• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já byl tak zblblej z pohádek, ž sem věřil, kohout kokrhá jen za svítání. Městský dítě, no.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Jako mala jsem verila, ze laska je vecna, a zivot mi misto toho dokazuje ze pro ni absolutne neni problem nakopat kohokoli doprdele
    HUGOKROKAN
    HUGOKROKAN --- ---
    Když jsem se poprvé díval na Tarzana jako film, byl jsem strašně zklamanej z toho, že tam není Jane, Jeep Wrangler a nádech 80. let jako v seriálu..
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já možná i vím, proč jsem si myslela, že je nějaký předchozí díl. Určitě mi to totiž máma během filmu vysvětlovala (možná jsem se jí na to ptala). Jako proč pořád hraje na tu harmoniku. No a proto jsem nabyla dojmu, že musela máma vidět nějakej předchozí díl, protože jak jinak by to mohla vědět žejo? Samozřejmě mě nenapadlo, že už ten film viděla dřív, nebo že to je jasný :-)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ARCAK: Chá chá, ticho! Vzpomínám si, že jsem v tento sváteční večer k telce přihopsala, zakopla o gauč, spadla na něj po tlamě a zavyla: "Tenkrát na záchodě!" Byla jsem velmi neuctivé dítě. Ale film se mi líbil, to zas jo :)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    MISERY: Slyšíš i to zbožné ticho?
    MISERY
    MISERY --- ---
    TAPINA: Nevím jak moc jsem ho "zvládla" nebo ne, nejspíš jsem ho vnímala uplně jinak, než dospělý člověk, to si samozřejmě už nepamatuju, protože jsem ho od té doby viděla ještě několikrát.

ELLIE: Uplně tvýho tátu vidím :D
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ELLIE: U nás to bylo podobný... a to jsem ještě na osadě pak vídal lidi s harmonikou a to mě o tom přesvědčilo ještě víc.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MISERY: Taky jsem viděla i hrála na harmoniku, jen mi bylo sedm či osm :) Ale na předchozí díl jsem nevěřila. Zato jsem věřila v to, že je ten film NUTNÉ vidět, protože to říkal můj tatínek. Myslela jsem, že je to povinnost, že je to kultovní film pro trampy, něco jako mše pro křesťany. Měla jsem pocit, že se na film naši strašně připravují, táta přestavěl křesla v obýváku tak, aby "ho nic nerušilo, neboť má skvělé periferní vidění a vidí i to, jak se za ním to dítě drbe na nose", no a pak jsme se všichni MUSELI dívat. Amen.
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    TAPINA: zkoušej dál, vyplatí se ;)

Já sem kdysi jako malej viděl nějakej kreslenej film kde byl horzně ukecanej panáček, byl to v podstaatě obrys postavičky vyplněnej písmenkama a jak mluvil, tak z něj ty písmenka utíkaly a ve chvíli kdy z něj vylítlo to poslední, tak se skácel k zemi. Nějak sem pak nějakej čas mluvil o dost míň aby ze mě nevyprchali všechny písmenka :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MISERY: Ty jsi v takhle raném dětství zvládla Tenkrát na západě? Já se ani ve dvaceti nedostala přes prvních 15 minut a pak už jsem to nezkoušela :o)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Kdyz jsem asi v peti nebo sesti videla poprve Tenkrat na zapade a myslela jsem si, ze jeste existuje nejaky predchozi dil, kde se dozvim, jak to presne bylo s Harmonikovym brachou. Hrozne moc jsem ho chtela videt :D A taky jsem pak zkousela hrat harmonikovu melodii na tatovu foukaci harmoniku. Ale myslim, ze jsem tam mela ten jeden pulton blbe, protoze mel tata jiny ladeni.
    ZAQQUM
    ZAQQUM --- ---
    jako malá holčička jsem si myslela že v 25ti budu mít dvě děti, psa a kočku, dům a samozřejmě milujícího manžela.

nebo že ve mě vyroste strom, když spolknu pecku - meloun!!

věřila jsem časopisu HROM! s kamarádkou jsme si ho kupovaly, abychom posléze mohly nahánět přízraky z časopisu HROM na Petříně!!...pomocí dětskejch vysílaček samozřejmě! High-Tech děti přece!

Jó já chci bejt zase malá :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Potvrzuji, ze jeste kdyz Misery neumela varit vubec nic, krupicovou kasi uz delala vynikajici ;))
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: Na pudingu se IMHO nedá nic zkazit, ale kaše je kumšt. Nejlepší jí dělá moje máma a hned po ní já :-))))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Jo to se sem hodí, vždycky jsem věřil že tam to jídlo opravdu vaří... Do dnešní doby nevím jak to vznikalo ale vaření to určitě nebylo!
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: A školní jídelnu mi moc nepřipomínej, to byl u nás celkem otřesnej zážitek
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: jedině hustou a jedině od babičky :) a puding dělá babička taky bezvadnej, a ještě bývalá přítelkyně dělala dobrý.
    Normálně jsem na tu kaši dostal chuť!
    MISERY
    MISERY --- ---
    INSEQUI: u kaše se taky dělá, stejně jako u pudingu, takový to silnější nahoře... teda já mám ráda hustou kaši, ne takovou tu řídkou srajdu ze školních jídelen :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    MISERY: Já se vždycky vymlouval že mi nechutná abych nemusel pít mléko:) u krupicový kaše snad nevzniknul nikdy, tu mám do teď tak rád že je snědená než se udělá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam