• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: Tam co já dneska ráno? a to jsem si myslel že jsem to zaspal:))
    MISERY
    MISERY --- ---
    ARCAK,INSEQUI: No jo, je to chytlavý, já jsem si na to vzpomněla hádejte kde :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: Ted to nedostanu z mysli :)
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Biely kvet - spadla bomba, už ho niet...

Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?
    Neřeknu, sežral bys mi vajíčka.

A plno jiných trapáren...
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Já si pamatuju jeden popěvěk, začínalo to "Černoušek Bubu, má velkou hubu.." ale dál už si to nepamatuju :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Seru, nerušte mě,
    hovno leze ze mě,
    hovno veliký
    jak Savětský sajúz.
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    MISERY: A teď si to budu celý večer zpívat!
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jó ještě na jednu školní písničku jsem si vzpomněla, je to parodie na hymnu Sovětského svazu.

Seru, nerušte mě,
    jsem car Ruské země.
    Sahám po papíru
    a papír je fuč!

Která svině to byla
    a papír mi vzala?
    Byl to soudruh Lenin
    a jeho družina.

MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    XMARGE: taky si pamatuju, ze sem parkrat jeste ve skolce s klukama honila motylky a stirali sme jim chudakum barvu z kridel nebo palili lupou z bryli mravence... doted toho lituju a mam vycitky :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MARGARITKA: já jsem jako malá trhala pavoukům nožičky (libovolně velkým) a dneska mám z pavouků hrůzu:o) Myslím, že je to pomsta za to, co jsem dřív dělala..
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    ELLIE: my to hravali ve sklepe (5ti patroveho panelaku:) pod nazvem "Slepa ulicka", vsichni se schovali, vysplhali na vratka apod., zhaslo se a hledac hledal a hadal, ostatni ho strasili a vydavali vselijake zvuky a pri odchyceni a uhadnuti nasledoval poradny jekot... to byl adrenalin, sousedi na nas litali kazdou chvili, dnes se tmy a sklepa bojim, v noci se mu vyhybam a nechapu, kde sme na to brali odvahu :-D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: To sme hráli taky ale pozdějc, a hledali se holky, muselo se uhodnout kdo to je (jmeno) jinak to nebylo platný a většinou to následovalo po flašce kdy bylo oblečení tak akorát:)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ELLIE: My ještě nedávno hráli schovku potmě, takže vlastně téměř to samý :).. Teďka už radši občas alkoholovou školku ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    To jsme hrali taky :D to bylo super!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Když už jsme u těch hororových her, my jsme hrávali Tmu jako v pytli. To se takhle pořádně zatemnila okna a jeden člověk šel za dveře a ostatní se, ještě při rozsvíceném světle, schovali po pokoji. Šlo o to zapasovat se na nemožné místo, ne nebýt vidět. Člověk za dveřma se občas zeptal, jestli už může, a když se mu nakonec nikdo neozval, mohl zhasnout a vejít. A pak hledal kamarády v té temnotě.
    Hororových aspektů tam bylo několik. Zaprvé nikdy nevíte, kdy na vás hledající šáhne, a když hledáte, nevíte, NA CO všechno můžete najednou šáhnout, a tak vůbec je to moc vtipné :))) Zatemnění ale musí být fakt kvalitní. No bezva hra :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Taky jsme krvavy koleno hrali, mama me to naucila hehe :)
    A Honzo vstavej a Cukr, Kava, Limonada :)
    AALA23
    AALA23 --- ---
    Krvavý koleno byl úplnej Hitchcock! :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SIKY: Dík :)) Někdy si to zahrajeme s partou někde na chatě, to bude vtipné.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SIKY: jo:)
    SIKY
    SIKY --- ---
    ELLIE:
    Já si moc nepamatuju začátek, ale jeden je Krvavý koleno a jde tam o ten výslech ne?
    "Z čeho máš postel?" "Z lidských kostí..."
    "Z čeho máš kartáček na zuby?" "Z lidské kosti s nalepenýma lidskýma řasama..." atd. :D
    A pak se nějak Krvavý koleno domluví s tím vyslýchajícím, do kolika hodin se bude počítat. První hodina odbila a lampa ještě svítila atd, až do tý daný hodiny, kdy lapma zhasne a Krvavý koleno začne všechny honit a koho chytne, je po něm Krvavý koleno a může si vymejšlet, z jakejch příšernejch věcí má co vyrobeno :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam