• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATEEJKdyž jsem byl malej, tak jsem věřil, že...
    ANDREW23
    ANDREW23 --- ---
    QZUZKA: vzala si mi iluzi :D
    SIKY
    SIKY --- ---
    QZUZKA: Nedávno mi teprve bylo vysvětleno, jak se věci mají...
    HANEBNIK
    HANEBNIK --- ---
    Tak taky se podělím o jednu moji doměnku z útlého dětství. Když jsem zjistil co je gravitace, nějak jsem si domyslel, že někde na planetě je ukryté tajné tlačítko, které gravitaci vypne :-O! A tak vždy před spaním jsem se strachoval, že ji někdo omylem vypne a my vyletíme ven do kosmu, kde se udusíme :-)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    QZUZKA: Aha... :D
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QZUZKA: To jsem si myslela taky :))
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    že plastová okna mají plastová skla (když je možné mít plastový skla v brejlích)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já jsem byla jako dítě (tak 5-6 let) vždycky zklamaná, když v pořadu Možná příjde i kouzelník žádný kouzelník nakonec nepřišel. Těšila jsem se, že snad příště už příjde a nechápala jsem, proč to slibujou, když nikdy nepříjde.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    PETRA_CHATEAU: Já to znám jenom z Hurvínka a dodnes mám za to, že se jednalo o nějaké jejich "skutečné" sousedy. Ono ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RANDOM_NIGHT: no on děda Mráz byl s Čukotky.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    ELIZHANNAH: Já si to myslím do teď ( age 37 ) :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    PETRA_CHATEAU: ehm, a kde byla?
    CUBEECHECK
    CUBEECHECK --- ---
    Věřil jsem, že až vyrostu, tak si budu vědět se vším rady a nikdo mi nebude zakazovat dělat co chci.
    Teď je situace taková, že nevím co se sebou, jsem trvale nešťastný a přítelkyně mi pořád něco zakazuje...
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    DANUNA: když sem jako malá sháněla babičku a ona nikdenebyla, děda řikal, že šla k brdičkovům. nebyl důvod mu nevěřit, takže sem si asi do 14 myslela, že někde na vsi u nich bydlí nějaký brdičkovi
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONIOUS: A tak to některým vydrželo i do dospělosti :o)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ja sem zas verila, ze vsechno je praha. Jako je praha motol, praha letna, tak uplne stejne praha karlovy vary a praha new york no ne?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    NETTLE: Koukal jsem na to podobně, byť o něco dřív. Některé věci se tehdy snažily ukázat, že patří do nového tisíciletí, číslovkou 2000. Čísla 95 a 98 pak musely také logicky vyjadřovat rok. Nemohly však ještě být z toho roku. Logický závěr? Jsou na úrovni toho roku - benzín, jaký se bude vyrábět v roce 1998, říkal jsem si.
    SIKY
    SIKY --- ---
    NETTLE: taky tak :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NETTLE: no jo, já taky!!
    DASHA
    DASHA --- ---
    NETTLE: jsem na tom stejne =)
    NETTLE
    NETTLE --- ---
    SALVATOR: No to si mi ted pripomnel, ze do nejakych 16, nez jsem se dozvedela co je oktanove cislo jsem si myslela, je natural 95 je natural z 95 roku a natural 98 je natural z 98 roku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam