• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já jsem byla jako dítě (tak 5-6 let) vždycky zklamaná, když v pořadu Možná příjde i kouzelník žádný kouzelník nakonec nepřišel. Těšila jsem se, že snad příště už příjde a nechápala jsem, proč to slibujou, když nikdy nepříjde.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Já to znám jenom z Hurvínka a dodnes mám za to, že se jednalo o nějaké jejich "skutečné" sousedy. Ono ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RANDOM_NIGHT: no on děda Mráz byl s Čukotky.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ELIZHANNAH: Já si to myslím do teď ( age 37 ) :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PETRA_CHATEAU: ehm, a kde byla?
    CUBEECHECK
    CUBEECHECK --- ---
    Věřil jsem, že až vyrostu, tak si budu vědět se vším rady a nikdo mi nebude zakazovat dělat co chci.
    Teď je situace taková, že nevím co se sebou, jsem trvale nešťastný a přítelkyně mi pořád něco zakazuje...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    DANUNA: když sem jako malá sháněla babičku a ona nikdenebyla, děda řikal, že šla k brdičkovům. nebyl důvod mu nevěřit, takže sem si asi do 14 myslela, že někde na vsi u nich bydlí nějaký brdičkovi
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONIOUS: A tak to některým vydrželo i do dospělosti :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja sem zas verila, ze vsechno je praha. Jako je praha motol, praha letna, tak uplne stejne praha karlovy vary a praha new york no ne?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    NETTLE: Koukal jsem na to podobně, byť o něco dřív. Některé věci se tehdy snažily ukázat, že patří do nového tisíciletí, číslovkou 2000. Čísla 95 a 98 pak musely také logicky vyjadřovat rok. Nemohly však ještě být z toho roku. Logický závěr? Jsou na úrovni toho roku - benzín, jaký se bude vyrábět v roce 1998, říkal jsem si.
    SIKY
    SIKY --- ---
    NETTLE: taky tak :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NETTLE: no jo, já taky!!
    DASHA
    DASHA --- ---
    NETTLE: jsem na tom stejne =)
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    SALVATOR: No to si mi ted pripomnel, ze do nejakych 16, nez jsem se dozvedela co je oktanove cislo jsem si myslela, je natural 95 je natural z 95 roku a natural 98 je natural z 98 roku :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Teď sem si vzpomněl. Poměrně dlouho mi vydržela představa, že když má člověk auto s přeplňovaným motorem, musí vždycky brát tolik benzínu, až mu skoro teče z nádrže. Což je logicky naprosto v pořádku, že?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já byl tak zblblej z pohádek, ž sem věřil, kohout kokrhá jen za svítání. Městský dítě, no.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Jako mala jsem verila, ze laska je vecna, a zivot mi misto toho dokazuje ze pro ni absolutne neni problem nakopat kohokoli doprdele
    HUGOKROKAN
    HUGOKROKAN --- ---
    Když jsem se poprvé díval na Tarzana jako film, byl jsem strašně zklamanej z toho, že tam není Jane, Jeep Wrangler a nádech 80. let jako v seriálu..
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já možná i vím, proč jsem si myslela, že je nějaký předchozí díl. Určitě mi to totiž máma během filmu vysvětlovala (možná jsem se jí na to ptala). Jako proč pořád hraje na tu harmoniku. No a proto jsem nabyla dojmu, že musela máma vidět nějakej předchozí díl, protože jak jinak by to mohla vědět žejo? Samozřejmě mě nenapadlo, že už ten film viděla dřív, nebo že to je jasný :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: Chá chá, ticho! Vzpomínám si, že jsem v tento sváteční večer k telce přihopsala, zakopla o gauč, spadla na něj po tlamě a zavyla: "Tenkrát na záchodě!" Byla jsem velmi neuctivé dítě. Ale film se mi líbil, to zas jo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam