INSEQUI: Já se směla koukat jen do scény s večeří a pak mi to bylo podrobně vyprávěno, takže Ripleyová je moje nejoblíbenější filmová hrdinka fakt už dvacet let :))
MADMERTIGAN: Čím víc o tom přemýšlím, tím jsem si jistější, že to byla hlava šimpanzí a ležela v nějaké bílé posteli za bílými závoji, našla ji nějaká ženská a strašně ječela. Ale tak hlava vypadala poněkud vycpaně a vycpávka se z ní jakoby sypala. Nic jinýho si z toho filmu nepamatuju.
JOUSEPHINA: Já trávila spoustu času vymýšlením, jak to filmaři udělali, aby kůň nemusel umřít, a přišla jsem na to, že stál na jakési plošině, která se potopila, a předtím ho pořádně naučili, jak se zhluboka nadechnout.
Jinak co se týče solidních nočních můr, tak jsem v druhý třídě věřila, že pod mou skříní žijí critters. Hloupá vychovatelka v družině nám pouštěla tehdy populární "scífka" jako Critters, Total Recall, Robocop a podobně, aby nás snadno zabavila. Filmy vybíral její synovec, jenž později skončil ve vězení, což o naší základce lecos vypovídá ;) Já jsem si po zážitku s critters pak vždycky vyžádala pastelky, sedla jsem si těsně pod televizi a kreslila jsem si :))