně mě to překvapilo. Zažil to i někdo jiný?
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    OKENA: Blesk skrze okna tě dostat může. Kulovej.
    AALA23
    AALA23 --- ---
    ...že se močálem plíží Jóžin Zbážin!
    OKENA
    OKENA --- ---
    A taky jsem věřila, že moje neviditelný káně,kůň,pes Rex a velryba v potoce existují a divila jsem se,že je ostatní nevidí taky
    OKENA
    OKENA --- ---
    Věřila jsem že na zahradě máme v kadibudce strašidlo a nechtěla jsem tam chodit na velkou,bála jsem se,že mi ukousne pr***, a taky že když je bouřka můžu umřít protože nám blesk rozbije okna a uhodí do nás.Jednou jsem tak vystrašila bráchu, že si to myslel taky
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INSEQUI: A že dostávají jen chleba a vodu...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: No strašná představa:) docela mě to děsilo
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    INSEQUI: A mají na noze kouli :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MYS_USATA: To jsem si myslel taky, a že musej po vězeňskym dvoře chodit dokola:)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Že vězni mají na sobě pruhované oblečky jako ve filmu.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    Že všechno co vidim v televizi..je v ní vzadu zavřený:)Takovej malej/velkej televizní svět.
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    TRISSIE: kristapána! ale člověk nikdy neví žejo, takže budu věřit dál!:) já to ani nedělám zubama, odkrajuju to nebo odštipuju prstama..:) auž je to pro mě tak přirostlá UL, že i mý děti se toho budou bát:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ZUZKAOU: mně se to taky zdá jako blbost, právě proto si trošku myslím, že jde o UL... no ještě jednou se na to optám. Bylo v tý historce něco děsně přesvědčivýho :D

odkazy supr :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIKY: bojím se, že souvislost odkusování špičky a žloutenky se nedá moc prokázat - to taky mohla chytnout kdekoliv jinde. Ale teoreticky i od banánů.

A banán se pochopitleně lépe loupe od stopky...

http://www.fi.muni.cz/~xpelanek/stare-valy/cgi-bin/anketa.cgi

O sporu stopkařů a špičkařů existuje i blues http://oko.webz.cz/ukazky/2008/Bananovy-blues.mp3
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE: no... kolegyně v práci vyprávěla story (a nevím, jestli se to stalo kamarádce kamarádky, tedy jestli to není UL, ale spíš to byl skutečně člověk, kterýho sama znala), že kamarádka odkousla špičku u banánu (teda u slupky, aby ho mohla oloupat) a chytla z toho žloutenku...
    jinak tu dužinu já teda jím normálně a olupuju od stopky, protože z druhý strany to jde mnohem blběji

PETGRIDUS: rovněž :)
    EK0LKA
    EK0LKA --- ---
    věřila jsem, že to žluté cosi v kalužích po dešti je síra, která padá z elektrárenských komínů. Někdy mi ale bylo divné, že to žluté cosi je i v prostějovských kalužích (u babičky na prázdninách), kde žádné elektrárny nemají a stejně tak mi přišlo divné, že to žluté cosi je v těch kalužích stále, i když už u nás proběhlo odsiření ..... to, že je to pyl, mi došlo až někdy kolem dvacátého roku mého věku

a pak ne že bych věřila, ale nikdy jsem nepochopila nápis na výtahu "se sběrem směrem dolů"...... celé své dětství a dál jsem nebyla schopná pochopit, co to znamená. Pochopila jsem až na kolejích v Plzni, když jsem jela výtahem ze 7. patra a po cestě si mě kdosi přivolal a já ho "sebrala směrem dolů" ....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELLIE: v našich zeměpisných poměrech to UL určitě je.
    Na druhou stranu - máti je tlumočnice, za totáče často fasovala anglicky mluvící delegace z afrických zemí, a v jedné té delegaci z jakési banánové republiky měla chlápka, jehož syn na kousnutí nějaké potvory z banánu opravdu zemřel. Samozřejmě šlo ale o zralý banán čerstvě utržený ze stromu, nikoli o zelenou věc skladovanou týdny ve skladišti a přepravovanou letadlem :-)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    kdyz sem byl malej tak sem se ve skolce hrozne bal ze kdyz budu zlobit tak ze si pro me prijdou a daj me do polepsovny :(
    ELS
    ELS --- ---
    ELLIE: Howgh :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam